题目内容

【题目】完成句子 根据所给的中文和英文提示完成句子。

1北京因长城而闻名。( famous)

_______________________________________________________________________

2在我们班我每天和大明到校一样早。(as.as, in our class)

_____________________________________________________________________________

3我爸爸每天早上开车上班用半个小时的时间。(take, drive, every morning)

____________________________________________________________________________

4现在从网上査旅游信息非常容易。( it is adj.to do, information about traveling)

_________________________________________________________________________

5为了保护动物,政府计划建立更多的自然公园。( protect, the government)

___________________________________________________________________________

【答案】

1Beijing is famous for the Great Wall.

2In our class I get to school as early as Daming every day.

3It takes my father half an hour to drive to work every morning.

4It is very easy to search for information about traveling from the Internet.

5To protect animals, the government plans to build more natural parks.

【解析】

1此句陈述事实,时态是一般现在时。famous著名的,形容词;be famous for 因……而出名;the Great Wall长城。故答案为Beijing is famous for the Great Wall.

2根据时间状语“每天”可知,时态是一般现在时。get to school到校;as early as和……一样早;in our class在我们班;every day每天。故答案为In our class I get to school as early as Daming every day.

3根据时间状语“每天早上”可知,时态是一般现在时。It takes sb. some time to do sth.做某事花费某人一些时间。drive to work开车上班;half an hour半小时;every morning每天早上。故答案为It takes my father half an hour to drive to work every morning.

4此句陈述事实,时态是一般现在时。It is adj. to do sth.表示做某事是……的。easy容易的;search for搜索;information about traveling 旅游信息;from the Internet从网上。故答案为It is very easy to search for information about traveling from the Internet.

5根据句意可知,时态是一般现在时。to protect animals为了保护动物,不定式作目的状语;the government政府;plan to do sth.计划做某事;build建造;natural parks自然公园。故答案为To protect animals, the government plans to build more natural parks.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。
C
A wild baby bison (野牛) at Yellowstone National Park had to be killed because of tourists.
The tourists thought that the baby bison looked cold. They put it in their car and drove to a park ranger (管理员) station.
A ranger described the action of the tourists as a “dangerous move” because adult bisons can look after their babies very well and they will attack (攻击) to protect their young.
Park rangers took the animal from the car and set it free. But, sadly, the baby was refused by its family because it had the smell from humans.
Yellow stone National Park explained on Facebook that the smell from people can cause parent animals to refuse to accept their young. The par k tried again and again to make the baby bison lives with its parents. After several times they had to give up.
Many people expressed anger at both the tourists and the park.
The park said that they did not have the ability to care for a young bison. They also said that it is “not the task of the park to save animals”.
The tourists were fined (罚款) $110 for touching park wildlife. Park rules say that visitors to Yellowstone should stay at least 22 meters away from all wildlife, and at least 90 meters away from bears and wolves.
One ranger said that Yellowstone recently added many safety signs that say staying near the wildlife there is dangerous to humans and animals as well. Those signs are written in English and other languages.
(1)The tourists took the baby bison to a park ranger station because they thought it looked .
A.sad
B.hungry
C.happy
D.cold
(2)The park ranger described the action of the tourists as a “dangerous move” because .
A.the tourists drove in a wrong way
B.adult bisons would attack the tourists
C.adult bisons couldn’t look after their baby well
D.the tourists would make the baby bison sick
(3)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.The park refused to send the baby bison back.
B.The visitors saved the baby bison.
C.Many people are angry at the bison family.
D.The smell from humans may bring trouble to bisons.
(4)From the passage, we can learn that .
A.we must keep away from any wild animal
B.we should care about wild animals in a right way
C.we’ll be fined if we save a bison in the park
D.we’d better write safety signs in many languages

【题目】阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
C
I have spent almost a third of my life in China, living and working in this beautiful country. In a sense, China has been and is still my second home But in those past years I ha d never been to Quzhou.
Some days ago, for the first time in my Chinese life, I stepped into the beautiful city of Quzhou. My impressions of Quzhou city were as I always thought: green countryside, rainy sky, wet air. That was what I imagined for years the south of China would be. When we finally arrived, I was impressed by the elegant (优雅的) city.
Next day we were taken to visit some places not far away from the city. I was not aware of the direction of our short trip, but when we arrived at Lanke Mountain and got out of the car, I thought that we had been taken to a fairyland (仙境) : the light rain over the green and thick plants, the silvery sky like a heavy blanket and the mystery (神秘) of this mountain made me feel like being part of a picture.
Jiulong Lake was our next step. The mystic atmosphere (气氛) of this place was so strong that I decided to watch the view standing at the top when I stepped into the small boat to sail upstream. Sometimes we were so close to the mountain that we could clearly see the red soil under the plants. I was thinking of the joy to be in a place like Jiulong Lake and how it would be to live among those hills for a while.
The final leg of the day's journey was a primary school. We were welcomed by the smiles on the faces of many young pioneers. The energy of the hundreds of kids made me feel younger for a while, so educated, so polite and so warm that I had no doubt about the future generations of Quzhou people. The people seem to me the best of Quzhou and they will remain in my memories forever.
(1)From the passage, we can know the writer .
A.will come to work in Quzhou
B.will leave China soon
C.has lived in China for a long time
D.has just come to China
(2)The writer visited places the next day in Quzhou.
A.two
B.three
C.four
D.five
(3)In the writer’s eye, Quzhou is .
A.green, rainy, wet and elegant
B.green, large, modern and mystic
C.small, warm, dry and elegant
D.beautiful, dry, modern and mystic
(4)What does the writer mean by saying the underlined sentence in Paragraph 4?
A.He disliked Jiulong Lake.
B.He hoped to leave there soon.
C.He would swim in Jiulong Lake.
D.He loved Jiulong Lake very much.

【题目】阅读下文并回答问题。
Some people seem to have extraordinary (非凡的)memories. Zheng Aiqiang, a “memory athlete” on TV show Super Brain, can remember 2,660 numbers in just one hour!
You would think people like this have special brains. But according to a recent study by researchers from the US and the Netherlands, the brain structures(结构)of ordinary people and 23 of the world's leading memory athletes show no difference.
That's because good memories can be trained. New research in the journal Neuron (神经元期刊) suggests that you can become a super memorizer with just six weeks of hard training.
Researchers found that technique (技巧)called loci, invented by ancient Greeks, can greatly help improve memory. By using loci, you are using your imagination to improve the brain's memory networks. You can link(关联)something you need to remember with a place that you know very well. For example, to remember a list of numbers, imagine yourself walking through your house. Each thing is linked to a number. For example, zero could be handle(把手)on the door and five could be the painting on the wall.
In one study, some ordinary people were given 20 minutes to remember 72 words. First they could only remember 26 of them. But when they were taught loci, they could remember 62 words.
“Not everyone can become a memory champion. But everyone using the technique can improve a lot from the level they're at,” said Boris Konrad, one of the researchers in the study.
(1)Is Super Brain a TV show?

(2)Who was loci invented by?

(3)How can you remember more words in twenty minutes according to Paragraph 5?

(4)Is loci helpful to you? Why or why not?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网