题目内容

Two ________students in our school are from the countryside.

A. hundred of B. hundreds of

C. hundred D. hundreds

C 【解析】句意:在我们学校两百名学生来自乡村。hundred“百”,表示确切数词时,与数词连用,不加s,表示约数时,与of连用,加s。空前有数字Two可知表示确切的数量,故用hundred。故选C。
练习册系列答案
相关题目

We've got many calls from teenagers. They have met different problems. A girl named Mary said there were many rules in her family. For example, she had to do chores (做家务) after school. Another girl called Lucy felt worried because the pet dogs in her neighborhood made the ground dirty.

Here I have some suggestions for Mary. From your call, I know you have different ideas about your family rules. If I were you, I would have an honest talk with my parents because we can exchange opinions and then understand each other better. Or why not consider writing a letter? Maybe that's a good solution. I guess you must be a lovely girl and they just want you to be successful. I believe they may feel proud of you. Good luck!

1.Who have different problems?

A. Men. B. Women.

C. Teenagers. D. Girls.

2.Why did Lucy feel worried? Because ________.

A. there were many rules in her family

B. the ground was made dirty by the pet dogs

C. she had some different ideas

D. she didn't like her pet dogs

3.How many pieces of advice did the writer give Mary?

A. One. B. Two.

C. Three. D. Four.

4.This passage may be ________.

A. a novel B. a joke

C. a letter D. a game

5.The writer of the passage may be ________.

A. a teacher B. a friend

C. a student D. a nurse

1.C 2.B 3.B 4.C 5.A 【解析】本文叙述了青少年经常有一些问题或烦恼,短文给出了两条建议。第一条建议给父母好好交流一下;第二条建议写一封信。 1.细节理解题。根据We've got many calls from teenagers. They have met different problems.可知,青少年有许多问题。故选C。 2.细...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网