题目内容

have you been married ? For twenty years .

A. How far B. How often C. How long D. How soon

C 【解析】试题分析:句意:——你们结婚多长时间了?——二十年。How far多远,对距离提问; How often多久一次,对频率提问; How long多长时间,对时间段提问; How soon多久,对将要用多长时间提问;根据For twenty years可知此处对时间段提问,故用疑问词how long. 故选C。
练习册系列答案
相关题目

It all began when my parents told that we were going to Vermont as our big Christmas present. Although I did not ski, I was _____. The days in school seemed like years, but finally it was Christmas.

The car trip was _____. After eight hours, we arrived at the camp. After renting(租) skis, I was ready to deal with the hill with kids in my group, but Cindy, our teacher, had other ideas. She decided we would take a few runs on the middle trails(小径), which I showed I could deal with, as long as she went slowly. I was too shy to say anything, for fear the other kids would _____ me, but I was scared.

Cindy told us to stay together. I was the last in our group. On the way down, we hit some moguls(雪丘), which I had never skied. I did fine at first, but then I lost it. I hit one hard and my left ski fell off. My face immediately went into the _____ and I slid(滑) many feet on my stomach.

When I got up. I could see the group below. I shouted out to them to _____, but they could not hear me. I got my ski on and started to race after them. When I noticed the wind blowing, I realized I had _____ my goggles(防护眼镜). I climbed back up but I couldn’t find them anywhere. I started to dig and finally found them, and headed back down the mountain.

I finally went down safely, and found my group in front of the camp. I learned a valuable ______that day. I learned to speak up when I’m not comfortable with a situation, and to give my _____ without fearing how others might think of it.

1.A. excited B. sad C. worried D. bored

2.A. short B. easy C. difficult D. long

3.A. worry about B. laugh at C. fall behind D. wait for

4.A. rain B. wind C. snow D. cloud

5.A. run B. stop C. walk D. sit

6.A. thrown B. brought C. lost D. broken

7.A. lesson B. rule C. tip D. way

8.A. plan B. hand C. support D. Opinion

1.A 2.D 3.B 4.C 5.B 6.C 7.A 8.D 【解析】【主旨大意】本文是一篇记叙文。讲述了作者从一次滑雪经历中学习到了在任何情况下都要说出自己的真实想法的故事。 1.考查形容词词义辨析。句意:尽管我不会滑雪,但我还是很兴奋。excited 兴奋的;sad悲伤的;worried担忧的;bored无聊的。根据句意可知,要去度假的感...

Jim is my best friend.He is a nice boy.He lives in Nanjing.He studies(学习) in a middle school.He gets up at six o’clock every day.He likes English.He is a clever(聪明的) boy.He paints well.After school,he often reads newspapers with his grandmother.At seven o’clock in the evening,Jim eats dinner at home.He does his homework at eight o’clock and goes to bed at nine o’clock.

On Sunday afternoon,he usually takes his grandparents to the park near his house.They exercise there.His grandmother plays table tennis.His grandfather plays basketball.Jim either plays volleyball or takes a walk.At four o’clock,they go home.

1.What is Jim like?

A. He is nice and clever. B. He is nice and active.

C. He is clever and active. D. He is active and smart.

2.What time does Jim do his homework?

A. At eight in the evening. B. At seven in the evening.

C. At eight in the morning. D. At nine in the evening.

3.What does Jim usually do on Sunday afternoon?

A. He takes a walk with his parents.

B. He takes his grandparents to the park.

C. He sees a movie with his grandparents.

D. He swims with his grandparents.

4.What does Jim’s grandfather do on Sunday afternoon?

A. Play baseball.

B. Play table tennis.

C. Play basketball.

D. Play volleyball.

1.A 2.A 3.B 4.C 【解析】试题分析:短文介绍了“我”的好朋友吉姆日常的学校生活和周末活动。 1.题意:吉姆是什么样的人?考查细节理解题。根据He is a clever boy.,结合全文内容,吉姆周末打各种球,可知很活泼,故选A。 2.题意:吉姆什么时候做作业?考查细节理解题。根据He does his homework at eight o’c...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网