题目内容

【题目】

(1) WANTED
Are you hard-working? Do you like to meet people? If your answer is “Yes”, then we have a job for you as a waiter.
Call AL Hotel at 556779!

(2) SUMMER JOB
Do you like to talk with people? Do you like to write stories? If you want to work for our magazine as a reporter, please call Karen at 558366.

(3) HELP WANTED
Do you like babies? Can you look after one baby for two days? If you are sure to take food care of it, call us at 766588. $80 or more. Today! Hurry!

(4)CLEANER WANTED
Can you make a large house clean and tidy? If you hope to get the job paid at $20 once, call us this evening 18:00-20:00.
Tel:633800

1The above job ads(广告) are probably from a .

A. newspaper B. story book

C. TV show D. radio program

2If you like children and have two days free, you can call at for a job.

A. 766588 B. 633800

C. 556779 D. 558366

3If the owner of the large house asks a cleaner to tidy his house twice a week, how much will the cleaner get in a month?

A. $240 B. $200 C. $160 D. $120

4 are needed in AL Hotel.

A. Cleaners B. Baby-sitters

C. Reporters D. Waiters

5If you’re a college student of English who enjoys writing, during your summer holidays you will be more interested in the job in .

A. ad. (1) B. ad.(2)

C. ad. (3) D. ad.(4)

【答案】

1A

2A

3C

4D

5B

【解析】试题这是篇表格阅读理解题目,表格给我们提供了几则工作广告的内容,包括工作种类如清洁工、服务员等。而且广告中也提供了联系电话等内容。我们要根据题目要求,细心寻找答案。

1】细节理解题。上面的工作广告可能来自报纸。通读全文可得出答案。

2】细节理解题。如果你喜欢孩子并有两天的空闲时间,你可以拨打电话766588找份工作。根据广告(3) HELP WANTED的内容,可知选A

3】细节理解题。如果大房子的主人请一个清洁工打扫他的房子一周两次,这个清洁工在一个月内将得到多少钱?根据If you hope to get the job paid at $20 once, call us this evening 18:00-20:00. 一周两次价格是20+2040,一个月是40+40+40+40160故可知选C

4】细节理解题。在AL旅馆需要服务员。根据If your answer is “Yes”, then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 556779! 可知,应该选D

5】细节理解题。如果你是一个喜欢写作的英语专业大学生,在你的暑假期间你将对广告(2)中的工作感兴趣。根据(2) SUMMER JOB Do you like to write stories?故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】One day I got in a taxi, and we left for the airport. We were driving in the right lane (车道)when, suddenly, a black car jumped out of a parking space right in front of us. My taxi driver stopped his car at once. The tire(轮胎)made a very loud noise, and at the very last moment our car stopped just one inch from the black of the other car.

I was frightened. But then I couldn’t believe what happened next. The driver of the other car, the guy who almost caused a big accident, turned his head and started yelling at us. I couldn’t believe it! But my taxi driver just smiled at the guy. So I asked, “why did you just do that? This guy almost sent us to hospital. ”

This is when my taxi driver taught me what I now call“The Law of the Rubbish Truck(垃圾车法则).”He explained that many people are like rubbish trucks. They run around full of rubbish, full of anger and full of bad feelings. As their rubbish piles(堆积)up, they look for a place to throw it away and sometimes they’ll throw it at you. Don’t take it personally. Just smile, wish them well, and move on. Don’t take their rubbish and spread it to other people at work, at home or on the streets.

Successful people never let rubbish trucks change their moods. Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love those who love you and pray(祈祷)for those who don’t.

1Which of the following is NOT true according to the first paragraph?

A. The writer went to the airport by taxi that day.

B. The taxi driver stopped his car in time.

C. The black car jumped out and crashed into the taxi.

2The underlined word yelling in the second paragraph means ____ in Chinese.

A. 道歉 B. 傻笑 C. 吼叫

3Why did the guy get angry so easily?

A. Because he was in a bad mood.

B. Because his car was full of rubbish.

C. Because he was badly hurt by the taxi.

4From the passage, we can tell that the taxi driver is ____.

A. silly and dishonest B. wise and friendly C. helpful but nervous

5What does the passage mainly tell us?

A. Fight with people like rubbish trucks.

B. Don’t let rubbish trucks change our moods.

C. Have a quarrel with people like rubbish trucks.

【题目】Some people think only school children do not agree with their parents, however, it is not true. 1 If it’s hard for you to communicate with your parents , don’t worry about it. Here is some advice for you to bridge the generation gap (代沟).

Don’t argue with your parents.2. Your parents probably won’t consider your ideas if you are shouting at them. And you can’t express yourself well if you are angry. Go someplace to cool off. Make sure you understand why you are unhappy. Then think about what you want to say to your parents. If you don’t think you can speak to them at the moment, try writing a letter.

Try to reach an agreement.3. You can keep your disagreement and try your best to accept each other. Michael’s mother didn’t agree with him about buying a motorcycle. They argued over it. But they finally came to an agreement. Michael bought the motorcycle, but only drove it on certain days.

Of course, your parents might refuse to agree on something. In these situations itis especially important to show love and respect to them.4talk about your values .The values of your parents are probably different from those of your own. Tell your parents what you care about, and why. 5

A good relationship with your parents can make you a better and happier person. It is worth having a try!

A.Showing respect will keep your relationship with your parents strong.

B.Don’t get to your parents when you are angry

C.Perhaps you and your parents disagree on something

D.Understanding your values might help them see your purposes in life.

E.Communication is a problem for parents and children of all ages.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网