题目内容

【题目】用方框中所给单词的适当形式填空。每词仅用一次,每空一词。

although hope improve good serious

1Two heads are ________ than one.

2Where there's life, there's ________.

3I'm going to ________ my spoken English this year.

4Pollution is a big problem. We must take it ________.

5________ many students have computers, they don't use it for homework.

【答案】

1better

2hope

3improve

4seriously

5Although

【解析】

1题意:两人智慧胜一人。Be动词可跟形容词作表语,根据are可知填形容词。根据than(比,引出比较对象的第二部分)可知使用形容词比较级,结合句意和所给词(good好,better更好,比较级)可知答案是better。

2题意:有生命就有希望。There be句型表达某处有某物,后面跟名词。hope:希望,不可数名词,或者动词讲。结合句意和所给词(hope)可知答案是hope。

3题意:今年我要提高我的英语口语能力本句是be going to结构,后面跟动词原形,improve my spoken English:提高我的英语口语能力;结合句意和所给词improve提高,改善,动词可知答案是improve。

4题意:污染是个大问题。我们必须认真对待它副词修饰动词,本句修饰动词take可知填副词,take…seriously:认真对待….;结合句意和所给词(serious严肃的,认真的,形容词,副词seriously:认真地,严肃地)可知答案是seriously。

5题意:虽然很多学生都有电脑,但他们不会用它来做作业句子开头第一个字母要大写。although:即使,尽管,虽然,引导让步状语从句,前后句意的转折关系,although后面的从句表示让步结合句意和所给词(although)可知答案是Although。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Have you heard of the HideandSeek World Championship(世界捉迷藏锦标赛)? It is not a game for children but a match for grownups. This year, it took place in an Italian village called Consonno.

______, the HideandSeek World Championship runs for two days or until a winner is chosen. The rule of the match is simple. The teams will be divided(分成) into four groups. One person from each group is chosen to hide. The hider has 60 seconds to pick a place. And when the game begins, he or she has 10 minutes to hit the target(目标) in the middle of the playing field without being caught by the seekers(搜索者).

By the way, the search team is made up of American football players who are both strong and fast.

The HideandSeek World Championship takes place in Italy every year, and the number of people has been increasing since the first game in 2010. The organizers of the match hope that the game of hideandseek will become an Olympic sport some day.

1Who are the people in the search team?

A. Common people. B. Sportsmen.

C. Children. D. Organizers.

2Which of the following statements is NOT true from the passage?

A. There are two groups in all.

B. One person is chosen from each group to hide.

C. The hider has 60 seconds to pick a place.

D. The hider should hit the target without being caught.

3Which of the following is the best for “______” in Paragraph 2?

A. Unlike the traditional children's game

B. Like all children's games

C. As a worldfamous football game

D. As an Olympic game

4Which column(栏目) of a newspaper is the passage probably from?

A. Culture. B. Animal. C. Travel. D. Sports.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网