题目内容

【题目】The students________hand in their homework on time by their teacher.

A.were madeB.was made toC.were made toD.made to

【答案】C

【解析】

句意:学生被老师要求按时上交作业。

考查被动语态。were made被让;was made to被让,主语是单数;were made to被让;made to形式错误。根据句意以及“by their teacher”可知,老师要求,是动作的发出者,学生被要求按时交作业,是动作承受者,所以此句是用被动语态,D错误;make sb. do sth.的被动态是be made to do sth.A错误;“The students”主语是复数,B错误。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Have you ever stayed deep underground in a cave? You have no food and the oxygen(氧气)is running out. You're not even sure if anyone knows you're down there

A soccer team of 12 young Thai boys, as well as their coach, bad to go through this experience this summer. They became trapped ( )in a cave in Thailand on June 23,spending 18 days inside until they were saved by an international team of divers(潜水员).

After hearing the news that a former Thai Navy SEAL(海军海豹突击队员)died while trying to save these kids, my friends and I talked about the situation and felt as if there might be no way to get the children out.

But we held out hope anyway. We refused to give up hope for these kids, even when the situation seemed quite dark. We were rewarded for our hope when they were finally saved.

It can be hard to hold out hope in dark times. Every day, we read or hear about the terrible things that happen in the world. This makes it hard for us to say positive. Some people go through their lives thinking that the worst is always just around the corner.

However, I believe that it's especially important to stay positive during difficult times. This is the best way to deal with the challenges that we face in life. As people often say: there is always a light at the end of the tunnel(隧道).

1How many people were trapped in a cave in Thailand on June 23?

A.12B.13C.18D.23

2Paragraph 2-3 were written to________

A.describe how people felt after being trappedB.explain how the 12 soccer players were saved

C.give an example of a challengeD.describe how to escape from a cave

3From the story we know that ________

A.Not all of the kids were saved

B.A man died when he tried to save the kids

C.The author and his friends also joined in the rescue efforts

D.The Thai Navy SEALS were rewarded by the govermnent

4According to the passage, when we face challenges, we should________.

a. hold out hope b. stay positive c. give up d. wait for help

A.abB.bcC.acD.cd

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网