题目内容

【题目】 I am studying English in a language school in the USA. It is the second week and everything is new to me. Because of the different language and the new environment, I find it difficult to adapt to school life here.

In yesterday’s class, Mr. Peters talked about baseball. He said, “baseball is one of the most popular sports in the USA. If you hope to speak English well, you must understand baseball. First, you need to know the rules. Then you need to try to find how it has to do with daily life.”

He gave us some expressions and let us guess the meanings. Unluckily, I had never watched a baseball game before, so I sat quietly and just listened to the others. After school, I took out a dictionary and asked Jake, one of my friends in the neighboring class, for help. Jake was kind and patient and he has been in the USA for several years. He tried to teach me the baseball rules. I learned that baseball is a game between two teams of nine players. In baseball, a player on one team throws a small round ball at the player on the other team, who tries to hit it back with a bat.

He told me more rules of the game, but the more he said, the more confused(困惑的) I felt! Maybe one day I need to watch a real game to understand it better!

1The writer finds studying in the USA is________.

A.funB.easyC.boringD.challenging

2According to paragraph 2, Mr. Peters probably agrees that ________.

A.learning baseball rules is difficultB.baseball is American’ favorite sport

C.every student should learn to pay baseballD.understanding baseball is helpful in learning English

3Why did the writer keep quiet in yesterday’s class?

A.He knew nothing about baseball.B.He could not follow the teacher.

C.He was too shy to speak.D.He did not like the teacher.

4The writer wrote the passage to ________.

A.say sorryB.ask for advice

C.compare two different culturesD.describe his personal experience

【答案】

1D

2D

3A

4D

【解析】

本文是记叙文。作者描述了在美国的一个英语学校学习英语的经历,一开始是新环境,语言又不通,彼得老师告诉大家了解棒球对于学习英语很重要,上来就介绍棒球的知识,而从未看过棒球赛,因此什么也不懂,需要懂得更多关于棒球的知识。

1细节理解题。根据第一段“Because of the different language and the new environment, I find it difficult to adapt to school life here.”可知,因为不同的语言和新环境,在美国的学习生活是一种挑战,故选D

2细节理解题。根据第二段彼得老师告诉我们“If you hope to speak English well, you must understand baseball.”可知,他认为懂得棒球对于学习英语是有益的,故选D

3细节理解题。根据第三段“Unluckily, I had never watched a baseball game before, so I sat quietly and just listened to the others.”可知,因为对棒球一无所知,所以在课堂上只是听别人说,自己一言不发,故选A

4推理判断题。作者描述了他在美国的一个英语学校学习英语的经历,一开始是新环境,语言不通,彼得老师上来就介绍棒球的知识,而他从未看过棒球赛,因此什么也不懂,可知作者写的目的是为了描述个人的学习经历,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many of us don’t pay much attention to the importance of eye care. It is said that if you take care of your body, then you can surely be healthy. That is why our eyes should be given a lot of care. Natural eye care should be put in a number one place.

There are several causes leading to poor eyesight like food shortage, genes (基因) and aging (老化). Televisions, computers and reading are also the causes of having poor eyesight. If you work in front of the computer, it is best to take a break every once in a while. Something dirty can cause eye redness and they will make you feel uncomfortable. It is bad for your eyes, too. If this happens, the best way is to clean your eyes by using cold water. You must also try your best to protect your eyes from harmful things. For example, sunglasses are not just for fashion but they can also serve as a great way to protect your eyesight from ultraviolet rays.

Eating healthy foods will do good to your eyesight. Remember that vitamins A, C and E are good for eyes. Try to eat food groups that have these vitamins. And you should do eye exercises because exercise protects your eyesight, too. If a person exercises regularly(定期地)and eats the right kind of food, his eyes will stay in good condition for a long time.

All above are natural ways of eye care that help us keep healthy eyes. Being happy all the time can be helpful to a person’s eyesight, too. In a word, eye care is very important, no matter how old a person is.

1Being happy all the time is the most important way to protect our eyes.

2People will have bad eyesight as they grow old.

3After using the computer, you’d better clean the eyes by using cold water.

4The underlined words “ultraviolet rays” refer to something that can do harm to people’s eyes.

5The best title of the passage might be Ways of Eye Exercises.

【题目】 Robert, a 14-year-old boy, moved into a new neighborhood last week. He didn't know anyone there and felt like that _______wanted to be his friend. He thought maybe _______boys were trying to find out what he was like. But that didn’t make him feel any less_______He was thinking about how to prove (IE )himself and make new friends. However, it was not very easy. He did not want to make friends with bad boys or do anything _______the law to prove that he was strong. He must show himself in a good way.

There would be a basketball match on Saturday. He _______that most of the boys would go to the _______and choose sides for the game. Robert knew he could play well, which might prove he was strong, and then the boys might want to be his friends. Hoping his idea would work, he spent as much time as he could _______ playing basketball in his yard.

When Saturday came, he arrived at the playground early and showed many basketball _______ some of which were very difficult and looked cool. When the other boys arrived, they were very surprised to see what Robert could do. Without a(n) _______, the boys just looked at each other and stood there in silence. At last, the biggest one in the group ________ . He came up and shook Roberts hand. Robert knew he finally made it.

1A.anybodyB.nobodyC.somebodyD.everybody

2A.anotherB.the othersC.othersD.the other

3A.lonelyB.friendlyC.happyD.alone

4A.forB.againstC.onD.about

5A.decidedB.wishedC.toldD.knew

6A.towerB.playgroundC.circleD.studio

7A.to practiseB.practisingC.to exerciseD.exercising

8A.skillsB.activitiesC.lessonsD.lists

9A.letterB.wordC.passageD.article

10A.criedB.leftC.smiledD.stayed

【题目】

ask dangerous difference good importance one

allow others possible sleep something wake

Many of us have had this experience: we lie down in a bed but not our own ones, perhaps at a friend's house or in a hotel room, and find it difficult or1 to fall asleep. Is it because the bed is uncomfortable? Maybe, but perhaps there can be2 reasons.

According to a new study, an3 reason is what the scientists call "first night effect" . They believe that one side of the brain acts as a "night watch" to warn us about potential 4 . It makes us stay5 in a new environment.

For the study, 35 young volunteers6 to sleep in a sleep lab for several days.

Meanwhile, researchers watched their brain activities.

According to the researchers, on their7 night, the left brains were more active than the right brains and people had a hard time sleeping. However, left-brain activity decreased as days went by, falling even to the point of complete calm. In this process, the participants got an increasingly8 sleep experience.

The findings suggest that the different rhythms of the sides of the brain affect our sleep. When the two sides work9 , the balance between them is broken. So, the brain can't relax and is sensitive to10 strange in the surroundings.

If you have ever had what you think is "first night effect" , researchers suggest that you bring your own pillow or sleep in a room similar to your bedroom next time you sleep away from home.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网