题目内容

【题目】根据短文内容,用括号内所给动词的适当形式填空,必要时可加助动词或情态动词。

We have only one earth. So1(protect) the earth is like protecting our eyes. People’s attention to recycling is increasing. From recycling plastic bags to using environment friendly products, there are many developments which can2(see) in almost every corner of the world.

Sweden is a worldwide leader in recycling. They open the world’s first mall for repaired and recycled goods. It’s called ReTuna, a two-story building in Eskilstuna, Sweden, about 70 miles west of Stockholm. The clever thing about this mall is its position. It’s right next to the city’s recycling center. So a stream of cars 3cometo drop off unwanted household things already. This produces a supply of things for the shops. There are 14 special shops. When goods arrive, a team sorts everything into categories. The mall only sells goods that are recycled or “upcycled”, meaning unwanted things broken down and reinvented as something new. By doing so, 50 new jobs were created in repair and retail(零售).

“You can come and just do sustainable(可持续发展的) shopping and Sweden loves it. And the world4loveit, ”said Anna Bergstrom, the manager of the ReTuna Mall. “I think it’s fun5findsomething that people have used, and we can use further, ”said Cato Limas, a ReTuna customer. “If you look at the things they6sellhere, they’re almost new. So actually, why do you need to buy new things?”

These unwanted things found new homes. In 2018, the mall7(sell) second-hand goods worth $1.3 million.

【答案】

1protecting

2be seen

3has come

4loves

5to find

6are selling

7sold

【解析】

本文讲述人们现在开始关注回收利用,并介绍了世界上第一个回收和维修的商店。

1句意:所以保护地球就像保护我们的眼睛。

根据句中is是谓语动词,句中缺主语,is like表示“像”,protecting是动词protect的动名词形式,所以此处主语也应使用动名词形式。故填protecting

2句意:从回收塑料袋到使用环保产品,世界上几乎每个角落都可以看到许多发展。

句中developmentssee之间是逻辑上的被动关系,所以此处应使用被动语态;句中can是情态动词,被动语态结构为can be donesee的过去分词为seen。故填be seen

3句意:所以已经有一连串的汽车把不需要的家用物品送过来并放下。

根据句中already可知,此处时态是现在完成时,结构为have/has done,主语a stream of cars是单数,所以此处使用hascome的过去分词是come。故填has come

4句意:并且这个世界喜欢可持续发展的购物。

根据句中“Sweden loves it.”可知,句中时态为一般现在时,主语the world是第三人称单数形式,所以动词love使用第三人称单数形式。故填loves

5句意:我觉得找到人们使用过的东西很有趣,我们可以进一步利用。

根据句中“it’s fun”可知,此处是it’s+adj.+to do sth.,所以此处应使用find的动词不定式。故填to find

6句意:如果你看看他们正在这里卖的东西,它们几乎是新的。

句中they是人称代词,代指上文中people,根据句中“If you look at the things”可知,此处是“如果你看他们正在这里卖的东西”,所以此处用现在进行时,结构为be doingthey是主语,所以be动词用aresell的现在分词为sellingthey are selling herethings的定语。故填are selling

7句意:2018年,商场售出了价值130万美元的二手货。

根据句中“in 2018”可知,此处时态为一般过去时,所以动词使用过去式,sell是动词,其过去式为sold。故填sold

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once upon a time, a young man wanted to go to a village on business. Halfway there was a mountain. Before he left home, his family warned him to stay calm and climb onto trees if he was in face of beasts(野兽). In this way, the beasts couldn’t do anything to him. The young man remembered these words and began his trip.

He walked for a long time carefully and found no beasts were out there. He thought his family’s worries were unnecessary. And he became relaxed as he walked. Just at that moment, he saw a fierce(凶猛的) tiger running to him and he climbed onto a tree nearby at once.

The tiger roared(咆哮) around the tree and even jumped to reach the man. The young man was too scared to hold the tree and fell right on the back of the tiger. Full of fear, he had to hold the tiger tightly. The tiger thought that must be a giant beast. So it was afraid and started running madly.

People on the road didn’t know what happened and said, “Look at the young man. He is riding a tiger!” “Cool!” “Superman!”

Hearing these words, the young man was very angry. “Why can’t they see I’m suffering a lot? Don’t they understand I am in fear and almost scared to death?” he said to himself.

1How did the young man feel when he saw the tiger?

A.excited.B.scared.C.surprised.D.bored.

