题目内容

【题目】

1The picture is a map of ____________________.

A.a hospitalB.a schoolC.a hotelD.a supermarket

2Walk through the front door, then pass the library, and then turn right, you'll see________.

A.Nurse's OfficeB.HallwayC.KindergartenD.Lunch Room

3If we go to the place, we can't _________________.

A.go swimmingB.read booksC.play gamesD.go shopping

【答案】

1B

2A

3D

【解析】

本文以图片的形式展现了学校的布局,以及学校中的具体设施。

1细节理解题。根据图中的LibraryLunch RoomGrade 2 ClassroomGrade 3 Classroom等可知,图中有图书馆、教室,所以这是一张学校的地图。故选B

2细节理解题。根据图中信息可知,从前门进来以后,经过图书馆,紧挨着图书馆的是护士办公室,所以进过图书馆以后右转你会看到护士办公室。故选A

3细节理解题。图中有Swimming poolLibraryPlayground,所以在这里可以游泳、读书、玩游戏,但是在这里不能购物。故选D

本题为图表类阅读理解,解决此类题目时,首先要阅读题目中提出的问题,其次根据问题在图表中寻找正确的信息,最后根据信息进行筛选和作答;本题中的三道小题均为细节理解题,根据解题步骤可以正确解答。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

A live-streaming app (直播应用) that monitors (监控) students in classrooms in some middle schools has raised a lot of online discussion. It was reported that any user of the app Shuidi could see inside classrooms. Some parents have praised the app for giving them the chance to monitor their children, while others worry about privacy problems, Do you think the app is a good idea?

I strongly support this app. Nowadays, children play an important role in the whole family, and parents always want to care for their children, wherever they are. This new platform (平台) helps parents see what their children are doing in classes. It's also a good way to make students behave themselves in school.

I'm in favor of this app if parents get their children's permission (准许) first. The app could help parents focus on children's bad habits. It could also be used as a tool to prevent bullying (霸凌). However, parents should get their permission first to protect their privacy.

I think this app is a bad idea. Schools should be a pleasant and relaxing place for students to study and play. But we will feel uncomfortable if cameras are watching us all the time. We should pay attention to our privacy. Our lives shouldn't be watched by the public.

Any form of privacy invasion (侵犯) shouldn't be allowed. Although some parents want to know more about their children, they should do it in a better way. Being under the eye of strangers is too dangerous.

1Can any user of a living-streaming app see inside classroom?

______________________

2In Linda's opinion, what does this new platform help both parents and students?

______________________

3According to Jeff, what are the advantages of this app if parents get their permission first to protect their privacy?

______________________

4Why does Betty think this app is a bad idea?

______________________

5What form does David think is too dangerous?

______________________

6Are you in favor of having monitoring equipment in your school? Why?

______________________

【题目】

Deborah Sampson was born in Massachusetts, US in 1760. She was the fifth oldest of the seven children in her family. The family was so poor that the mother sent the kids off to live with friends and relatives. At the age of 5, Deborah was taken in by an old woman and was then sent to work as a servant in another home one year later.

At the age of 10, she helped with the housework and worked on a farm for about eight years, growing to be about 173 cm tall, almost 30 cm taller than the average woman of her day. Hard physical work helped her develop a strong body.

She dreamed of going on some adventures. When the American Revolutionary War broke out in 1775, women were not allowed to serve in the army. But Deborah dressed herself to look like a man and joined the army in 1782. She called herself Robert Shurtliff.

One day, during an attack, Deborah was shot (射中) in the back and leg. Another soldier took her to the hospital. A doctor treated the wound on her back and asked if she had any other wounds. Deborah lied and said no. She was afraid that if the doctor examined her leg, he would find out her secret. The bullet was deep in her leg. Using a pocket knife, Deborah took it out. She left the hospital and continued to fight.

After the war ended, Deborah got married and had children. But she still longed for adventure. So she put on her soldier’s uniform and traveled around the country telling of her life as Robert Shurtliff, the young and brave soldier.

1Deborah Sampson started to work as a servant in .

A.1760B.1765C.1766D.1770

2Deborah’s made her different from the average woman of her day.

A.unusual heightB.long hairC.poor childhoodD.beautiful face

3Deborah joined the army successfully because of the following reasons EXCEPT that .

A.she dressed herself like a manB.she used a man’s name

C.she had a strong bodyD.The old woman asked her

4The word “it” in paragraph 4 refers to (指的是) .

A.the pocket knifeB.the bulletC.the secretD.her leg

5Which of the following statements is NOT true about Deborah?

A.Deborah denied having another wound when being asked.

B.Deborah treated the wound in her leg by herself.

C.Deborah walked to the hospital after being shot.

D.Deborah went on fighting in the war after being treated.

6What was the story mainly about?

A.Deborah’s adventurous life.B.Reasons why Deborah liked adventures.

C.A big poor family Deborah had.D.Fight for women’s right.

【题目】阅读下列图表,从每题所给的ABC三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。

Missing & Reward!!!

Missing since 2-17-18 off Weller Ave

Name: Ali

No Collar

Friendly

2yr old Female

Short Tail & Mercedes Scar on head

Contact Info: Sally

219-851-7248.

City of San Diego

Citywide Volunteer Program

Office of the City Clerk

Are you interested in working with historical materials? We need volunteers to help City

of San Diego Clerk's Office enter the data (数据) and organize books.

4 hours a day, 3 days per week, between the hours of 8:00 a.m. and 4:.00 p.m..

Office of the City Clerk, located downtown, at the City Administration Building.

College level education or office experience is preferred.

Call Sheila Beale at 619- 235-5247.

1From the information, we know that _____.

A.the dog has a long and straight tail

B.the dog is two months old

C.the dog was lost in Weller Ave

2Which of the following is NOT true?

A.The dog was missing on Feb 17th, 2018.

B.If you find the dog, you can call Ali at 219-851-7248.

C.Anyone who leads to the return of the dog will be rewarded(酬谢).

3If you are the volunteer of the office, you don’t need to _____.

A.enter the dataB.organize booksC.clean the office

4How many hours should a volunteer work every week?

A.4 hours.B.12 hours.C.24 hours.

5According to the poster, which of the following is RIGHT?

A.The volunteers need to be interested in mathematics.

B.The office of the City Clerk is at the City Administration Building.

C.The volunteers must have college level education or office experience.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网