题目内容
一I love these hair clips. are they?
一They are ten yuan.
A. How many B. How much C. How old D. How heavy
B 【解析】句意:-我喜欢这些发夹,他们多少钱?-十元。How many 多少,提问数量,修饰可数名词;How much多少,提问数量,修饰不可数名词;多少钱,提问价格;How old多大,提问年龄;How heavy多重,提问重量。根据下面的回答They are ten yuan可知,这里问的是发夹的价格,故选B。(A) 在星期三,你班同学就“如何度过一个丰富多彩的暑假”展开了热烈讨论。请你帮忙完成下面的班会记录。
Subject | How can we have a colorful summer vacation ? |
Place & Time | Class 1 , Grade 8 , at 9:00 a.m. on 1. |
Ideas from students | |
Li Bo : I’d like to take more exercise 2.I want to make myself stronger , . Wang Xin : I prefer to take a vacation 3. my parents in Taiwan . Being together with families is my way to show love to them . Zhang Chao : I have made a plan to read some books I like . Reading can help me get lots of knowledge . When I grow 4. , I want to be a writer . Chen Hui : I’ll do more chores . My parents do almost everything for me , but I don’t want to 5. on them too much . I hope to look after myself . |