题目内容

【题目】根据短文内容和所给的中文提示,在空白处写出单词的正确形式。每空限填一词。

We all want to protect our environment,but we're mostly too busy or too lazy to make a change. Here are five simple ______(措施)for us to follow in our everyday life.

Use compact fluorescent light bulbs(紧凑型荧光灯泡)

It is true that these bulbs are more expensive,but they last much longer and help save more energy. The most important thing is that your electricity bill will be ______(减少).

Donate

You must have ______()of clothes or things you don't need any more. If they can be ______(再次使用),give them to people who need them. You can also give them to associations(协会). These associations may sell them and ______(收集)a little money.

Turn off your devices(设备)

When you do not use a house device,turn it off. For example,if you don't watch TV,turn it off. Turn off the light when you leave your room. It's an easy ______(习惯)to develop,which will help you save a lot of money.

Walk or ride a bike

There are so many cars on the roads. The ______(石油)that the cars use will ______(污染)the environment badly. If you want to use your car,ask ______(你自己): Do I really need my carWalk or ride a bike if the journey is short.

Recycle the rainwater

Think of recycling the rainwater. The rainwater can be used for ______(不同的)purposes.

1___________

2___________

3___________

4___________

5___________

6___________

7___________

8___________

9___________

10___________

【答案】

1steps

2reduced

3tons

4reused

5collect

6habit

7oil

8pollute

9yourself

10different

【解析】

文章大意:为了保护环境, 文章提出了人们在日常生活中应该实施的一些措施。

1】句意:下面是在我们的日常生活中我们要遵守的五种简单措施。
考查名词。根据汉语提示及空前five simple,可知,此处应填名词step的复数,作为表语,表示“措施”这个整体概念;故答案填steps

2】句意:最重要的是,你的电费会减少。
考查动词。根据汉语提示及空前will be可知,此处应填动词reduce的过去分词,构成一般将来时的被动语态(因为主语和动词是动宾关系,故用被动语态);故答案填reduced

3】句意:你有很多(成吨的)不再需要的衣服或其他东西。
考查名词。根据汉语提示及空后of clothes or things可知;此处应填名词ton的复数,并与of构成短语tons of表示“大量、许多”;故答案填tons

4】句意:如果它们能够再次利用,就把它们送给需要的人。
考查动词。根据汉语提示及空前can be可知;此处应填reuse的过去分词,构成被动语态;故答案填reused

5】句意:这些协会可能会出售它们,并积攒一点钱。
考查动词。根据汉语提示及空前may sell them and;应填动词原形collect,和sell作为并列成分;故答案填collect

6】句意:这是一个很容易培养的习惯。
考查名词。根据汉语提示可知,此处应填名词habit,作为表语,前面有不定冠词an形式,所以用其单数形式;故答案填habit

7】句意:汽车使用的石油会严重污染环境。
考查名词。根据汉语提示可知,此处应填不可数名词oil,作为主语;故答案填oil

8】句意:汽车使用的石油会严重污染环境。
考查动词。根据汉语提示可知,应填动词pollute,和情态动词will组成谓语;故答案填pollute

9】句意:如果你想用你的车,问问你自己:我真的需要我的车吗?
考查代词。根据汉语提示可知,此处应填反身代词yourself,作为宾语;故答案填yourself

10】句意:雨水可以用于不同的目的。
考查形容词。根据汉语提示可知,此处应填形容词different,作为定语;故答案填different

练习册系列答案
相关题目

【题目】 What would the world be like if cars could drive themselves?Imagine seeing an empty car passing by on its way to pick up its owner, or a car full of passengers who are reading, listening to music or even sleeping. But none of them is worried about the road ahead.

Well, all of these could be the future of driving. There are several companies, for example, Google, working on driverless cars. So far, no Google selfdriven car has got a traffic ticket, but some of them have been in accident when other cars hit them.

These cars are now still in the testing stages. If the tests are successful, these electric, selfdriven cars could be available very soon. But how is it possible for a car to drive itself?Cars already have many features allowing them to take the place of drivers during certain situations. Some features include cars being able to park themselves, or slow down when they notice other cars close by. They can also control the speed if there are dangerous conditions.

Scientists believe that with the help of wireless signals, cameras and GPS, it is possible to create a safe selfdriven car very soon.

The cause of deadly road accidents is usually careless drivers or dangerous conditions. The selfdriven car may be able to stop this. However, some people do not like the idea. American lawyer Whit Drake, for example, doesn't believe these cars are safe. He thinks that technologies can also be mistakes.

1The main purpose of the first paragraph is to ________.

A.get readers to pay attention to road safety

B.tell readers the danger of selfdriven cars

C.ask readers to keep away from heavy traffic

D.make readers be interested in selfdriven cars

2The testing selfdriven cars need ________ to run.

A.solar energyB.water

C.electricityD.coal

3From the passage, we know that the testing selfdriven cars can already ________.

A.stop any accident on the road

B.turn around when getting near other cars

C.control the speed in dangerous situations

D.park themselves with the help of the drivers

4Which is NOT helpful to make the selfdriven cars run safely according to the passage?

