题目内容

【题目】听下面一段对话, 回答下列三个小题。
(1)Why doesn't the man like his new neighbors?
A.They keep dogs.
B.They don't get on well with him.
C.They like to watch him through the window.
(2)What does the man think of dogs?
A.They are lovely.
B.They are scary and dangerous.
C.They are in danger.
(3)What does the woman ask the man to do first?
A.Talk with the neighbors.
B.Say hello to his neighbors.
C.Call the police as soon as possible.

【答案】
(1)A
(2)B
(3)A
【解析】【听力原文】W: Jim, why don't you say hello to your neighbors?

M: They just moved here. And I don't like them.

W: Aren't they friendly?

M: Not in that way. They seem to be friendly whenever you see them.

W: That sounds good.

M: But their dogs are too noisy and they often come into my yard.

W: I think dogs are lovely.

M: But I don't like dogs. They are too scary and dangerous. Every time I want to go out, I have to look through the window to see whether a dog is there or not.

W: Have you talked to them about this?

M: No, if the dogs comes in, I'll call the police.

W: I think you'd better talk to your neighbors first.


(1)根据But their dogs are too noisy and they often come into my yard.故选A。
(2)根据But I don't like dogs. They are too scary and dangerous. 故选B。
(3)根据 I think you'd better talk to your neighbors first.故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 As a report from the United Nation’s Food and Agriculture Organization(联合国粮食和农业组织)says, 1.29 million square kilometres of forest, an area almost the same size of South Africa, have been lost from the Earth since 1990. Now the forest loses an area around the size of Panama every year. As the forest becomes smaller, many animals lose their home. Luckily, there are still some people doing their best to save forest. A Brazilian (巴西人) Sebastiao Salgado and his wife Lelia Salgado have spent about 20 years planting forest.

Sebastiao is one of the most famous Brazilian photographers. He traveled all over the world to take photos. When he finally came back home in Brazil in the 1990s, he was astonished - the forests were once full of wildlife. Now there are no trees here. So Sebastiao decided to do something about it. He believed that he could plant the forest together with his wife. And then his amazing dream began to come true. When they began to do that, all the birds and fish returned.

The couple brought the forest back by planting 4 million young trees. During the following 20 years. Sebastiao and his wife took care of the planted forest. 293 kinds of plants, 172 kinds of birds and other animals came back there. Sebastiao’s dream and hard work is a shining example of saving the nature. The couple show us how quickly the nature can recover(恢复) if we take action. As the saying goes, “The best time to plant a tree was 20 years ago; the second best time is today.”

1Every year our forest loses an area almost the size of .

A.BrazilB.PanamaC.South AfricaD.the United States

2There was no wildlife in Sebastiao’s hometown in the 1990s because .

A.the weather was coldB.there was no water

C.people killed them allD.people cut down all the forests

3What does the underlined word “astonished” in Paragraph 2 mean?

A.interested.B.bored.C.surprised.D.excited.

4What's the best title of the passage?

A.Never too late to start.B.Love me, love my dog.

C.You can’t have your cake and eat it.D.Think twice before you make a decision.

【题目】阅读理解
CHICAGO- Have you ever worked on your laptop computer with it sitting on your lap, heating up your legs? If so, you might want to rethink that habit from now on. Doing it a lot can lead to “toasted skin syndrome (症状)”, an unusual-looking spotted skin condition caused by long-term heat exposure (暴露), according to medical reports.
In one recent case, a 12-year-old boy from California developed a skin discoloration on his left lap after playing computer games a few hours every day for several months. “He recognized that the laptop got hot on the left side; however, he did not change its position,” Swiss researches reported in an article published Monday in the journal Pediatrics.
Another similar case is a Virginia law student who needed treatment for the spotted darkening on her leg. Dr. Kimberley Salkey, who treated the young woman, learned the student spent about six hours a day working with her computer placed on her lap. As Dr. Salkey later learnt, the temperature under the laptop could reach 51 degrees. That case, from 2007, is one of 10 laptop-related cases reported in medical journals in the past six years.
The condition can also be caused by overuse of heating pads (垫子) and other heat sources that usually aren't hot enough to cause burns. It's generally harmless but can also cause such permanent (永久的) skin darkening. In very rare cases, it can cause damage leading to skin cancers, said the Swiss researchers, Drs. Andreas Arnold and Peter Itin from University Hospital Basel. They do not mention any skin cancer cases linked to laptop use, but suggest, to be safe, placing a carrying case under the laptop if you have to hold it on your lap.
Dr. Kimberley Salkey said that under the microscope, the affected skin is similar to skin damaged by long-term sun exposure.
Major producers including Apple and Dell warn against placing laptops on laps or exposed skin for long periods of time because of the risks for burns. In the past, “toasted skin syndrome” has happened to workers whose jobs require being close to a heat source, including bakers and glass blowers, and in people who gathered near hot stoves to stay warm.
Dr. Anthony J. Mancini, chief at Children's Memorial Hospital in Chicago, said that it's unlikely that computer use would lead to cancer since it's so easy to avoid close skin contact (接触) with laptops.
(1)According to the passage, “toasted skin syndrome” can be caused by all the following EXCEPT ______.
A.being close to a heat source or hot stoves
B.long period of direct contact to hot laptop
C.using one's laptop with a carrying case
D.overuse of heating pad and other heat sources
(2)The underlined word “discoloration” in the 2nd paragraph refers to ______.
A.spot
B.darkening
C.sunburn
D.heat
(3)It can be learnt from the passage that laptop users ______.
A.should avoid close skin contact with laptops
B.are likely to develop a certain kind of cancer
C.have known much about the harm of laptop heating
D.should go to see the doctor at once
(4)Some computer producers warn against placing laptops on laps for long periods of time because of ______.
A.the risk for burns
B.the risk of dropping
C.the risk of breaking
D.the protection of back bone
(5)Which of the following might be the best title of the passage? ______.
A.Laptop is Dangerous
B.Skin Damage is Possible
C.A Bad Habit
D.No laps for Warm Laptops

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网