题目内容

【题目】When Betty heard that Alice’s party moved to this coming Saturday night, she1(feel) disappointed. That was the night she would watch Danny Green, the little boy who 2 (live) next door.

Betty told her mother about the problem. “Do you think the Greens can get someone3to watch Danny?” her mother asked.

“I am not sure. All of the other 4 (kid) will be at the party. Besides, Danny knows I’m staying with him, and he’ll be disappointed if I don’t look after him,” Betty said. “Well, whatever you decided to do, make sure that it’s the 5thing,” her mother said. Betty nodded, but she kept 6 (think) of the party and how much she wanted to go.

That night she asked Mrs Green 7she might be able to find a different babysitter. Mrs Green 8 (look) a little surprised, but said she would try. In fact Betty felt awful for having asked. She 9Mrs Green, “Hello, Mrs Green! This is Betty speaking.

Please forget about what I’ve told you. I’m happy to watch Danny.”

That evening, even though she missed Alice’s party, Betty 10 (enjoy) taking care of Danny. She knew she had made the right decision.

【答案】

1felt

2lived

3else

4kids

5right

6thinking

7if

8looked

9called

10enjoyed

【解析】短文大意:贝蒂听说爱丽丝的派对在星期六晚上,她感到很失望。因为那天晚上,她要照看隔壁的小男孩丹尼·格林。她把这件事情告诉了她的妈妈,妈妈也尊重女儿自己的选择。贝蒂问格林夫人是否能找到另一个不同的保姆。后来贝蒂后悔自己说出的话,打电话请求格林夫人原谅那天晚上,尽管她错过了爱丽丝的聚会,贝蒂还是喜欢照顾丹尼。她知道自己做出了正确的决定。

1句意:她感到很失望。短文讲述的是发生在过去的一个故事,是用一般过去时态来描述的,通过上下句也可以看出来,因此答案为feel的过去式felt。

2句意:那天晚上,她会看住在隔壁的小男孩丹尼·格林。who ___2___ (live) next door.是一个定语从句,live为从句的谓语动词,根据前后句判断也要用过去式形式,故答案为lived。

3句意:你认为格林夫妇能让别人去看丹尼吗?通过前文内容可知,贝蒂想去参加爱丽丝的派对,而这天正是她照看小男孩丹尼·格林的时候,因此贝蒂的妈妈会说“你认为格林夫妇能让别人去看丹尼吗?”故答案为else。

4句意:所有其他的孩子都会来参加聚会。kid为可数名词,其它所有的孩子要用名词的复数形式,故答案为kids。

5句意:不管你决定做什么,确保都是正确的从这句话可以看出妈妈同意女儿贝蒂的想法,只要是正确的选择都予以支持,答案为right。

6句意:但她不停地想着派对,她是多么的想去参加啊。keep doing sth. 意为“不断/反复/坚持做某事”,故答案为thinking。

7句意:那天晚上,她问格林夫人她是否能找到一个不同的保姆。结合句意可知,此句是if引导的宾语从句,故答案为if。

8句意:格林夫人看起来有点惊讶。根据前后句子的时态判断,本句的时态为一般过去时,故答案为looked。

9句意:她打电话给格林夫人。通过后面的句子“Hello, Mrs. Green! This is Betty speaking.”判断,这是电话用语,是贝蒂后悔自己说出的话,打电话请求格林夫人原谅,时态为一般过去时,故答案为called。

10句意:贝蒂喜欢照顾丹尼。根据前后句子的时态判断,本句的时态为一般过去时,故答案为enjoyed。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A little girl’s interest in wanting to talk about Chinese food put her on a path to study the language.

Isabelle first became interested in Chinese when she was 5. “We were at a Chinese restaurant . She was watching a man making noodles. She was so excited that she wanted to talk with him. Unfortunately, he didn’t speak English. On the way home, she said she wanted to learn Chinese,” said Isabelle’s father.

“I totally fell in love with the language. It’s so beautiful and unlike anything I’ve ever heard before,” said Isabelle, whose Chinese name is Bao Ling. she is now 12 and very good at Chinese, she can even watch movies and TV from China without subtitles. Some of her favorite Chinese cartoons are Pleasant Goat and Big Big Wolf, Big Head Son and Small Head Dad, which are very popular in China.

Isabelle studies at the Confucius Institute (孔子学院) near her home, the William & Mary Confucius Institute. “It is just the beginning of a fantastic ongoing adventure, all thanks to the Confucius Institute,” she said.

