题目内容

【题目】Captain Good Fellow

Do your children enjoy interesting stories, funny games and nice dances?

Captain Good Fellow will be ready to teach all these things to children at the City Theatre at 10:00 on Saturday morning for free.

Films at the Museum Theatre

Two American films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre. See Broken Window at 1:30. The Workers will be on at 3:45. For further information, call 4987898.

International Picnic

Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. Delicious and not expensive. Noon to 5:00 p.m.

Take me out to the ball game

It’s October, and Saturday night 7:00~ 9:00 is your last chance to see the Red Birds this year. Get your tickets at the gate. It might be cold. Don’t forget to take sweaters and jackets with you.

Do you want to hear "The Zoo"

"The Zoo", a popular rock group from Australia, will give their first US concert this Saturday night, at eight in Rose Hall, City College.

1On Saturday morning, you can ________ according to the advertisement.

A.go to see a ball gameB.watch American films

C.have an international picnicD.take children to play games for free

2You can eat many different foods from all over the world if you go to _________.

A.the Museum TheatreB.Central ParkC.the City TheatreD.Rose Hall

3The Red Birds may be the name of ___________.

A.birdsB.a storyC.a team of a ball gameD.a film

4"The Zoo" is ___________.

A.a music group from AustraliaB.a concert from America

C.going to give their last showD.going to teach people to sing

5Which is impossible for Mr. Smith to do if he wants to have a nice Saturday?

A.Seeing a film and watching a ball game.

B.Watching a ball game and listening to a concert.

C.Seeing a film and taking children to play.

D.Having a picnic and listening to a concert.

【答案】

1D

2B

3C

4A

5B

【解析】

文章主要介绍了这个周末的一些特别的活动:表演、电影、野餐、球赛以及音乐会。

1细节理解题。根据文中Captain Good Fellow will be ready to teach all these things to children at the City Theatre at 10:00 on Saturday morning for free. “好人队长”将准备好在星期六上午10点在城市剧院免费教孩子们所有这些东西。可知周六上午可以免费带孩子们去玩游戏,故选D

2细节理解题。根据文中Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. 你厌倦了每天吃同样的食物吗?星期六来中央公园享受来自世界各地的食物。可知想要吃世界各地的食物要去中央公园,故选B

3推理判断题。根据文中Take me out to the ball game中的信息It’s October, and Saturday night 7:00~ 9:00is your last chance to see the Red Birds this year. 现在是十月,星期六晚上(7:00~9:00)是你今年最后一次见到红鸟的机会。可知Red Birds指的是一个球队,故选C

4细节理解题。根据文中“The Zoo”, a popular rock group from Australia, will give their first US concert this Saturday night, at eight in Rose Hall, City College. The Zoo”,一个来自澳大利亚的流行摇滚乐队,将于本周六晚上在城市学院玫瑰厅举行他们的第一场美国音乐会。可知这是一个来自澳大利亚的乐队,故选A

5细节理解题。根据文中It’s October, and Saturday night 7:00~ 9:00is your last chance to see the Red Birds this year. 现在是十月,星期六晚上(7:00~9:00)是你今年最后一次见到红鸟的机会。以及文中“The Zoo”, a popular rock group from Australia, will give their first US concert this Saturday night, at eight in Rose Hall, City College. The Zoo”,一个来自澳大利亚的流行摇滚乐队,将于本周六晚上在城市学院玫瑰厅举行他们的第一场美国音乐会。可知这两个活动的时间是有重合的段,所以不可能两个活动都同时参加,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Are you shy? If you are. you are not alone. In fact, close lo 50 percent of people are shy Almost 80 percent of people feel shy at some point in their lives. These days. shyness is becoming more and more common. Now, scientists are trying to understand shyness. They have some interesting ideas about why people are shy.

Is it possible to be born shy? Many scientists say yes. They say 15 to 20 percent of babies behave shyly. These babies are a little quieter and more watchful than other babies. Interestingly, these shy babies usually have shy parents. As a result, scientists think that some shyness is genetic.

Family size might cause people to be shy as well. Scientists at Harvard University studied said children. They found that 66 percent of them had elder brothers and sisters. The scientists said that these children were often bullied by their elder brothers and sisters. As a result, they became shy. At the same time, children with no brothers and sisters may be shy as well. Growing up alone, they often play by themselves. They are not able to learn the same social skills as children from big families.

