题目内容
【题目】
Autumn in Miami, the US is still warm enough, so you can enjoy a beach vacation well into late October. |
Where to stay Loews Miami Beach Hotel has 790 guest rooms and some have beautiful ocean views(景色). It’s next to the shopping areas like Bal Harbour Shop as well as Lincoln Road Mall. Sushi SoBe at the hotel is one of the best restaurants in Miami. ※TEL: 305-604-1601※ |
What to do Spend an afternoon walking through Fairchild Tropical Botanic Garden in Coral Gables. You can see different tropical(热带的) trees and flowers. And the Bird Festival will also be held at the garden this autumn. ※TEL: 305-667-1651※ |
Where to eat If you’re looking for a place to enjoy nice food, head for the restaurant at the Setai for the jazz breakfast. It’s well known for it’s famous foods from different countries. Brunch(早午餐)is only served on Sundays from10 to 3 pm. ※TEL: 305-520-6000※ |
【1】What’s the weather like in autumn in Miami?
A.ColdB.HotC.Warm
【2】Which is TRUE about Loews Miami Beach Hotel?
A.It’s in England.B.It has 970 guest rooms.
C.It’s convenient for shopping.
【3】If travelers want to join the Bird festival, they can go to
A.Loews Miami Beach Hotel.
B.Fairchild Tropical Botanic Garden
C.Bal Harbour Shop
【4】If you want to enjoy a jazz breakfast, you can call .
A.305-520-6000B.305-604-1602C.305-604-1601
【5】On Sundays, the brunch at the restaurant at the Setai lasts for_ .
A.three hours.B.four hours.C.five hours.
【答案】
【1】C
【2】C
【3】B
【4】A
【5】C
【解析】
本文介绍了在美国迈阿密进行海滩度假,住的地方,可以做的活动和去吃饭的地方。
【1】细节理解题。根据“Autumn in Miami, the US is still warm enough,”可知,迈阿密秋天的天气是温暖的,故选C。
【2】推理判断题。根据“It’s next to the shopping areas like Bal Harbour Shop as well as Lincoln Road Mall.”可知,迈阿密的洛伊斯海滩酒店在购物区旁边,因此这里购物方便,故选C。
【3】细节理解题。根据“Spend an afternoon walking through Fairchild Tropical Botanic Garden in Coral Gables. You can see different tropical(热带的) trees and flowers. And the Bird Festival will also be held at the garden this autumn.”可知,如果游客想参加鸟节,他们可以去仙童热带植物园。故选B。
【4】细节理解题。根据“If you’re looking for a place to enjoy nice food, head for the restaurant at the Setai for the jazz breakfast.和TEL: 305-520-6000”可知,如果你想享受一顿爵士早餐,你可以打305-520-6000。故选A。
【5】推理判断题。根据“Brunch(早午餐)is only served on Sundays from10 to 3 pm.”可知,周日,在Setai餐厅的早午餐从上午10点到下午3点,因此持续5个小时,故选C。
认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题1,根据“Autumn in Miami, the US is still warm enough,”可知,迈阿密秋天的天气是温暖的,故选C。
【题目】 Don't you know TRENDY ZONE- THE IN ZONE? There are 5 FLOORS OF NON-STOP TRENDS! Welcome to 580 A Nathan Road, Mong Kok, Kowloon.
OUR BOUTIQUES Occupying five floors, the shopping center has more than 150 boutiques(礼品店).These boutiques sell all the latest trendy products, including Japanese fashion, cool sports shoes and unique baseball caps, just to name a few. Trendy Zone is also an ideal place to shop for gifts. From its twenty or so gift shops, you will easily find an unusual gift for a loved one. | OUR TOP PICKS If you are looking for a unique gift, come to this shop on the first floor. Here, you can find personal photo frames, key chains, bracelets and much more. This is the shop to visit if you're a follower of Japanese culture. It sells hundreds of Japanese magazines on fashion, sports, games... you name it! |
SPECIAL OFFERS If you're looking for the best bargains, come around Christmas and take home some pieces of our special gifts. That is when the shops are selling many items on special offer——from 30 percent off to half price. | OUR LOCATION Conveniently located in the heart of Mong Kok, Trendy Zone is the place to shop for the young and the young at heart. Transportation: MRT (地铁):Yau Ma Tei Station |
【1】The underlined word "that" in Column 3 refers to________.
A.offerB.giftC.New YearD.Christmas
【2】Who will probably like shopping in TRENDY ZONE?
A.Girls who love Japanese culture.B.Boys who want to find delicious food to eat.
C.Men who are expecting to get a good job.D.Women who like to buy vegetables every day.
【3】Which of the following statements is true?
A.You can have special offers on weekends.B.You can get to TRENDY ZONE by subway.
C.You can find key chains on the fifth floor.D.You can see almost 120 gift shops here.