题目内容

Jim is my best friend.He is a nice boy.He lives in Nanjing.He studies(学习) in a middle school.He gets up at six o’clock every day.He likes English.He is a clever(聪明的) boy.He paints well.After school,he often reads newspapers with his grandmother.At seven o’clock in the evening,Jim eats dinner at home.He does his homework at eight o’clock and goes to bed at nine o’clock.

On Sunday afternoon,he usually takes his grandparents to the park near his house.They exercise there.His grandmother plays table tennis.His grandfather plays basketball.Jim either plays volleyball or takes a walk.At four o’clock,they go home.

1.What is Jim like?

A. He is nice and clever. B. He is nice and active.

C. He is clever and active. D. He is active and smart.

2.What time does Jim do his homework?

A. At eight in the evening. B. At seven in the evening.

C. At eight in the morning. D. At nine in the evening.

3.What does Jim usually do on Sunday afternoon?

A. He takes a walk with his parents.

B. He takes his grandparents to the park.

C. He sees a movie with his grandparents.

D. He swims with his grandparents.

4.What does Jim’s grandfather do on Sunday afternoon?

A. Play baseball.

B. Play table tennis.

C. Play basketball.

D. Play volleyball.

1.A 2.A 3.B 4.C 【解析】试题分析:短文介绍了“我”的好朋友吉姆日常的学校生活和周末活动。 1.题意:吉姆是什么样的人?考查细节理解题。根据He is a clever boy.,结合全文内容,吉姆周末打各种球,可知很活泼,故选A。 2.题意:吉姆什么时候做作业?考查细节理解题。根据He does his homework at eight o’c...
练习册系列答案
相关题目

I arrived at the 57th St. Subway Station in New York City at about 10 p.m. one evening on my way home. The platform(站台)is long and there weren't many people around. I could hear the weak sound of a violin. As I listened, it appeared to be coming from the other end of the station and it sounded like Mendelssohn's Violin Concerto(协奏曲)in E minor, Op. 64 without the orchestra(管弦乐队). I took a walk along the platform until I reached where the sounds came from. There was a young man playing the concerto and playing very well too. A small crowd had been there to listen and had become so interested in the music that they were letting trains go without getting on them. More people came to listen as a few passengers got off each train. At the end of the piece there was a stormy cheer from the listeners and we all left some money for him. I wanted to hear more, so Iasked him to play the Bruch's concerto, which he did while I let several more trains go without me. I finally went home, feeling the pleasure of such music.

A few weeks later, I read an article in the New York Sunday Times that a talented young violinist had been "discovered" playing in the Subway Station and there was a picture of our 57th St. violinist. He had been offered a job with the orchestra of the New York City Opera.

1.When did the writer find the young man playing the violin?

A. When he was on the subway.

B. Before he arrived at the Subway Station.

C. After walking some time along the platform.

D. When he was reading the New York Sunday Times.

2.What did the people on the platform do while listening to the violinist?

A. Sang with the music.

B. Put off getting on the subway.

C. Invited more people to listen to him.

D. Asked him to play the Bruch's concerto.

3.The young man played the violin in the Subway Station to .

A. give a concert B. practice playing it more

C. wait for the 57th St. violinist D. make a living

1.C 2.B 3.D 【解析】文章介绍了作者在地铁站听了一个年轻人拉小提琴,后来这个年轻的小提琴家被发现的故事。 1.根据 I took a walk along the platform until I reached where the sounds came from. There was a young man playing the concerto and p...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网