题目内容

【题目】—In the old days, most teenagers had to work for the landlord (地主) in the field to help _____ their families, because their families couldn’t _____ education for them.

—What a pity!

A.support, supply B.afford, support

C.support, afford D.afford, give

【答案】C

【解析】

试题分析:句意:-在过去,大多数的青少年为了帮助他们的家人不得不为地主在田地里工作,因为他们的家庭无法为他们支付教育费用-真遗憾!support 多用于支持、帮助和支撑;afford 则是提供、供给。supply供应;give给。本题选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空,阅读下列短文, 从每小题所给的A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。

Antarctica is in the most ________part of the world. It’s like nowhere else________ the earth. It’s nearly twice the size of Australia, much________ than Europe. Antarctica is the ________ and windiest place in the world, even colder and windier than the Arctic. In summer, the sun shines for twenty-four hours a day. ________ in winter, it’s completely dark for about three months. Very________ plants grow there, but there is some wildlife, like sea lions and penguins (企鹅).

When Captain James Cook traveled around Antarctica by ship ________, he found nobody living there. Today, a few ________ are studying the Ozone Hole (臭氧空洞) in Antarctica. The ozone layer (臭氧层) is getting thinner and thinner. The biggest “hole” is over Antarctica, and the________ there is becoming warmer. These scientists are thinking about ways to________ Antarctica. Maybe they will find some useful methods soon.

【1】A. southern B. northern C. eastern D. western

【2】A. over B. at C. on D. above

【3】A. smaller B. larger C. smallest D. largest

【4】A. coldest B. hottest C. wettest D. driest

【5】A. So B. But C. Because D. Since

【6】A. few B. little C. many D. much

【7】A. in 1770s B. in the 1770 C. in the 1770s D. in the 1770s’

【8】A. scientists B. teachers C. doctors D. policemen

【9】A. water B. weather C. surface D. area

【10】A. present B. tour C. increase D. protect

【题目】根据短文内容,完成下列各题。
In the US Summer vacation starts in early June and ends around late August. Teachers will give summer homework. There are many classes and camps for middle school students. They can be about sports, cooking, boating or outdoor skills. Some students will try to make money by doing housework, such as babysitting or mowing the lawn(割草坪) for neighbours. Some will also do volunteer work, such as helping old or poor people.
In the UK ①Summer vacation starts around June 24 and ends on September 3. In Scotland, teachers hardly give schoolwork to kids to do during the summer. So, many of my friends and their families like to travel abroad.
In France Summer vacation usually goes from mid-June to the end of August. French students don't have any homework or extra classes over the summer. Some students like travelling around the world. ②They see nature in Africa or visit English-speaking countries to learn English. Other students have fun in France. They go to the beach, see friends and watch movies.
In Australia Summer vacation starts in late December and ends in early February. During the vacation, students have to finish their homework. They should read and write reports on three to five English books. They also need to work with their classmates to do science projects. Australian students often go to special interest classes during the vacation. They learn singing, cooking and so on.
(1)根据英文释义, 填写文中出现的单词。
: to look after a child or children while the parents are out.
(2)根据文中①处画线句, 在下面的句子中填人适当的词, 使两句意思一致。
Summer vacation June 24 to September 3.
(3)将文中②处画线句子译成汉语。

(4)根据短文内容, 简略回答问题。
In which country do students have to do their homework during the summer vacation?
(5)根据短文内容, 完成下面的句子, 空白处词数不限。
The summer vacation in is longer than that in any other country.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网