题目内容
【题目】阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。
Missing & Reward!!! | ||
Missing since 2-17-18 off Weller Ave Name: Ali No Collar Friendly 2yr old Female Short Tail & Mercedes Scar on head Contact Info: Sally 219-851-7248. |
| |
City of San Diego Citywide Volunteer Program Office of the City Clerk Are you interested in working with historical materials? We need volunteers to help City of San Diego Clerk's Office enter the data (数据) and organize books. 4 hours a day, 3 days per week, between the hours of 8:00 a.m. and 4:.00 p.m.. Office of the City Clerk, located downtown, at the City Administration Building. College level education or office experience is preferred. Call Sheila Beale at 619- 235-5247. | ||
【1】From the information, we know that _____.
A.the dog has a long and straight tail
B.the dog is two months old
C.the dog was lost in Weller Ave
【2】Which of the following is NOT true?
A.The dog was missing on Feb 17th, 2018.
B.If you find the dog, you can call Ali at 219-851-7248.
C.Anyone who leads to the return of the dog will be rewarded(酬谢).
【3】If you are the volunteer of the office, you don’t need to _____.
A.enter the dataB.organize booksC.clean the office
【4】How many hours should a volunteer work every week?
A.4 hours.B.12 hours.C.24 hours.
【5】According to the poster, which of the following is RIGHT?
A.The volunteers need to be interested in mathematics.
B.The office of the City Clerk is at the City Administration Building.
C.The volunteers must have college level education or office experience.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】B
【5】B
【解析】
本文的表格主要讲述了丢失狗的信息和招聘志愿者的信息。
【1】
推理判断题。根据第一个表格可知没有涉及狗的样子描述,故排除A;根据第一个表格“2yr old Female”可知是2岁而不是2个月大,故排除B;根据第一个表格“Missing since 2-17-18 off Weller Ave”可知狗是在Weller Ave走失的,故C正确。故选C。
【2】
推理判断题。根据第一个表格“Missing since 2-17-18 off Weller Ave”可知狗是在18年2月17号走失的,故A正确;根据第1个表格“Contact Info: Sally 219-851-7248.”可知是打电话给Sally,而不是Ali,故B错误;根据标题“Missing & Reward”可知找到狗了是有报酬的,故C正确。故选B。
【3】
细节理解题。根据第2个表格“We need volunteers to help City of San Diego Clerk's Office enter the data (数据) and organize books.”可知,志愿者要帮忙输入数据和组织书籍,不包括打扫办公室。故选C。
【4】
细节理解题。根据第2个表格“4 hours a day, 3 days per week,”一周3天,一天4个小时,可知,一周是12个小时。故选B。
【5】
推理判断题。根据第2个表格“Are you interested in working with historical materials?”你对历史资料感兴趣么,可知不是对数学感兴趣,故A错误;根据第2个表格“Office of the City Clerk, located downtown, at the City Administration Building”市办事员办公室,位于市中心,在市行政大楼。可知,故B正确;根据第2个表格“College level education or office experience is preferred”有大学学历和办公经验的优先,而不是必须要大学学历和办公经验,故C错误。故选B。