The WMCI offers courses on many aspects (方面) of Chinese culture, from travel tips to calligraphy(书法), to tai chi, cooking and music. The first course that Isabelle took was a cooking class. She then tried tai chi and kung fu through the WMCI.

Next year, through the WMCI, Isabelle will join the JNCLNCLIS (languagepolicy.org) to ask for more aid for language instruction in public schools.

“I want to thank the Confucius Institute for sharing the wonderful language and culture of China to the world,” she said. “It has been a wonderful journey for all of us,” said her mother.

1Why did Isabelle become interested in Chinese at first?

A. Because she wanted to talk about Chinese food

B. Because she wanted to be a Chinese cook.

C. Because she thought Chinese was so beautiful.

2What does the underlined word “subtitle” mean in Chinese?

A. 标题 B. 科目 C. 字幕

3What courses did Isabelle take through WMCI?

A. Cooking, calligraphy and tai chi

B. Cooking, kung fu and tai chi

C. Cooking, tai chi and music

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Isabelle first became interested in Chinese when she was 12 years old.

B. Isabelle has got aid for language instruction in public schools.

C. Both Isabelle and her mother feel good about the Confucius Institute.

5What is the best title of the passage?

A. How Chinese food led to a girl’s love of Chinese.

B. How popular Chinese calligraphy is in foreign countries.

C. Why is the Confucius Institute welcomed in foreign countries.

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Football

Ancient Chinese, Roman and Egyptian writings help you know about games played by kicking a ball. We also know that in the twelfth century, in some English towns, on certain days of the year, hundreds of young men would kick a ball around the streets. Unluckily, fight often resulted. People were hurt and even killed. In 1314, such games were not allowed because they were too dangerous.

The game we now know as football developed in England in the early nineteenth century. Football was played in many schools and clubs as early as 1823. These schools and clubs often had different rules, but in 1863, the Football Association or FA was created, and standard rules were agreed for everyone to follow. These are the rules that many parts of the world use for football today. In 1871, a cup was given for the best English club, called the FA Cup. Football soon spread across the world.

In the United States and Canada, however, a different type of football game developed, where the football players could pick the ball up and carry it. The ball is also in a different shape. In American football there is also more violent contact (激烈交锋) between players, who have to wear special clothing to protect themselves.

Football is now certainly the most popular game on earth. Why is that? One reason may be that it’s a simple game. All we need is a ball, and a few things to mark the goals. It’s a more relaxed game which can be enjoyed by just a few people of any age, on any piece of ground or even in the street. Another reason may be that it allows people to show their special skills. Some footballers become very rich and famous, like David Beckham. For this reason, many young people dream of becoming football stars and getting very rich. Television too has made football more popular. Millions of people can watch international matches such as the World Cup, which is held every four years.

1What helps you know about games played by kicking a ball?

2Where did the football game develop in the early 19th century?

3When were the football standard rules made for everyone to follow?

4Why do American football players have to wear special clothing?

5Why is football now the most popular game on earth?

【题目】Don’t be surprised if you see a car going down the road without a driver in Beijing these days.In March, 2018, baidu was given a license to test its self-driving cars in Beijing, China Daily reported.

Self-driving cars have been in development since 2010, when google announced that it was making such cars. Since then, companies like Tesla, Uber and Baidu have been working to produce and test their own self-driving cars.

self-driving cars are expected to change the way we get around. They are safer and more environmentally friendly than regular cars. They can remove the stress(压力) of driving and allow disabled or blind people to get around mroe easily.

But self-driving cars have their own disadvantages as well. In one test, researchers pointed a laser pointer(激光棒) at the car’s sensors(感应器) while it was moving. The car mistakenly thought that the laser beam(波束) was in its way and slowed down or changed directions.

The software(软件) that is used to direct the cars may not be safe enough. Reported Live science. Sometimes, without any reasons,it may break down when we use our computers or smartphones. If the software in a self-driving car happened to crash. The results could be deadly.Maybe improvements to the software could solve this problem.

1when did Baidu get a testing license of its self-driving cars in Beijing

A. In february, 2018 B. in march,2018 C. in april,2018 D. in may, 2018

2which company has firstly developed self-driving cars since 2010.

A. Google B. tesla C. Uber D. baidu.

3the moving car may _____. if a laser beam is in its way.

A. Stop itself B. hit others C. slow down D. move on

4the underlined word “crash” in paragraph 5 probably means___.

A. 奔溃 B. 碰撞 C. 暴跌 D. 坠毁

5this passage may come from ____

A. A story book B. a travel guide

C. a sports newspaper D. a science magazine.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网