题目内容

【题目】Complete the following passage with the words in the box. Each can only be used once(将下列单词填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次)

A. keen B. lied C. locate D. trained E. lay

Dogs are known to help humans to protect farm animals, find illegal drugs, and rescue people during natural disasters. But did you know that dogs can also be1to help protect plants and animals?

Due to their 2sense of small and their high energy level, dogs can be taught to look for alien species(物种)that endanger local plants and animals. For example, in the United States, over 50 million ash trees have been killed by a particular type of beetle from Asia. The females of these insects3their eggs in the tree’s bark. Their young feed on the wood, killing the tree. Since these insect are almost impossible for humans to 4, dogs have been brought in to find them out so that humans can take action.

A. deserve B. items C. surprising D. unfortunately E. surprised

Similarly, dogs protect animals that are endangered by illegal hunting. From shark’s fin to tiger fur, animal products are sold and traded globally. But dogs’ smelling for these products at boarders can make those 5 harder to sell, which means fewer animals are likely to be killed.

Of all the ways dogs protect endangered animals, smelling for their waste is probably the most6. Scientists can actually learn a lot from animal waste samples. They can then use these pieces of information to help protect the animal. But 7 , depending on the size and location of the animal waste, finding it can be difficult.

For protecting endangered species in so many ways, dogs certainly 8our thanks. They’ve become not just man’s best friend, but the environment’s best friend, too.

【答案】

1D

2A

3E

4C

5B

6C

7D

8A

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述狗不但可以帮助人们保护农场动物、寻找违法药品以及拯救人们,而且他们可以被训练来帮助保护一些植物和野生动物。

1句意:但是你知道狗也可以被训练来保护植物和动物吗?

根据Dogs are known to help humans to protect farm animals, find illegal drugs, and rescue people during natural disasters“众所周知,狗可以帮助人类保护农场动物,找到非法毒品,在自然灾害中救人”以及全文可知,狗爷可以被训练来帮助保护动植物,train训练,且根据空前be可知,用被动语态结构,故选D

2句意:由于它们敏锐的嗅觉和旺盛的精力,人们可以教它们寻找危及当地动植物的外来物种。

根据句式可知,空处用形容词修饰名词sense,且表示“敏锐的嗅觉”,keen敏锐的,故选A

3句意:这些雌性的昆虫在树干里产卵。

根据全文可知,用一般现在时,且根据空后their eggs可知,表示“产卵”,lay下蛋,产卵。故选E

4句意:由于这些昆虫几乎不可能被人类找到,所以人们把狗带进来寻找它们,以便人类采取行动。

根据dogs have been brought in to find them“狗被带来寻找他们”可知,人们无法查找他们。locate查找……的地点,且根据空前to可知,用动词原形,故选C

5句意:但是,在边境狗对这些产品的嗅觉让这些物品很难售卖。

根据空前these可知,空处用名词的复数,且根据 From sharks fin to tiger fur, animal products are sold and traded globally可知,空处指代是鱼翅、虎皮以及动物制品,用items,故选B

6句意:在狗保护濒危动物的所有方式中,闻它们的粪便可能是最令人惊讶的。

根据空前the most以及句意可知,空处用形容词,且表示“闻粪便来保护濒危动物这种方式是令人惊讶的”,surprising令人惊讶的,故选C

7句意:但是,不幸的是,根据动物粪便的大小和位置,很难找到它们。

根据句式可知,空处修饰后面的一句话,所以用副词形式,且根据They can then use these pieces of information to help protect the animal“然后他们可以利用这些信息来保护动物”以及but可知,表示转折,译为“不幸的是,根据动物粪便的大小和位置,很难找到它们”。故选D

8句意:在这么多方面保护濒危物种,狗当然值得我们感谢。

根据句式可知,主语为dogs,宾语是our thanks,所以空处用谓语,且根据For protecting endangered species in so many ways“在这么多方面保护濒危物种”可知,狗是值得感谢的。deserve值得,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】首字母填空

What would you do if a friend asked you to help cheat on an exam? Would you refuse them or decide to help? This kind of d1has been made easier by using the “four-way test”.

More than 230 eighth graders in a middle school in Colorado tried one such test on Nov 8. They came up with p2ways to difficult situations in school. For example, what would you do if a friend took your things w3asking you? Then they used the “four-way test” to decide which was the b4way.

The test asks four questions: Are you choosing an h5way? Is it f6to everyone involved(涉及的)? Will it build friendship? Will it be beneficial(有益处的)to everyone involved? If a person can say y7to all of these questions, it’s likely that he or she is making a good c8.

“It brings real-life experiences directly to the students,” Arnold Jahnke, principal of the school, told the Reporter Herald. “It causes the students to think about issues.”

Destiny Pritchard, 14, found the test to be u9. “If I help my friend cheat on exams, it’s not fair or beneficial to everyone involved. So that would be a bad decision,” he said. “S10there’s a lot of drama going on in school, the four-way test will help with that.”

