题目内容

【题目】The school will provide tents for us, but we must bring our own food.

A.supply tents for usB.offer us tents

C.buy us tentsD.give tents to us

【答案】B

【解析】

句意:学校将为我们提供帐篷,但我们必须自带食物。

考查同义词组替换。A. supply tents for us无此用法,supply常用于supply sb. with sth.supply sth. to sb.结构;B. offer us tents为我们提供帐篷;C. buy us tents给我们买帐篷;D. give tents to us把帐篷给我们。根据句意可知,句中provide tents for us意为“为我们提供帐篷”,B选项意思与其相同,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I first began experiencing anxiety (焦虑) at the age of 14, after being hurt at school for years. While at first anxiety would come and go, it _________ became a part of my life.

I was so _________ that I hoped to find a way to get rid of my anxiety. I tried everything I read about in books, and advice given by doctors. But it didn’t quite work.

But one afternoon, I saw a good _________ in a magazine, talking about how dogs were able to help people with anxiety. The next day, I decided to get a dog. When I brought my little dog, Buddy, home, I didn’t _________ how much he could change my life. It didn’t happen right away, however.

Once the “puppy excitement” went away, my anxiety came back _________. One morning, I woke up with those _________ feelings again. I didn’t want to get out of bed. Suddenly, Buddy started to _________ all over me, letting me know that it was time to go outside. And for the first time in my life, on a day when my anxiety was strong, I got out of bed. I put on my winter clothes and went for a _________ in the snow with my new friend. I realized at that moment, walking down the street in winter, my life was changing. I really was a new _________. This was my new beginning.

It’s been more than a year since that day, and I’ve never spent another morning unable to get out of bed. Sure, I still have days when I feel anxious. But with Buddy by my side, I’ve learned how to __________ these feelings and emotions.

1A.finallyB.usuallyC.hopefullyD.clearly

2A.honestB.pleasedC.braveD.worried

3A.emailB.articleC.albumD.notice

4A.careB.realizeC.understandD.explain

5A.as usualB.all the timeC.in this wayD.for a second

6A.strangeB.pleasantC.strongD.secret

7A.washB.attackC.blowD.jump

8A.restB.showerC.walkD.holiday

9A.personB.friendC.customerD.dog-keeper

10A.shareB.controlC.protectD.finish

【题目】 "Three apples have changed the world. One is for Eve, one is for Newton. The third is in the hands of Steve Jobs." said someone. Steve Jobs was the former CEO of the Apple computer company in his parents' garage(车库)on April Fool's Day, 1976. Through many years' hard work, Jobs and his Apple products were a great success. People believe he has made the world a better place. Many young people also think of Apple products as a fashion icon.

Because of his great achievements in this area, he was honoured with a number of awards, including the National Medal of Technology in 1985, the Times cover character(封面人物) and the Most Successful Manager in 1997.

Jobs' road to success wasn't an easy one. He experienced several ups and downs, but he was still standing. Just as Hemingway in the Old Man and the Sea said, "A man can be destroyed, but not be defeated(打败). So he was considered as an American hero.

What did Jobs' workers and family members think of him? On one hand, some workers described him as a strange, bad-tempered(坏脾气的)boss. They said he was impatient with those who disagreed with him or didn't understand his ideas. On the other hand, his family members thought of him as a home-loving dad with each of his four children. He worried about all the things of them, such as their boyfriends, travel, safety and even skirt length. Though he was quite busy, he still attended his daughter's graduation party.

1Where did Steve Jobs set up the Apple computer company?

A.In his own house.B.In his friend's house.

C.In his friend's garage.D.In his parents' garage.

2What do you think of Steve Jobs according to the passage?

A.Home-loving.B.Honest.C.Serious.D.Humorous.

3Why was he considered as an American hero according to the passage?

A.Because he developed lots of Apple products.

B.Because he set up the Apple computer company.

C.Because he devoted himself to the area of computer.

D.Because he wasn't defeated after several ups and downs.

4From the passage, we know that_______.

A.Steve Jobs was very famous only in the USA

B.Steve Jobs was too busy to care about his children

C.Steve Jobs changed the world a lot with his Apple products

D.Steve Jobs never got into any trouble on his way to success

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网