A.Ereading.B.Wireless signals.

C.Cameras.D.GPS.

【题目】Mechanical Engineering

Do you like to build with blocks? Have you ever wondered how planes stay in the air? Do you like to design and create new things? If you doa career(职业)in mechanical engineering might be right for you

A mechanical engineer is responsible for coming up with and designing mechanical systems. Mechanical systems can include machine designheating and cooling equipmentand product design.

Mechanical engineers are in high need right now. There are a lot of job openings for mechanical engineersbut there aren't enough people to fill those jobs. Because there is a high need for engineers and the work requires specialized knowledgeengineers get paid more than some other careers.

To be a mechanical engineeryou need to graduate from college with a bachelor's(学士)degree. In collegeyou will learn problem solving and critical thinking skills.

Problem solving is very important in the field of mechanical engineering.To come up with the best solution to a problemmechanical engineers need to think in different ways. They also need to be creativebecause they may need to make something that's never been made before. Paying attention to details(细节)is important as well. Many designs depend on a lot of little details.

Mechanical engineers also need to be able to use different toolssuch as calculatorshigh-speed camerasand computers. There are many computer programs mechanical engineers use to create designsrun scenarios(方案),and do research.

As with many other jobsmechanical engineers should be able to meet deadlines(期限)and work well with other people. Some jobs can be done with just one person but more often mechanical engineers work on a team to complete a project. If an engineer cannot manage his or her time well and misses a deadlinethe whole team gets delayed(拖延).

Some engineers work in an officeand some travel to different worksites while a machine or product is being builtso they can help solve any problems.

Mechanical engineering takes a lot of thought. It is a great career for people who like to make objects and machines worksolve problemsand be creative

1What is a mechanical engineer responsible for?

2To be a mechanical engineerwhat will a student learn in college?

3How can mechanical engineers come up with the best solution to a problem?

4Why should a mechanical engineer be able to meet deadlines?

5Where do mechanical engineers work?

【题目】 If you are reading this article in class, you are probably trying to read it quickly. You have been taught to skim and scan, to ______ key words so as to understand the main idea of the article and the important points in the article. Skimming and scanning is a good method when you are pressed for time, such as when you are taking an exam, but, today, many people skim and scan everything and they have ______ the ability to enjoy reading.

In response to this, something called the “slow reading movement” has become popular. The idea is that people should ______ their computers and mobile phones for half an hour or forty-five minutes each day and enjoy reading a good book — slowly! In many cities there are even slow reading clubs where members go to a café, not to discuss books, but to sit quietly with each other, drink coffee and just read.

Reading, of course, isn’t easy. You have to sit still, for one thing. And it can seem ______when compared to the excitement of playing video games. But, for me, reading has been along-lasting ______ in my life. From the age of ten, when I got my first library card, I’ve enjoyedthe company of pirates and heroes, of evil criminals and clever detectives, of thousands of interestingpeople I would have never met in real life. Reading provided me with escape, but it also ______ meto understand the world around me. It was an education in a classroom that had no walls.

In your classroom, you have learned to read “fast.” Outside of the classroom, you should try to learn to read “slowly.” You may be surprised at how much you enjoy it.

1A.care forB.look forC.show offD.prepare for

2A.lostB.improvedC.shownD.seen

3A.turn onB.pay forC.shut offD.play with

4A.uselessB.excitingC.dangerousD.boring

5A.pleasureB.skillC.problemD.moment

6A.requiredB.enabledC.preventedD.thanked

【题目】 Sam had always wanted to visit the International Space Station. He was really interested in the experiments that were happening there. He had read about growing food using water only. He thought that this was important as it was a way to provide food w1using land. Some of the techniques used in the Space Station had already been included in architectural plans for some super skyscrapers. So when Space Drams, a space travel company, held a competition, Sam decided to enter. The p2 was a trip to the Space Station itself!

The competition involved writing a description about how you would feel about traveling into space. Sam sat down and wrote how he thought it would fell. Buzz Aldrin, the astronaut was the judge. There were 1209.678 entries (参加的人)so Sam thought that there was n3 way he would be a winner. The day when the competition winner was announced, Sam was expecting a phone call. When the phone rang, he answered, "HI." A voice replied. "Hello, can I speak to Sam? This is Jack Mellow of Space Dreams." Jack told Sam he was the winner. Buzz had said that Sam's writing d4exactly how he had felt on his first space trip. Sam could not believe it. Jack had already arranged with Sam's school for him to take a few days off. He had to go to t5 before he could fly.

Sam learnt how to put on a space suit. Then he was put onto a machine and turned around. This was to help him get used to travelling at very fast speeds. He also learned how to move without gravity(重力)to k6him on the ground. That was fun. He could do summersaults and fly through the air well, walk through the air in reality. The day came for take-off. Sam felt really f7because he knew nothing about what would happen after taking off. He was with two other people and an instructor. He had to climb into a tiny capsule in the nose of a rocket. Then the rocket went quickly into space. Sam's dream came true.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网