题目内容

【题目】Today we're going to school by bus as usual. We normally leave home at 8 a.m., but we’re leaving e1 because we’re testing some new devices for this month’s report. All these devices are useful when you're travelling. So, what have we got?

First up is the Briefskate. It’s made of wood, so it looks like a normal skateboard, but you can open the top. Inside there’s s2 for books and a mobile or an iPad. In my opinion, it’s useful and fun, but Tina and I can’t skate, so we can’t test it...

The n3 device is the UE Boom 2. It’s a small speaker with a really big sound! It’s about the size of a can of drink, so you carry it with you easily and enjoy listening to your music. It’s powerful enough to f 4 a large room with music,so you can have a party wherever you are! And the battery lasts for fifteen hours.

Taking selfies (自拍)is fun, but sometimes you’d like your selfie stick to be just a little bit longer. Well, the Nixie is the perfect device for you! It’s a camera that flies! You w5 it on your arm like a watch, so it’s easy to carry. When you’re r6 to take a photo, you let it go and it flies up into the air. It knows where you are and it can follow you to take some awesome photos. It then comes back down, you catch it and put it back on your arm. Simple! The Nixie isn't a7 to buy yet, but you can put your name on the list to get one as soon as they're on sale.

【答案】

1earlier

2space

3next

4fill

5wear

6ready

7available

【解析】本文介绍了我们为这个月报道要检测的一些有用的新工具:用于滑冰时能容纳更多东西的the Briefskate.,带有很大声音的扬声器the UE Boom 2和能自拍的the Nixie。

1earlier

句意:我们平常在上午8点离开家,但是我们将要离开得更早,因为我们正在为这个月的报告检测一些新设备。根据because we’re testing some new devices for this month’s report.可知我们今天要检测一些新设备,因此我们要早去,故用earlier。

2space

句意:里面有空间放书和一个手机或者一个平板。根据inside for books and a mobile or an iPad.可知此处表示里面的空间,故用space。

3next

句意:下一个设备是the UE Boom 2。根据前面的first可知此处表示排列顺序,故用next。

4fill

句意:它足够强大足够把音乐充满一个大房间。fill…with…“把……充满……”,enough to do sth足够做某事。故此处用动词原形fill。

5wear

句意:你把它像手表一样戴在胳膊上。根据so it’s easy to carry可知它容易携带,因此戴

在胳膊上,故为wear。

6ready

句意:当你准备拍照时,你打开它,让它向上展开。be ready to准备,故为ready。

7available

句意:Nixie还无法买到,但是你为了他们一销售你就能买到,你可以在名单上写上你的名字。available是形容词,表示可用的,现成可使用的,合用的,便于利用的,在手边的;适用于…的;可得到的,可获得的;可达到的;近便的;便利的,便于使用的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A wise teacher once told me that every teenager needs to experience a not-so-fun first job from working at a grocery store to the fast food industry.

Now I still remember my first day at a fast food restaurant three years ago. I wanted to save up money and buy my own car, so I applied everywhere I could that summer. The restaurant called me right away and I thought to myself, this is going to be easy. Within four hours of my first shift (轮班),I had angry customers who complained how slow I was. I watched in fear as a kid spilled his milk everywhere, and I heard the words that no 16-year-old boy or anyone for that matter wants to hear: “Mike, there’s a problem in the men’s bathroom and you might want gloves for this one.” I realized right away that working at the restaurant was not going to be a picnic. The manager expected a clean environment and, particularly, fast service with a friendly smile.

Over three years later I still work at that restaurant whenever I go home during vacations. I love my co-workers there and all the customers know who I am. Every morning the same senior citizens come in and get their morning coffees. They chat with us workers and joke around. Our smiles have just as much to do with them making us a part of their everyday lives as the coffee does.

From my first job at the restaurant, I learned teamwork and devotion. I also learned staying positive no matter how rough things seem to get. I will forever carry the experience that I gained at the restaurant with me as I go forward in my life.

1Why did the author apply everywhere that summer?

______________________________________________________________________________

2What did the author think about working at the restaurant at first?

_______________________________________________________________________________

3What did the manager particularly expect the workers to do?

_______________________________________________________________________________

4Why does the author still work at the restaurant during vacations?

_______________________________________________________________________________

5What did the author learn from his first job?

_______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网