题目内容

【题目】

1The material is about ______.

A. the price of the hotel B. the hotel size

C. when to check in D. the information of the hotel

2The underlined part “Smoke-free Area” means probably means that ______.

A. cigarette can’t be taken B. smoking is allowed

C. no smoking D. smokers are free

3The rate for a Deluxe Room per night including tax and service charge is ______.

A. 129 dollars B. 667 dollars C. 580 dollars D. 148 dollars

4The material tells us ______.

A. we can use Wi-Fi in the room B. we must use government-issued photo IDs

C. we should be 12 years old D. we can take our pets in

5It’s clear that ______.

A. the checkout time is at 12:00

B. the extra bedding for the kid under 11 is free

C. the hotel has few rooms

D. we can tell 400-491-9567 for more information

【答案】

1 D

2 B

3 B

4 B

5 A

【解析】

短文大意:本文是公园中心酒店的广告信息,包括位置、价格和房间标准等内容

1题意:这则材料是关于________。考查细节理解题。根据标题Park Central Hotel和位置、价格和房间标准等内容,可知是公园中心酒店的广告信息,故选D。

2题意:下划线部分“Smoke-free Area”可能是指_____。考查词义理解题。A. cigarette can’t be taken不能带香烟这是不可能的,说法错误。B. smoking is allowed允许抽烟。C. no smoking禁止吸烟。D. smokers are free吸烟是免费的;这是不可能的,说法错误。Smoke-free 是合成词,free自由的,意思是允许抽烟;Area区域,名词。Smoke-free Area吸烟区;根据词义,可知选B。

3题意:每晚豪华客房的费用,包括税费和服务费共是 考查细节计算题。根据Deluxe Room: S 580.The above room rate per night, exclusive of tax &15 surcharge,可知580+580x15%=667,故选B。

4题意:这则材料告诉我们________。考查细节理解题。A. we can use Wi-Fi in the room我们可以在房间里使用Wi-Fi;根据Wi-Fi in public areas,可知说法错误。B. we must use government-issued photo IDs我们必须使用有照片的身份证根据Gowerment-issued photo IDS required,可知说法正确。C. we should be 12 years old我们应该12根据Minimum check-in age is 21,可知说法错误。D. we can take our pets in我们可以带上宠物;根据Pets not allowed,可知说法错误。综合以上分析,故选B。

5题意:________是很显然的考查细节理解题。A. the checkout time is at 12:00结账时间是12:00。B. the extra bedding for the kid under 11 is free11岁以下儿童的额外床上用品是免费的。C. the hotel has few rooms 这家旅馆有几个房间。D. we can tell 400-491-9567 for more information我们可以拨打400—49—9567获取更多信息。根据Check-out time is at noon,可知正午12:00退房,故选A。

阅读理解题。首先要粗读文章了解大意,其次通过细读,理解全文。在粗读的基础上,仔细阅读题后所给的题目,根据题目要求,再有重点地返回来仔细阅读。在阅读理解的题目中,所设问题主要有以下几种方式:找主题或概括文章的中心思想、就文中的具体事实和情节进行提问、根据文章的表层意思进行深层次的推理判断等,在细读时,要根据设问的方式,进行有侧重地阅读。1、概括文章中心思想。1)文首呈现主题句。2)文尾出现主题句。3)首尾呼应展现主题。4)文中表述主题。前面提出问题,文中的主题由随之陈述的细节或合乎逻辑的引申在文中导出,而后再做进一步的解释。5)文章没有主题句。在这种情况下,考生要把所有的细节综合起来。进行逻辑推理,概括归纳出文章的主题句。2.掌握文章的具体事实和重要情节。在考题中,经常会见到就文章中某一具体事实和重要情节进行测试的题目。这就要求考生在阅读时要注意辨认和记忆具体事实,重要情节,事物的起因、过程、结果及发生的地点、时间等,这些都有可能作为测试点。还有一些测试题,要求考生在理解的基础上,通过自己的思维将理解的内容系统化,比如计算、排序等题型。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A

Trip 1 One Week In The Mountains

Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing.This is also a protection area for wild animals.You can find many kinds of animals in this area.

Time:July 8-July 14 Tel:84639818

Adult :$110 Child:$55

Trip 2 Three Days In The Country

There are many beautiful gardens. Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley.It is a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This is also a great walk for bird-lovers.

Time:July 20-July 22 Tel:83986432

Adult:$50 Child:$25

Trip 3 Flashlight(手电筒)Adventure(冒险)

Put on your warm clothes,bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog Valley.It is a trip full of adventure.A guide will lead the tour.Many of the plants on this trip can only be seen at night.

Time:July 16-July 18 Tel:83875629

Adult:$30 Not for children

Trip 4 Five Days By The Sea

Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats,too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boat will take you to different places for swimming.

Time: July 13-July 17 Tel:87549679

Adult:$80 Child:$40

1What number can you call if you want to enjoy the sunshine at the seaside?

A. 87549679. B. 83875629. C. 84639818. D. 83986432.

2Sam stayed in Hunter Valley with his wife,his five-year-old daughter. How much did it cost?

A. $25. B. $50. C. $100. D. $125.

3David loves sports.He will take his holiday from July 7 to July 15.What activity will he probably take part in?

A. Hiking in the mountains. B. Watching plants at night.

C. Fishing in the country. D. Swimming in the sea.

4Lucy wants to know something about the life of plants at night. Which trip will she choose?

A. Trip 1. B. Trip 2. C. Trip 3. D. Trip 4.

5Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisements?

A. B. C. D.

【题目】Travelers' tales

Every year, a magazine called Executive Travel organizes a competition to find the best airline of the year. Travelers from all over the world are invited to vote (投票) for the most punctual (准时的), the safest and the friendliest airline. The competition also invites them to tell their most horrible stories during their travels. Now let’s read some travelers’ tales of bad flying experiences.

One traveler shared his story which happened on a certain African airline. Even if some passengers had boarding cards, they couldn’t still get the seats. They complained and shouted at the airport. Finally, the flight attendants solved the problem by setting a funny rule. Those passengers who ran fastest around the plane twice could get the seats at last.

An overbooked flight that was going from Heathrow Airport to America gave another traveler a bit of a shock. Dressed only in trousers, a shirt and socks, the traveler had been allowed by the flight attendants to leave the aircraft to see if he could get a workmate aboard. But when he returned a few minutes later, he found the plane closed up and about to start moving --- with his shoes, wallet, passport and luggage on board. He knocked heavily on the door and then was allowed to get back inside.

Luggage is also a rich source of horror stories. There was the unlucky traveler who left Chicago where the temperature was minus (零下) 11 degrees centigrade. He was going to attend an important meeting in Dallas where the temperature was as high as 26.7 degrees centigrade. Unfortunately, his suitcase had gone to Los Angeles and wasn’t able to be sent to him before the meeting. So he had to__________________________________________________________.

1Whom does Executive Travel invite to take part in the vote?

_________________________________________________________________

2Why couldn’t some passengers with boarding cards still get the seats on the African airline?

_________________________________________________________________

3In the second tale, why did the traveler leave the aircraft?

_________________________________________________________________

4How did the traveler get back inside the aircraft later?

_________________________________________________________________

5Where could the traveler possibly find his suitcase in the last paragraph?

_________________________________________________________________

6What can be filled in the blank of the last sentence to make the tale complete (完整的) and reasonable (合理的)? (Please design two different endings

_________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网