题目内容

【题目】根据句意及所给汉语提示,写出句中所缺单词。

1Becky is new in our class. She is from ________(非洲).

2His father is ________(超过) fifty, but he looks young.

3Mr. Green lives in the ________(南方) of the village.

4Her daughter is very smart and ________(漂亮的).

5The students want to ________(救助) those elephants.

【答案】

1Africa

2over

3south

4beautiful

5save

【解析】

1be from来自,后接地点名词;根据句意和汉语提示,可知填Africa。

2根据句意和汉语提示,可知填over。

3in the+方位+of,表示“在……方向”;根据句意和汉语提示,可知填south。

4and连接并列结构,根据句意和汉语提示,可知填beautiful。

5want to do想要做某事,固定短语;根据句意和汉语提示,可知填save。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Reading is very important. World Book Day falls on April 23 every year. It encourages

people, especially teenagers, to discover the pleasure of reading. 【1】_____________

Many countries celebrate World Book Day. On that day, millions of school children can buy

books at a much lower price than usual in any bookstore in England. It has been done every year

since 1998.2___________________ Wen Jiabao, Premier of China, is an avid (热心的) reader. He does lots of reading every day though he is very busy. On World Book Day 2009, he called on (号召) people to do more reading. Wen suggested that young people should spend more time reading. “Books can not change the world, but people can change the world by changing themselves through reading,” he said.

3_____________ Reading helps us to follow the latest developments of science and technology. Reading gives us information about other cultures and places in the world. Reading is also one of the most important ways to learn a foreign language like English. We all know that it is

diliicult to learn everything in the classroom, for example, the ways English people are living and working today can be learnt by reading.

Books, magazines, newspapers and other kinds of reading materials can help us to know

more about the outside world.4_______________

A. So it is necessary for us to spend time reading every day.

B. It is also the day to honor great writers. .

C. Reading helps us become more knowledgeable and smarter.

D. World Book Day is also celebrated in China.

5What’s the best title for the article?

A. World Book Day in England.

B. Suggestions on Reading.

C. World Book Day in China.

D. World Book Day and the Advantages of Reading.

【题目】News Review

APEC Blue People in Beijing got the saying after the APEC meeting in Beijing. It refers to() the clear blue sky during the meeting. To get such a blue sky, many factories in Beijing and nearby cities stopped work, and the number of cars on the road was cut.

A Warning Ticket A 24-year-old woman in Nanjing was given a warning ticket for eating food on the subway. Eating is not allowed on Nanjing subway. Up to now, 2,698 people have been punished(惩罚) because of their eating, smoking or selling goods on the subway.

A Teacher-free Exam Recently, students at Ningbo Huamao Foreign Language School in Zhejiang took their mid-term exam –a teacher-free exam. After handing out the exam papers, the teachers left the classroom, leaving the students to take the exam without being watched. They only came back to collect the papers in the end.

A Tomato Fight Do you want a tomato shower? Come to the “tomato fight” in Spain! Once every year, people in the town of Bunol throw tomatoes at each other. Don’t worry. It’s not a real fight. People do this only for fun.

【1】APEC Blue refers to _____ in Beijing during the APEC meeting.

A. the factories B. the clear blue sky C. the people D. the cars on the road

2A 24-year-old woman in Nanjing was given a warning ticket for _____ on the subway.

A. drinking B. smoking C. eating food D. selling goods

3In a teacher-free exam, students take their exam _____.

A. at the end of the term

C. outside the classroom

C. without giving answers

D. without being watched

4In the town of Bunol, Spain, people throw tomatoes at each other _____.

A. to have fun B. to enjoy dinner

C. to take a shower D. to start a fight

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网