题目内容

【题目】阅读下面语言材料,然后按文后要求做题。根据材料内容选择最佳答案。
B
In today's world, sleep experts say that for a better night's rest, Americans should turn off their smartphones or iPad before sleeping. Such electronic products make the brain more active, and then influence their sleep. But according to a latest survey, more than 90% of Americans regularly use a computer or some other kinds of electronic products in the hour before bed.
Researchers are finding that man-made light from some electronic products at night may reduce the brain chemicals(化学物质) that help sleep. The researchers showed that sitting in the light from computer tablets clearly lowered levels of the chemical which manages our body clocks and plays a role in the sleep cycle.
In the study, the researchers let volunteers read, play games and watch movies on a tablet for different time while measuring(测量) how much light their eyes received. They found that two hours of sitting before a bright tablet screen at night reduced the sleep chemical levels by about 22%.
Studies of students using computers at night have got the similar results. And researchers say that may not only cause sleeplessness, but also raise the risk of obesity(肥胖症), diabetes(糖尿病) and other diseases.
To be on the safe side, the researchers advise us to use computers less before bed, or at the very least turning down your screen as much as possible.
(1)What can we learn from the first paragraph?
A.Americans don't get enough sleep.
B.Electronic products are very popular.
C.The brain becomes more active at night.
D.Sleep experts never use smartphones.
(2)The volunteers in the study did the following things EXCEPT ___________.
A.listening to music
B.playing computer games
C.watching movies
D.reading electronic books
(3)How may electronic products influence people's sleep?
A.Make our brains more active.
B.Make our body weak.
C.Lower our brains' chemicals that help sleep.
D.Change our body clocks.
(4)The underlined word "that" probably means ___________ in the passage.
A.making a survey about sleep
B.using smartphones in the daytime
C.sitting in a bright room
D.surfing the Internet at night
(5)What does the passage tell us to do to have a good sleep?
A.Learn to use smartphones or iPad.
B.Watch some relaxing TV programs.
C.Turn down the screen to the lowest.
D.Try to sleep earlier than before.

【答案】
(1)B
(2)A
(3)C
(4)D
(5)C
【解析】本文是一篇科普文。如今,睡眠专家认为要想晚上休息得好,美国人应该在睡前关闭手机和平板。专家进行了一系列的研究和实验,并说明了其中危害。研究者们建议我们睡觉前少玩电脑或者尽可能地降低屏幕的亮度。
(1)推理判断题。根据第一段中的according to a latest survey, more than 90% of Americans regularly use a computer or some other kinds of electronic products in the hour before bed.可知,根据最新的调查,在上床睡觉前90%的多的美国人经常使用电脑或其他电子产品。故选B。
(2)细节理解题。根据第三段中的In the study, the researchers let volunteers read, play games and watch movies on a tablet for different time while measuring(测量) how much light their eyes received.可知未提及听音乐。 故选A。
(3)细节理解题。根据第二段中的Researchers are finding that man-made light from some electronic products at night may reduce the brain chemicals(化学物质) that help sleep.可知,电子产品发出的人造光可能会降低我们大脑中帮助睡眠的化学物质,从而影响我们的睡眠,故选C。
(4)细节理解题。根据第四段中的Studies of students using computers at night have got the similar results. And researchers say that may not only cause sleeplessness, but also raise the risk of obesity(肥胖症), diabetes(糖尿病) and other diseases.可知,研究表明学生晚上用电脑也会有类似的结果。研究者表示学生晚上用电脑不仅会引起失眠同时会增加患肥胖症、糖尿病和其他疾病的危险。故选D。
(5)细节理解题。根据最后一段中的the researchers advise us to use computers less before bed, or at the very least turning down your screen as much as possible.可知,研究者建议我们睡觉前少用电脑或者尽可能地降低屏幕的亮度。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Welcome to Burton Safari Park. Burton is one of Europe’s oldest wildlife parks. Here you can see wild animals from all over the world — and they’re not in cages. Before we start, we have some information for the animal’s safety and for your own. First, please stay in your car at all times. If there is an emergency (紧急情况) or your car breaks down, please use your horn (喇叭) and lights and a person will come and help you. If you would like to stop, please do so on the left side of the road, so the traffic will pass on the right.

Please don’t feed the animals. Our animals are fed on special diets and your food could make them ill or even kill them.

We’re starting our tour with some of Burton’s most interesting animals, our four white rhinos (犀牛) from South Africa. The white rhino doesn’t get its name from its colour; the African word white means wild. The white rhino has a wide mouth and it helps the animal to eat grass. Sadly, there are very few white rhinos left because humans hunt them for their valuable horns (). They can be made into things like handles (柄,把手) for knives.

1Who is the speaker?

A.A guide.B.A tourist.C.A climber.D.A chairperson.

2Which sentence is TRUE about Burton?

A.It’s a new wildlife park.B.Animals in Burton are kept in cages.

C.Traffic there keeps to the left.D.Visitors can feed the animals there.

3What do we know about the white rhino?

A.It gets its name from its colour.B.It has a wide nose.

C.It is a rare animal.D.People hunt it for its fur.

【题目】 It’s that time of year again. People all over the world recently celebrated Halloween. Children dressed up in costumes (戏剧性的服饰)and went door-to-door for candy. We call it “trick or treating” and it’s one of the most fun parts of the holiday for kids.

But some US cities have rules about who can go trick-or-treating. For example, in the cities of Meridian, Mississippi and Bishopville, South Carolina, kids above the age of 12 cannot go trick-or-treating. Why were these rules created? Something that is just for young children. Others point out that teenagers lose interest in trick-or-treating at a certain age anyway, and would prefer to go to a party with their friends instead.

I don’t quite remember when I stopped trick-or-treating. It was probably when I was in my early to mid-teens. So I guess these laws wouldn’t have bothered(困扰)me. But then again, I’m not sure if it’s “right” to stop older kids from trick-or-treating, especially if they work hard to put together a creative costume.

And there could be some bad effects as well. Experts say that trick-or-treating has been welcomed in the US because it helped to cut down on teenage vandalism(破坏公物)in the past. If kids are busy getting candy, they won’t have time to play any tricks.

1According to the passage, which city doesn’t have rules about who can go trick-or-treating?

A.MississippiB.South CarolinaC.BishopvilleD.New York

2In the city of Meridian, kids are not allowed to go trick-or-treating.

A.under 3 years oldB.over 12 years oldC.over 6 years oldD.under 8 years old

3People support these rules for the following reasons EXCEPT that .

A.it’s silly for older teens to ask for candy door to door

B.teenagers are not interested in trick-or-treating

C.teenagers prefer to go to a party with their friends

D. Something that is just for young children.

4In the US, trick-or-treating has been welcomed because .

A.it helped to cut down on teenage vandalism

B.it helped candy companies sell more candy

C.kids spent a lot of time thinking about tricks to play

D.kids love to get candy and wear costumes

5What’s the writer’s attitude(态度)towards the new law?

A.He doesn’t care about it.

B.He thinks it is right.

C.He thinks it makes people upset.

D.He is not sure whether it is right or not.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网