You may also be shy because of where you were born. When scientists studied shyness in different countries, they found surprising differences. In Japan, most people said they were shy. But in Israel (以色列),only one of three people said so. What explains the difference? One scientist says the Japanese and Israelis have different opinions of failure. In Japan, when people do not succeed they feel bad about themselves. They blame (责备)themselves for their failure. In Israel, the opposite is true. Israelis often blame failure on outside reasons, such as family, teachers, friends or bad luck. In Israel, freedom of opinion and risk taking are strongly supported. This may be why Israelis worry less about failure and are less shy.

For shy people, it can be difficult to make friends, speak in class, and even get a good job. But scientists say you can get over your shyness. They suggest trying new things and practicing conversations. And don't forget if you are shy. You are not the only one.

根据短文内容,选择最佳答案。

1What is the passage mainly about?

A.HappinessB.Shyness.C.KindnessD.Loneliness.

2What does the underline word "genetic" in Paragraph 2 probably mean?

A.父母传下来的B.向朋友学的C.老师教的D.兄弟俩编的

3What can be learned from the passage?

A.Most little babies are born shy and quiet.

B.If you are shy now, you will be shy forever.

C.Many shy children have older brothers and sisters.

D.Most Israeli people are shy of expressing opinions.

4We can learn from the passage that may cause shyness.

A.genetics. grownups and birthplaceB.genetics. family size and birthplace

C.family size. grownups and failureD.genetics, family size and freedom

5Scientists suggest that shy people can get over the shyness by .

A.blaming their failure on outside reasonsB.trying new things and practicing conversations

C.getting themselves away from their shy parentsD.trying to underhand reasons for their shyness

【题目】根据短文内容,从ABCD四个选项中选择一个最佳答案。

When I was in school, I could always tell when my class was about to take a test. You could feel the anxiety(焦虑)in the air and everyone's _________faded(消失). Most of us wanted to start quickly so we could just get it over with.

Every once in a while, _________, our teacher would give us a break and say that the test was going to be open book. Right away, you _________ see our smiles return. A few students would laugh and you could even hear a cheer or two. The pressure___________.As we took out our books, all of us knew that the___________would be right in front of us. All we had to do was to 2l_______them.

Many people say that life is one long series(系列)of _________ that we have to face. This is true. But what most people don’t realize is that they are all _________ tests. The answers are always right there in front of you and they are often simple. You just _________to open the"book of you"to any page and you will see these words—"Just love" . Just love yourself. Just love everyone as you love yourself. When you do this, you will__________ every test that life throws at you. When you do this, you will make the world a brighter, better and happier place.

1A.booksB.smileC.colorsD.anger

2A.andB.butC.howeverD.while

3A.shouldB.mayC.mustD.could

4A.went awayB.came backC.went upD.gave up

5A.answersB.questionsC.worriesD.scores

6A.lookB.findC.useD.make

7A.answersB.problemsC.novelsD.tests

8A.easyB.difficultC.open bookD.close book

9A.enjoyB.needC.hopeD.expect

10A.passB.failC.avoidD.meet

【题目】What does “self-control” mean? Suppose you have a ticket for an exciting film which you want to see very much, but unluckily you have to study____an exam tomorrow. What will you do? See the film____study for the exam? If you can give up seeing the film and work hard at your____, it means that you have self-control. Self-control is not something that you have at birth. It needs to be cultivated in your life.

Often, young children are easily____when their needs or wishes are not met at once. Almost daily, children see a lot of food, toys and activities that are attractive to them. Many time children do not know how to____their frustration(挫折) when they are told “no” or “later”. Also, sometimes young children do not understand____they are not allowed to do anything. In order to have positive experiences at home and at school, children need to learn____to properly deal with their feelings when they cannot have something. These skills will increase children’s self- control.

Don’t go to bed late because of a nice TV program, or you may go to school____and it is a waste of time. Every one of us has some hobbies, a few of which may____us from making progress in life. We must use our____to become free of them.

1A.forB.atC.onD.about

2A.andB.whileC.butD.or

3A.schoolB.lessonsC.filmsD.listening

4A.happyB.upsetC.tiredD.excited

5A.begin withB.play withC.deal withD.do with

6A.whatB.whichC.whyD.who

7A.skillsB.lessonsC.waysD.strategies

8A.earlyB.lateC.on timeD.slowly

9A.leaveB.makeC.keepD.push

10A.decisionB.energyC.knowledgeD.self-control

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网