Dakota Bowens, 14, plans to start using the four-way test. “It’s a new strategy(策略),” Bowens said. “If I get in fights and conflicts(冲突), I’m going to use it to keep strong.”

【题目】 The sudden death of Sir Charles Baskerville made everybody sad as he was a nice and respected man and had made many friends in Dartmoor during the two years he was at Baskerville Hall.

Mr Barrymore, the butler(男管家), said that Sir Charles had been sad and stressed these days. He told Barrymore that he was planning to return to London the next day. Then, he went for his usual evening walk. He did not return, and at midnight, Barrymore went to look for him. He followed Sir Charles’s footprints along the path until he found his master’s body lying near the end of it.

A man called Murphy was on the moor at the time and said that he heard shouting, but he was drunk at the time and no one would believe what he said.

The report said that Sir Charles had a weak heart and died of a heart attack. And this made it clear that the stories of a huge hound should not be believed.

“Do you know anything more than what is in the newspapers?” said Holmes when Dr. Mortimer had finished.

“Yes indeed. Sir Charles would never go out onto the moor at night because he was in fear of being attacked. He asked me several times whether I had heard the hound howling at night, but I never had. I was there within an hour when he died. I went over to see his body. He lay face down on the ground with his arms out and his fingers dug into the ground. At the inquest, Barrymore said that he saw nothing else, but I did. I saw footprints, Mr Holmes.”

“Footprints?” said Holmes, leaning forward. “A man’s or a woman’s?”

Mortimer looked at us for a moment before replying. “Mr.Holmes, they were the footprints of a huge hound!”

1What can we know about Charles Baskerville?

A.He had been in a good mood for a few days.

B.He was going back to London the next day.

C.He usually took a walk with Barrymore at night.

D.He could not get along with others and had few friends.

2Which is the correct order of what happened?

①Mortimer arrived at the scene and checked the body.

②Mortimer found footprints of a huge hound.

③Barrymore saw a man called Murphy on the moor.

④Charles Baskerville went out for a evening walk.

⑤Barrymore went out to look for his master.

A.④③⑤②①B.③④⑤①②C.④⑤③①②D.④⑤①③②

3The underlined word“this” in Paragraph 3 refer to ____________.

A.the cause of Charles’ deathB.what Murphy said

C.Charles’s footprintsD.the hound’s footprints

4We can infer(推断) from the passage that _____________.

A.What Barrymore said was trueB.Murphy saw who the murderer was

C.Sir Charles killed himselfD.the murderer was playing a trick

【题目】阅读下面短文,根据所读内容,在空格里填入一个恰当的单词(每空只填一个单词)

SueandJimwereneighboursforfiveyearsbuttheywereneverinterestedineachother.Then oneday,SuesawJim’smusiccollection.ShenoticedararepunkrockCDthatshealsoowned. Atthatmoment,sherealizedthattheybothhadthesameinterestin musicandtheystarted talking. Suesaid, “Ithoughtwehadnothingincommon until IsawhisCDbytheNewYorkDolls.” Theyarenowmarriedandlivingwitheachother.

Somepsychologists(心理学家)thinkthatyourtasteinmusicis relatedto(有联系的)your personality.AspartofatestattheUniversityofTexas,Austin,USA,volunteers createdaCDof theirfavouritesongs.Thevolunteersthenlistenedtoeachother’sCDsandmadeguessesabout theCDcreator’spersonality—outgoing,adventurous,happy,andsoon.Thesestrangerscorrectlyguessedmuchmoreabouteach other’s personalities throughtheirCDsthanthroughtheirclothesor tasteinfilms.Forexample,SueandJimlovepunkmusic,whichmeanstheyhaveoutgoing personalities.

ThepsychologistswhodidthetestfoundSnoopDogg(hip-hop)fansarelikelytobe energeticandtalkative.PeoplewholikeU2(rock/popmusic)aregenerallyindependentandadventurous.

ThepsychologistsalsofoundthatLouisArmstrong(jazz)fanstendto(倾向于) beshy.Thepsychologistsweresurprisedtofindthatrapandheavymetalfanswerealsoshierandquieterthanmanyothermusiclovers.

Title:Musicand1

Anopinion

*Your2inmusicisrelatedtoyourpersonality.

Findings

*One’sclothesortasteinfilmsis3importantthanhis/herCDsinatestofguessingaboutone’spersonality.

*Itislikely thathip-hopfansareenergeticandtalkative.

*Peoplewho like rockorpopmusicareusuallyindependentandadventurous.

*Jazzfanstendtobeserious andintelligent.

*It’s surprisingthatrapandheavymetalfansareshierandquieterthan manyothermusiclovers.

An4

* Through SueandJimwereneighboursforfiveyears,theywereneverinterestedineachother.

*AfterSuenoticedtheybothhadrarepunkrockCDs,shefound theyhad5incommon.

*Theyarenowmarriedandlivingwitheachother.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网