题目内容
【题目】 Travel can teach kids more than a textbook. Travelling with kids is good 【1】them. They can find new interests. Travel makes information alive for kids, and makes it much more exciting than studying textbooks or【2】experiments in the lab. While traveling, they learn【3】to deal with new situations, and communicate with other people. They learn patience, because sometimes 【4】takes a long time to get to some exciting or interesting places.
I’ve been traveling since I was seven years old. For me, to stop traveling would be like taking something 【5】from my soul(灵魂).I can’t live without traveling and I wouldn’t be who I am if I don’t travel. Some people think it’s 【6】to travel after having kids. But in my opinion, when people become parents, it doesn’t mean they couldn’t travel any more. My children have been traveling since they were three weeks old.
Bringing a new life into the world comes with many responsibilities(责任)and I’d love to be a good mother. One of my duties is to educate my children. I’m 【7】thankful that my parents took me on family trips when I was young. I’ve learned that 【8】outside world is more colorful than the little one I was living in. Of course, I want to pass these travel 【9】on to my children.
I value the memories I have traveling with my children. I’m sure they will always 【10】them in their lives.
【答案】
【1】for
【2】doing
【3】how
【4】it
【5】away
【6】hard/difficult
【7】so
【8】the
【9】experiences
【10】remember
【解析】
本文讲述了旅游对于孩子们的好处。提倡要多带孩子们出去看看外面的世界。
【1】句意:带孩子旅行,对孩子们来说是非常有好处的。
根据Travel can teach kids more than a textbook“旅行比一本教科书能教孩子更多的东西”,可知,空格处表示“旅行对孩子是有好处的”。固定搭配be good for sb 对某人是有好处的,所以空格处填介词for。故答案为for。
【2】句意:旅行让孩子们获得生动的信息,比学习课本或做实验更令人兴奋。
固定搭配do experiments 做实验。or是并列连词,前后的动词形式要保持一致,空格前动词形式是studying,所以空格处的动词形式是doing。故答案为doing。
【3】句意:当旅行的时候,他们能学会如何处理新情况,及如何跟其他人交流。
根据句意,空格处表示“如何去处理新情况”,固定搭配how to deal with,所以空格处填how。故答案为how。
【4】句意:他们学会了忍耐,因为有时要花费很长的时间才能到达一些有趣的地方。
根据句子结构,空格处后动词不定式to get to some exciting or interesting places是真正的主语,不定式后置时,需要用it作形式主语。故答案为it。
【5】句意:对我来说,停止旅行就像从我的灵魂中拿走了某物一样。
根据下文I can’t live without traveling“我不能没有旅行”,可知,此空处表示“停止旅行就像从我的灵魂中拿走某物”。固定搭配take away from 从……拿走,所以空格处填away。故答案为away。
【6】句意:有些人认为有了孩子后,出去旅行是困难的。
空格前it’s=it is,所以空格处填形容词作表语。根据下文But in my opinion, when people become parents, it doesn’t mean they couldn’t travel any more“但是在我看来,当为人父母时,并不意味着他们不能再去旅游了”,可知,空格处表示“有了孩子后,出去旅行是困难的”,所以空格处填difficult。故答案为difficult。
【7】句意:我很感激我的父母在我小的时候带我去家庭旅行。
根据句意和句子结构,空格处是一个结果状语从句,所以用引导结果状语从句的连词so…that或such…that。so后接形容词,such后接名词。thankful是形容词,所以空格处填so。故答案为so。
【8】句意:我明白了外面的世界比我生活的那个小世界更丰富多彩。
根据句意,空格处指“这个外面的世界”,表特指,用定冠词the。故答案为the。
【9】句意:当然,我想把我的这些旅游经历传递给我的孩子们。
空格前these是复数指示代词,后跟名词复数。根据前文I’ve learned that the outside world is more colorful than the little one I was living in,可知,这些对于作者来说,都是他的一些旅游经历,所以空格处填experiences。故答案为experiences。
【10】句意:我相信在他们的生命中将会永远记得这些。
空格前will是助动词,后接动词原形。根据I value the memories I have traveling with my children,可知,作者很珍惜跟孩子们一起旅游的回忆,孩子们也会永远记住这些美好的回忆,所以空格处填动词remember。故答案为remember。
【题目】阅读匹配。左栏是五个主题的描述, 右栏是七项相关主题的具体叙述, 请选择最佳选项匹配, 并将答案的字母编号填在题号前的括号内。
【1】Take one 【2】Tell your opinion. 【3】Stop eating unhealthy food 【4】Turn them off. 【5】It’s your choice | A. There are times when you need to decide what is best. For example, some people can listen to music on their MP3 players when reading books, while others think it is disturbing(打扰). In cases like this, you need to do what seems right for you. B. Once in a while it’s okay just to take out one earphone and not other. Imagine you are listening on your Mp3 player when someone asks you the way. It would not be rude to take out one earphone, tell him the way, and put back the earphone and continue listening. C. You need to know when to turn your MP3 off and put it away. Libraries, and schools don’t allow Mp3 Players. There are other places, like museums, that don’t have rules, but it would be rude to have your Mp3 player on. D. You should not play your music so loud that everyone around you can hear it. Some people might even get angry. No one wants to listen to the noise. Very loud music can also be bad for your ears. So even if you are alone, you shouldn’t turn it up too high. E. The town will hold a meeting on Thursday to hear sides. Everyone is welcome to attend it. Come and voice your opinion. F. This kind of food is really bad for us. It’s high in salt, fat and sugar. It’s unhealthy for people. Please stop eating it. G. Michael owns a toy shop next door to the new restaurant. Maybe people come for the restaurant and they will spend a few minutes in his store and pick up something. So he is happy to see its opening. |
【题目】
Autumn in Miami, the US is still warm enough, so you can enjoy a beach vacation well into late October. |
Where to stay Loews Miami Beach Hotel has 790 guest rooms and some have beautiful ocean views(景色). It’s next to the shopping areas like Bal Harbour Shop as well as Lincoln Road Mall. Sushi SoBe at the hotel is one of the best restaurants in Miami. ※TEL: 305-604-1601※ |
What to do Spend an afternoon walking through Fairchild Tropical Botanic Garden in Coral Gables. You can see different tropical(热带的) trees and flowers. And the Bird Festival will also be held at the garden this autumn. ※TEL: 305-667-1651※ |
Where to eat If you’re looking for a place to enjoy nice food, head for the restaurant at the Setai for the jazz breakfast. It’s well known for it’s famous foods from different countries. Brunch(早午餐)is only served on Sundays from10 to 3 pm. ※TEL: 305-520-6000※ |
【1】What’s the weather like in autumn in Miami?
A.ColdB.HotC.Warm
【2】Which is TRUE about Loews Miami Beach Hotel?
A.It’s in England.B.It has 970 guest rooms.
C.It’s convenient for shopping.
【3】If travelers want to join the Bird festival, they can go to
A.Loews Miami Beach Hotel.
B.Fairchild Tropical Botanic Garden
C.Bal Harbour Shop
【4】If you want to enjoy a jazz breakfast, you can call .
A.305-520-6000B.305-604-1602C.305-604-1601
【5】On Sundays, the brunch at the restaurant at the Setai lasts for_ .
A.three hours.B.four hours.C.five hours.