2The tiger was afraid because ________.

A.it was old and weakB.the young man was very strong

C.it thought people around would kill itD.it mistook the young man for a giant beast

3What can we learn from the last two paragraphs(段落)?

A.People on the road were wise.B.The young man was very brave.

C.We shouldn’t admire others blindly.D.The young man shouldn’t listen to his family.

【题目】 Many people say dolphins are very itelligent. They seem to be able to think, understand, and learn things quickly. But are they smart like humans or are they more like cats or dogs? Dolphins use their brains differently from people. But scientists say dolphin intelligence and human intelligence are similar in some ways. How?

Like humans, every dolphin has its own name. The name is a special whistle. Each dolphin chooses a specific whistle for itself, usually by its first birthday. Actually, scientists think dolphins, like people, “talk” to each other about a lot of things, such as their age, their feelings, or finding food. And, like humans, dolphins use a system of sounds and body language to communicate. But understanding their conversations is not easy for humans. No one speaks “dolphin” yet, but some scientists are trying to learn.

Dolphins are also social animals. They live in groups, and they often join others from different groups to play games and have fun—just like people. In fact, playing together is something only intelligent animals do.

Dolphins and humans are similar in another way: both species make plans to get something they want. In the seas of southern Brazil, for example, dolphins use an interesting strategy to get food. When fish are near a boat, dolphins show signs to the fishermen to put their nets in the water. Using this method, the men can catch a lot of fish. What is the advantage for the dolphins in doing so? They get to eat some of the fish that escape from the net.

根据材料内容选择最佳答案。

1What does a dolphin often use as its name?

A.A body language.B.A special whistle.

C.Its feeling.D.Its age.

2What does the underlined word "species" mean in Chinese?

A.方法B.片段C.物种D.声音

3Why do dolphins help the fishermen?

A.To catch a lot of fish by themselves.

B.To eat some fish outside the net.

C.To find the fish.

D.To show their intelligence.

4What can we infer(推断)from the passage?

A.Some scientists can understand dolphin conversation.

B.Dolphins probably help fishermen by using their body language.

C.Dolphins help men because they like humans.

D.Dolphins can talk to humans about their age and feelings.

5What's the main idea of the passage?

A.Dolphins can communicate with each other at birth.

B.Dolphins are social animals because they play together.

C.Dolphins are smart and they are like humans in some ways.

D.Dolphins help humans do many things like catching fish.

【题目】 Nobody likes making mistakes. But, no one is perfect. If you can lean from________correctly, they can move you forward.

If you have made mistakes that harm other people, it is important to offer a sincere apology (道歉)in person. A good apology will probably make the other person forgive (原谅)you. If you________to apologize, the person hurt by you will hold it against you.

If you are afraid to________a mistake, you will spend most of you life doing_________There is no harm in making mistakes. It is an essential part of going forward. The more duties you take, the________likely you will make mistakes.

________, it is our natural instinct(本能) to justify(为.....辩解)our actions. When you make a mistake, you will first blame someone else. When mistakes are made, the boss won't be________in justifications(辩护).Sometimes it is best to say, very simply—yes,________made a mistake.

Mistakes happen for different________. To avoid (避免)repeating them, you need to understand the main reason. For example, you may have made a mistake by________some unkind words. If you make mistakes________ you are tired, try to get more sleep; if you are stressed, look at ways to relax and keep away from the_______of work.

You________avoid feeling guilty about making mistakes, but at the same time, you should make a________ to lean from them. If you repeat the same mistakes, it shows you aren't making progress and they cause repeating suffering. Often mistakes are caused by bad habits. To avoid making the same mistakes you need to break these bad________. The sooner, the better.

1A.mistakesB.gradesC.troubleD.activities

2A.admitB.acceptC.refuseD.receive

3A.knowB.talkC.driveD.make

4A.everythingB.nothingC.somethingD.anything

5A.lessB.fewerC.higherD.more

6A.UnluckilyB.QuicklyC.LoudlyD.Hardly

7A.sadB.worriedC.interestedD.nervous

8A.HeB.IC.SheD.they

9A.timesB.placesC.storesD.reasons

10A.sayingB.tellingC.talkingD.speaking

11A.soB.thereforeC.becauseD.although

12A.moneyB.stressC.happinessD.joy

13A.canB.mustC.mightD.should

14A.decisionB.poemC.novelD.mystery

15A.lyricsB.mastersC.habitsD.degrees

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网