题目内容

You two live in the same community now. It’s too hard _____you to avoid_____ her.

A. of; meeting B. for; to meet

C. for; meeting D. of; to meet.

C 【解析】试题句意:你们两个现在住在同一个社区。对于你来说避免见到她简直太难了。It is+adj.+of sb. +to do sth中的adj.跟sb.有关, 形容词是描述不定式行为者的性格、品质的;而It is +adj.+for sb.+to do sth表示做某事对某人来说很adj. 形容词仅仅是描述事物,不是对不定式行为者的品格进行评价。avoid doing sth.避免做某...
练习册系列答案
相关题目

The computer makes doing schoolwork easier for me than it was for my mom and dad. For example, when writing book reports and stores, I use Microsoft Word instead of a pen and paper. That way, after my teacher edits(编辑) my work, I can go back and make revisions without having to rewrite the whole thing. And Microsoft Word has a spell check! I use it all the time.

For English class, we're reading The Outsiders, by S. E. Hinton. As a pre-reading task, my teacher asked us to research teenage groups on the Internet. I tried Google, Encarta, and Yahoo first, and finally found an article on Time. com.

For a geography task on the United States, I used Encarta to learn about the Mississippi River. I needed to find out how deep the river is, how its widths and depths are different, what states it runs through, and what kind of fish live in it. I used the information to show how the geography of a country influences its economy (经济). For example, the river's trade paths, the number of fish caught in it, and the tourists it attracts directly influence Southerners' jobs and incomes(收入).

I never go to the library to do research. It takes too much time. Since I live in New York City and both my parents work, getting to the library isn't always easy. For a big assignment or research project, I used to stay at the library to read, or sign out whatever books or magazine I needed. Now being able to find the information in my own living room makes everything a lot simpler. Online dictionaries and encyclopedias (百科全书) also save time.

Sometimes, I think the computer spoils young people because its so easy---at least physically. But computer's are not like television, which does the thinking for you. You still have to use your mind. I prefer using a computer. Easy, fun, and fast.

1.When writing book reports, the computer can help the writer            .

A. call his teacher to edit his work.

B. go back home and review his work

C. rewrite his work and correct his mistakes

D. store his work and check his spelling mistakes

2.The writer probably agrees that            .

A. a teacher's work is much easier than before

B. English and geography are the most important subjects

C. computers are better than TV for not doing the thinking for us

D. students should use computer less and do more exercise every day

3.What's the passage mainly about?

A. Teenagers and computers.

B. School subjects and computers.

C. Use of computers in teenagers' studies.

D. The advantages and disadvantages of computers.

1.D 2.C 3.C 【解析】文章大意:本文介绍了作者用电脑学习和工作的事情;电脑很便利,可以做很多事情,但是也可以娇惯你,作者更喜欢使用电脑是因为它简单,有趣和快速。 1.细节理解题。根据第一段第三、四、五句话That way, after my teacher edits(编辑) my work, I can go back and make revisions wi...

阅读表达

Rock climbing is a popular hobby that many people enjoy doing. You can do it indoors on special walls or outdoors on real mountains. There are many advantages of rock climbing—it is fun and it also helps people forget worries.

The most important equipment(装备)to have is good shoes. They need to be half a size smaller than your usual size. The next thing you need is a harness(保护带).This allows you to move freely, but will hold you up if you fall. It's important to know how to use your equipment. Otherwise, it may be dangerous. If you are a beginner, it's best to have lessons. A climber with experience can help you a lot in the beginning.

Rock climbing is very exciting for people of different ages. Climbers, however, must be careful not to pollute the environment. Sometimes rock climbers leave rubbish on the mountains where they climb. They should take it with them and throw it away. This will allow future climbers to enjoy a clean environment.

1.Where can you do rock climbing indoors?

______________________________________________________________________

2.What equipment does a climber need?

_____________________________________________________________________

3.Will you try rock climbing when you have a chance? Why or why not?

______________________________________________________________________

1.On special walls. 2.Good shoes and a harness. 3.Yes. Because it is exciting. No. Because it is dangerous. 【解析】文章介绍了攀岩这项活动,它给人们带来快乐的同时还可以培养人们的勇气,攀岩需要的设备是好鞋子和保护带,同时还要注意保护环境,不要乱丢垃圾。 1.细节...

Dear Mr Scott,

I expect you may be slightly surprised to receive a letter from your next-door neighbor, but I have to raise a theme that it will be easier for me to discuss in writing. You may have noticed that I have a line of apple trees running along the fence(栅栏)that separates our two gardens. You may also have felt happy when you see your two children sitting on your grass by the fence. And you may also have noticed that my apple trees bend over the fence and seem to look down at your children with interest. It is only natural that your children should sometimes seem to return that interest. And it is quite legal(合法的)for them to show that interest by picking all the apples that hang over on your side of the fence. But to tell you the truth, Mr Scott, I am tired of seeing your children, day after day, destroy the branches of every one of my apple trees. And it seems that a war has been fought on one side of my apple trees. Besides, I am more tired of waking up on these fine autumn mornings to find even the apples on MY side of the fence much less in number. I know this too is the work of your children, since last night I was woken at midnight by the noise they were making when climbing one of my trees, and (as they may have told you) I drove them away.

Yours sincerely,

Becky Aldrin

1.What is this?

A. A complaint letter. B. An invitation letter.

C. A thank-you letter. D. A recommendation letter.

2.Which season was it?

A. Spring. B. Summer. C. Autumn. D. Winter.

3.What did the two children do last night?

A. They sat on the grass. B. They ran along the fence.

C. They destroyed the branches. D. They climbed an apple tree.

4.How was Becky Aldrin when she wrote this letter?

A. Polite but serious. B. Surprised but happy.

C. Angry and rude. D. Tired and uninterested.

5.What did Becky Aldrin wish Mr Scott to do next?

A. Be kind to his neighbour B. Make friends with his children.

C. Have a talk with his children. D. Grow apple trees in his garden.

1.A 2.C 3.D 4.A 5.C 【解析】这篇短文是Becky写给Scott的一封信,他们两个是邻居,Becky沿着他们两家之间的篱笆种了一些苹果树,但是Scott先生的两个孩子总是毁坏苹果树,所以她写信告诉Scott先生,希望他能处理一下。 1.主旨大意题。这篇短文是Becky Aldrin写给Scott先生的一封信,根据信中But to tell yo...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网