题目内容

【题目】 Ben could hear strong winds outside his home in Alabama. Black 1(cloud)were making the sky very dark. Without any light outside, it felt 2 midnight. The news on TV reported that a heavy rainstorm was in the area.

Ben's dad was putting pieces of wood over the windows 3 his mom was making sure the flashlights and radio were working. She also put some candles and matches on the table. Ben was helping 4(he) mom make dinner when the rain began to beat 5(heavy) against the window. After dinner, they tried to play a card game, but it was hard to have fun with storm happening outside.

Ben couldn't sleep at first. He finally 6(fall)asleep when the wind was dying down at around 3:00.When he woke up, the sun was 7 He went outside with his family and found the neighborhood in 8 mess. Fallen trees, 9(break) windows and rubbish were everywhere. They joined the neighbors to help clean up the neighborhood together. 10 the storm broke many things apart, it brought families and neighbors closer together.

【答案】

1clouds

2like

3while

4his

5heavily

6fell

7rising

8a

9broken

10although

【解析】

本文主要讲述了本和家人经历一次暴风雨的前后过程。

1

句意:乌云使天空变得很暗。

根据句中were可知主语为复数,所以用cloud的复数形式clouds,故填clouds

2

句意:外面没有灯光,感觉像是午夜。

根据句意可知外面很黑,看起来就像是午夜,feel like意为“像是……,有……的感觉”,为固定搭配,故填like

3

句意:当他的妈妈正在确认手电筒和收音机正常工作时,本的爸爸正在窗户上钉木片。

横线前后为两个独立的句子,所以横线处要用连词,根据句意可知横线处为当……的时候,while意为“当……的时候”作连词,引导时间状语,故填while

4

句意:当雨开始猛烈地打在窗户上时,本正在帮他的妈妈做晚餐。

根据句意可知横线处缺少形容词,提示词为he,所以用形容词性物主代词his,故填his

5

句意:当雨开始猛烈地打在窗户上时,本正在帮他的妈妈做晚餐。

根据句意可知横线处缺少副词,其用来修饰动词beat,提示词为heavy,所以应该用其副词形式heavily,故填heavily

6

句意:当风在3:00渐渐减弱时,他终于睡着了。

根据句意可知句子时态为一般过去时,所以用fall的过去式fellfall asleep意为“入睡,睡着”,为固定短语,故填fell

7

句意:当他醒来时,太阳升起来了。

根据句意可知应该是太阳正在升起,rise意为“升高,升起”,又根据句中was可知应该用rise的现在分词rising,表示某一动作正在进行,故填rising

8

句意:他和家人一起出去,发现附近一片狼藉。

in a mess意为“乱糟糟,一团糟”,为介词短语,故填a

9

句意:倒下的树,破碎的窗户和垃圾到处都是。

根据句意可知横线处缺少形容词,提示词为break,所以用其形容词形式brokenbroken意为“破碎的,残破的”,故填broken

10

句意:尽管暴风雨拆散了很多东西,但是它拉近了家庭和邻居的距离。

although意为“虽然,尽管”,在句中作连词引导从句,故填although

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The first Starbucks coffee shop opened in 1971 in downtown Seattle, Washington, D. C., in the United States. It was a small coffee shop that roasted its own coffee beans. The coffee shop's business did well, and by 1981 there were three more Starbucks shops in Seattle.

Things really began to change for the company in 1981. That year, Howard Schultz met the three men who ran Starbucks. Schultz worked in New York for a company that made kitchen equipment. He noticed that Starbucks ordered a large number of special coffee makers and he was curious about the company. Schultz went to Seattle to see what Starbucks did, and he liked what he saw. He wanted to become part of the company. In 1982, the original (原先的)Starbucks owners hired Schultz as the company's head of marketing.

In 1983, Schultz travelled to Italy. The unique atmosphere of the coffee bars there caught his eye. To Schultz it seemed that Italians spent their daily lives in three places: home, workplace, and coffee bar. His experience in Italy gave Schultz a new idea for Starbucks back in Seattle.

Schultz created an atmosphere for Starbucks coffee shops that was comfortable, and customers everywhere seemed to like it. Between 1987 and 1992, Starbucks opened 150 new shops—and that was only the beginning. In fact, by the year 2000, three new Starbucks shops opened somewhere around the world every day!

