题目内容
【题目】六、任务型阅读 在英语拓展课上,你需要介绍一个非洲国家。请你根据搜索到的有关肯尼亚的部分资料,完成PPT 演示文稿。
Republic of Kenya is a country in Africa, with a population of about 48,000,000. Nairobi is the capital of Kenya. Kiswahili and English are its official languages, and it also has many local languages. Keya covers 582,646 square kilometers. It has a warm and humid tropical climate on its Indian Ocean coastline. On Kenya’s land, fruit, vegetables, coffee, tea, corns and wheat are the main agricultural produce. The people in Kenya like cross country running, road running, soccer, boxing and so on. Kenya won several medals during the Beijing Olympics, six gold, four silver and four bronze, making it Africa’s most successful nation in the 2008 Olympics.
![]()
【1】________
【2】________
【3】________
【4】________
【5】________
【答案】
【1】Nairobi
【2】582,646
【3】English
【4】48/forty-eight
【5】road running
【解析】文章介绍了非洲的一个国家——肯尼亚。
【1】根据Nairobi is the capital of Kenya.可知肯尼亚的首都是内罗毕;故填Nairobi
【2】根据Keya covers 582,646 square kilometers. 可知肯尼亚的面积是582,646平方公里;故填582,646
【3】根据Kiswahili and English are its official languages,它的官方语言是Kiswahili和英语;故填English
【4】根据Republic of Kenya is a country in Africa, with a population of about 48,000,000可知它的人口是4千8百万;故填48/forty-eight
【5】根据The people in Kenya like cross country running, road running, soccer, boxing and so on.故填
road running