题目内容

【题目】

Part-time Cleaning Help

Are you looking for a vacation job? Can you clean the house and cook? Then, I need you. The work is boring, but the pay is good. I need you from 2:00--5:00p.m., Monday to Saturday. Please come to the cleaning center or call Mrs. Johnson at 544-9968.

A Fitness Camp for Overweight Kids

Are you too fat? Can you run as fast as your classmates? Have you failed your P.E. examination?

Our fitness camp can help you lose weight and get fit again. Come and join us! Please call Nathan at 475-2300.

Next Wave Music Store

After 10 years of teaching the piano, David Smith has made his first CD! Come and meet him this weekend. Special presents for the first 50 people.

Time: Sat. 7:00p.m. Call Marsha at 873-2059.

1The cleaner will work________ hours one week.

A.3B.15C.18D.21

2________ needs a cleaner.

A.Mrs. JohnsonB.Marsha and Nathan

C.NathanD.Marsha

3In the fitness camp, you can________.

A.clean the houseB.make a CD

C.lose weightD.meet David Smith

4You can call________ , if you want to lose weight.

A.475-2300B.544-9968C.873-2059D.474-2300

5If you're the tenth to come to________, you can get a special present.

A.the cleaning centerB.Next Fashion Store

C.the fitness campD.Next Wave Music Store

【答案】

1C

2A

3C

4A

5D

【解析】

本文是几个广告,关于招工、健身中心和音乐辅导班。

1细节理解题。根据Part-time Cleaning Help中的“I need you from 2:00--5:00p.m., Monday to Saturday.”可知工作时间是从周一到周六,每天3小时,共计3×618小时。故选C.

2细节理解题。根据Part-time Cleaning Help中的“Please come to the cleaning center or call Mrs. Johnson at 544-9968.”可知,Johnson夫人需要一个清洁工。故选A

3细节理解题。根据A Fitness Camp for Overweight Kids中的“Our fitness camp can help you lose weight and get fit again.”可知这是一个健身中心,帮助人减肥的。故选C

4细节理解题。根据A Fitness Camp for Overweight Kids中的“Please call Nathan at 475-2300.”可知健身中心的联系方式是475-2300。故选A

5细节理解题。根据Next Wave Music Store中的“Special presents for the first 50 people.”可知,前50名有特别礼物。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Remember, I had crashed in the desert a thousand miles from any inhabited place. Yet my little man seemed neither to be hunger nor thirst or fear. When at last I was able to speak, I said to him, “What are you doing here?” And he repeated slowly, as if he was speaking of a great result, “If you please-- draw me a sheep...”

It might seem funny to me. I took out of a sheet of paper and my pen. But I told the little chap(家伙) that I did not know how to draw. He answered, “That doesn’t matter. Draw me a sheep...”

So then I drew a sheep for the first time.

He looked at it carefully and said, “No, this sheep is already very sickly. Make me another.”

So I made another drawing.

My friend smiled gently, “You see yourself, this is not a sheep. This is a ram. It has horns.”

So I did my drawing again. But it was refused too, just like the others.

“This one is too old. I want a sheep that will live a long time.”

By this time I lost my patience, because I was in a hurry to start taking my engine. So I drew this drawing.

And I drew the last one for him. “This is only his box. The sheep you asked for is inside.”

I was very surprised to see a light break over the face of my young judge.

“That is exactly the way I wanted it! Do you think that this sheep will have to have enough grass?”

“Of course,” I said. “It is a very small sheep.”

He smiled, “Not so small--Look! He has gone to sleep...”

And that is how I knew the little prince.

--An excerpt from The little prince

1How many times did “I” draw the sheep for the little prince according to the passage?

A.OnceB.TwiceC.Three timesD.Four times

2At last, what did “I” draw for the little prince?

A.A little sheepB.Only a box

C.A little sheep and grassD.A sheep, a box and grass

3What is “the little prince” like according to the passage?

A.CleverB.FoolishC.InnocentD.Boring

【题目】请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中第1-10小题的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填1个单词。

Criticism (批评) is everywhere in life, so you need to learn how to deal with it.

Ask yourself how the criticism will influence you. Will you lose something important because you are criticized? Surely not! So, don’t worry about it. Instead, remember that some criticism actually helps you improve.

You cannot stop what people say. What you can do, however, is to change the way you deal with criticism. You have the right to decide what to do with the criticism you receive.

Don’t be afraid to accept criticism. No one likes to be told that he is wrong. Yet, every person has ever been criticized for something. Realize that it’s normal. You may have received some strong criticism, but it doesn’t mean that you are foolish, or that you don’t have the ability to do something properly. Try not to think of it in that way and don’t take it seriously. If you can learn to be optimistic, you will reduce some stress and nervousness about what people think.

Consider where the criticism comes from. It may help you find out what causes the criticism. Is the person just trying to offer useful criticism? This type of criticism is known as valid criticism. On the other hand, there are persons that offer their advice just to be useless. This is known as invalid criticism because it is often not of any use at all.

Do your best. And if someone doesn’t like what you’ve done, so what? It’s either valid criticism or invalid criticism. But you have the power to decide how you will allow it to influence you.

Title: How to deal with criticism

The writer’s opinion about criticism

Criticism is a (n)1 part of life and it’s 2 for you to learn how to deal with it.

3of dealing with criticism

●Understand the 4 that criticism has on you:

1) Some criticism won’t make a difference to you, so don’t feel 5about it.

2) Some criticism can help you improve.

6 the way you deal with criticism.

●Accept criticism bravely:

Receiving criticism doesn’t mean you are stupid or you are 7 to do things.

●Be optimistic about criticism and you will become less stressed or8

●Think about the 9 for criticism:

It may be valid criticism or invalid criticism.

Conclusion

Do your best and remember it is10 who decide what to do with criticism.

【题目】阅读理解七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Parrots are amazing birds. They are mainly green, and some of them have many colors. 1 However, many scientists say that they don’t actually speak and they just repeat what they hear. Some scientists disagree.

A scientist named Irene Pepperberg did years of experiments to prove that parrots are very intelligent and they can actually understand what people are saying. 2 She named the bird Alex. After many experiments, Irene reported that Alex didn’t just repeat what he heard, but in fact the bird could use words creatively and answer 80% of the simple questions she asked him.3 Other scientists don’t believe Alex’s achievements. They insist that Alex was just repeating the answers as he was taught to do. In other words, Alex just performed by memorizing rather than using language..

Whatever scientists say, many people like to keep parrots because they can “talk”.4 Unfortunately, many parrots are being taken from the jungles of Asia and South America to be sold as pets. As a result, the number of wild parrots is reducing every year.

5 They are great to have as pets, but they are better left in the wild.

A. Parrots are smart and beautiful birds.

B. A parrot just like any bird is easy to feed.

C. It is fun to say something and have a parrot repeat it.

D. What’s more, Alex could even understand what he himself said.

E. They are very pretty, but the most amazing thing is that they can talk.

F. Their most amazing trait is that they can walk like both children and adults.

G. She bought an African grey parrot from a pet shop when the bird was about one year old.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网