Today, Starbucks has thousands of stores, including stores in twenty-six countries. One thing that helps make Starbucks succeed in cities outside the United States is the way Starbucks works with local stores and restaurants. By working together with a store already in the city, Starbucks gets an understanding of customers in the city. This understanding helps Starbucks open stores in the right locations for their customers.

1What is the main idea of this passage?

A.How Starbucks has grown.B.What Starbucks makes.

C.Starbucks' customers.D.How Starbucks makes its coffee.

2Which is TRUE about Starbucks' first ten years of business?

A.It grew very quickly.B.It was run by Howard Schultz.

C.It made special coffee makers.D.It was a small company.

3What helps Starbucks succeed in places outside the United States?

A.Opening restaurants in just a few locations each year.

B.Only selling locally produced coffee beans.

C.Working with other major coffee-making companies.

D.Learning about local customers.

4Which shows the right order according to the passage?

a. One hundred and fifty new shops opened.

b. Howard met three owners of Starbucks.

c. Howard got a new idea for Starbucks.

d. Starbucks is popular all over the world.

e. Howard was a member of a company which made kitchen equipment

A.b-e-a-d-cB.e-b-c-a-dC.e-c-a-b-dD.b-e-c-a-d

【题目】 A wise man was walking from one town to another with a few of his followers, and they happened to pass a lake. So they stopped there to rest for a while, and the wise man said to one of his followers, "Could you please get me some water from the lake? One of the followers walked to the lake. Some people were washing clothes in the water, and right at that moment, several carts(手推车) started crossing the lake. As a result, the water became very muddy(泥泞的).

Then he went back. and told the wise man that the water was very muddy and not good to drink. After they had rested for about half an hour, the wise man again asked the same follower to go back to the lake and get him some water to drink. And the follower went to the lake. This time he found that all the mud had settled to the bottom. The water was very clear and looked good to drink. So he filled his water bottle and took it to the wise man.

The wise man took the water bottle and drank, then looked up at the follower. “See what you did to make the water clean?" he said. "You let it be for a while and the mud settled down on its own, so that you could get some clear drinking water. Your mind can also be like that lake when it is disturbed by something. If you just let it be and give it a little time, it will most likely settle down on its own without you having to put in any effort at all to calm it.”

1How did the wise man feel when he stopped to rest?

A.Hungry.B.Thirsty.C.Angry.

2Water in the lake became muddy after .

A.the follower left the lake

B.some people washed clothes in it

C.several carts crossed the lake

3What does the underlined word “settle” in Para.3 mean in Chinese?

A.沉淀B.飘浮C.粘粘

4Why did the water become clear again?

A.Because the mud was carried away by the cart.

B.Because people stopped washing their clothes in it.

C.Because the mud had settled to the bottom.

5According to the wise man, how can you keep your mind clear?

A.You have to put in a lot of effort to calm it.

B.Ask others to help you out when you are disturbed.

C.Give it some time to settle down on its own.

【题目】 At just 12 years old, Leonardo Nicanor Quinteros is still in middle school, 1. but he has already run his own free school. He helps other children with their studies.

Leonardo loves to study. After seeing some of his classmates trying to keep up at school, he decided to do something about it. Last year, he told his grandmother that he wanted to have his own school. 2. 他要奶奶帮他把学校建在他们家隔壁。She agreed. Today, the free school has nearly 40 students. The boy acts as teacher and headmaster. 3. He is proud that what he does has already made a big difference to many of the children there.

The school is not much to look at. It's made mostly of adobe(土砖) and is pretty small. 4. 但是,在邻居们的帮助下,学校正变得越来越好。Leonardo lives 20 minutes away from his own school. But every day he gets on his bicycle after coming home from school and rides to his own school. He teaches classes on different subjects, like math and grammar. Sometimes, 5. when his students cannot come, he gives the classes at night to make sure they don't get behind on their studies.

Leonardo does his best to help students improve their subjects. Many admit ( ) that they have improved a lot. “He helped me to pass the tests, now I'm in Third Grade,” one of the students said.

1____________________________________________________

2____________________________________________________

3____________________________________________________

4____________________________________________________

5____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网