题目内容

【题目】 Singapore worries a lot about the fitness of its people. One-third of the people in the country are overweight and about 6% of them are too fat. Every year, September is the health month for "Fighting Obesity(肥胖)".

This fight against unhealthy lifestyle starts in the schools. Everyone is educated about eating w_______ and taking exercise. Students whose weight is more than it should be are asked to join the school health club and take part in special activities to help them lose a couple of kilograms. D_______ breaks they do not go to eat snacks, but to the school hall for some exercise. The school also talks to their parents to see if they can plan a healthier d_______ for the children. Sometimes the parents realize that their cooking c_______ the problem. Some children find it difficult to lose w_______, but they're not allowed to give up. Fun and games are used to a_______ the students to running and jumping. Parents can print out a list of the food their child is eating and discuss it at home. F_______ classes may be held on Saturdays for those who need them.

1________

2________

3________

4________

5________

6________

7________

【答案】

1well

2During

3diet

4causes

5weight

6attract

7Fitness

【解析】

新加坡很大一部分人存在肥胖问题,因此学校展开了一系列的活动帮助学生们减肥,保持健康。

1句意:每个人都被教育要吃好、多做运动。

此空为副词修饰动词,结合句意和首字母可知,此处用well表示“好地”。故答案为well

2句意:为了多做一些锻炼,在休息期间他们不能去吃零食,而是去学校食堂。

此空为时间介词,during表示“在……期间”,后接break表示“休息期间”。首字母大写。故答案为During

3句意:学校也同他们的父母讲看是否能为孩子们计划一顿更健康的饮食。

a后接可数名词的单数,结合句意和首字母可知,diet表示“饮食”。故答案为diet

4句意:有时候父母意识到他们的烹饪会引起问题。

此句是宾语从句,此空为从句的宾语。根据“The school also talks to their parents to see if they can plan a healthier diet for the children.”可知学校希望家长准备健康的饮食,因此可推测有时候家长的烹饪会引起一些问题。cause表示“引起”,从句主语为their cooking,谓语动词用第三人称单数形式causes。故答案为causes

5句意:一些孩子发现减掉体重很困难,但是他们不允许放弃。

此空为名词作lose的宾语,结合句意可知此空表示“减肥”,lose weight构成短语。故答案为weight

6句意:娱乐和游戏用来吸引学生们跑跳。

此句中be used to do sth.表示“用于做某事”,因此此空为动词原形,结合句意和首字母可知,attract表示“吸引”。故答案为attract

7句意:健康课程可能在周六为需要的学生们举办。

此空为名词作定语修饰名词,根据本文内容和首字母f可知,fitness表示“健康”,首字母大写。故答案为Fitness

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,并按要求完成各小题。

This summer, French soccer player Kylian Mbappé amazed the world. He “flew” across the field, scoring goal after goal, and helped France won World Cup. His latest achievement is just as amazing.

On Oct 10, the 19-year-old rising superstar made the cover of Time magazine. It says Mbappé is the future of soccer. As a striker , Mbappé was once compared to Thierry Henry, another famous French soccer player. “He is a guy who is electric like Thierry was, can dribble , can pass and is efficient,” Arsenal’s manager Arsène Wenger told the Mirror.

Mbappé grew up in the small French town of Bony. His parents were immigrants and didn’t make much money. His father, a soccer coach, trained him and found he was quite talented. Knowing how hard life can be, Mbappé donated all the money he earned from the World Cup to charity(慈善机构). “I think it is important to help those who are in need,” he told Yahoo! News.

1完成句子French soccer player___________________amazed the world.

2完成句子Kylian Mbappé’s father is____________________.

3简略回答问题How old was Kylian Mbappé on the cover of Time magazine ?

_________________________________________________________________________

4找出并写下第三段的主题句

__________________________________________________________

5将文中画线句子译成汉语。

_____________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网