题目内容

My sister wants to be a doctor. She hopes her dream can________.

A. cut down B. come true

C. put up D. run away

B 【解析】试题分析:句意:我的妹妹想成为一名医生。她希望她的梦想能成真。 cut down砍下,切下; come true实现; put up举起来; run away逃离。 结合句意,主语是her dream,故谓语应表示实现,故选B。
练习册系列答案
相关题目

Birthday:February 28, 2000 Birth place:Italy(意大利)

Club:Juventus (尤文图斯足球俱乐部) Foot:right

Height:183cm

His name is Moise Kean. He is a young soccer player.

In November 2016, Moise Kean, a 16-?year?-old boy, became the first player born in the 2000s to play soccer in Italy's Serie A (足球甲级联赛).

Kean was born to an Italian mother and an African father. Kean started to play in different soccer games when he was 10 years old.

In the games, Kean always plays as a forward(前锋). He likes to use his right foot to kick the ball. He runs very fast and is good at heading.

He plays as a forward for Juventus now. Everyone in the team is older than him. But he is not afraid. “I want to play with older players, ” Kean says. “I don't think it is difficult. ”

Moise Kean is a talented (有天赋的) soccer player. We are sure he will become a very good player in a few years.

1.Moise Kean's mother comes from ________.

A. China B. Canada

C. America D. Italy

2.Kean started playing soccer in different soccer games ________.

A. in 2000 B. in 2006

C. in 2010 D. in 2016

3.Which is NOT true about Moise Kean?

A. He is 1. 83m tall and runs fast.

B. He likes to kick with his right foot.

C. He is the youngest soccer player in the team.

D. He doesn't like to play with older players.

4.What does the writer think of Moise Kean?

A. He should be a forward.

B. He is a lazy soccer player.

C. He can be a big star in a few years.

D. He is too young to play soccer.

5.The passage is in the part of ________in a newspaper.

A. sports B. science

C. food D. health

1.D 2.C 3.D 4.C 5.A 【解析】本文介绍年轻的足球队员Moise Kean的成长过程,我们相信几年后他会成为一名优秀的球员。 1.D 细节理解题。根据第三段第一句“Kean was born to an Italian mother and an African father.”可知,Kean的妈妈是意大利人,因此D项为正确答案。 2...

School Activities for Kids and Teens

July is a month of fun?filled activities for kids and teens as long as you know where to find them.When you want some fun activities for July, consider these ideas happening in this month.


Secret of the Dragon
Time Monday, July 1,2013,10:30 a.m.
Cost Adult: $7.40
Children (under 15 years): half
Bookings Phone the booking office: 3403 2578
Address Brisbane Botanic Gardens
Note Secret of the Dragon is a magical story about two children who are taken on a dragon ride to explore the universe.
 


The Search for Life:
Are We Alone?
Time Thursday, July 4, 2013, 2:00 p.m.
Cost Adult: $14.50
Children (under 15 years): $8.70
Bookings Phone the booking office: 3403 7689
Address Brisbane Botanic Gardens
Note Are we truly alone in space? Is there any life out there? These are the questions asked in this show.
 


Magic Class
Time Friday, July 12, 2013, 10:00 a.m.
Cost Free
Bookings Please call 3403 8470 to book your place.
Address Centenary Community hub, 171 Dandenong Rd
Note Would you like to be a magician? Then join David, the magician, to learn about real magic with playing cards, coins, ring ropes and DIY projects and be able to become the life of the party.
 



Science with Me:
Making Your Own Guitar
Time Saturday, July 20,2013, 3:00 p.m.
Cost Free
Bookings Please phone 3403 1226 to book your place.
Address 10, Egginton Close
Note Do you want to make a guitar with Katy and her mom? Science with Me is going to be with you.Please remember to bring a piece of wood, a hammer, some rubber bands and some nails with you.
 

注:universe宇宙;magic魔术

1.Alec is strongly interested in space life. He may go to _______.

A. Magic Class B. Science with Me

C. Secret of the Dragon D. The Search for Life

2.John and his 10-year-old son want to watch Secret of the Dragon. How much should they pay?

A. $7.40 B. $11.10 C. $14.80 D. $23.20

3.Rita plans to join Magic Class. She may learn about _______.

A. real magic B. making coins

C. magic stories D. holding parties

4.According to the next, making a guitar needs the things except _______.

A. a piece of wood B. a hammer

C. some nails D. ring ropes

5.What do the four activities have in common?

A. They are all free.

B. They happen in the same place.

C. They are all weekend activities.

D. They can all be booked by phone.

1.D 2.B 3.A 4.D 5.D 【解析】试题分析:这篇短文给我们介绍了几个7月份给孩子们准备的一些有趣的活动。根据文章的结构可知,文中共提到了四个活动,分别是龙的秘密、寻找生命、魔术课以及自己动手做吉他。 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网