题目内容

Tom often exercises and eats    healthy food.So he is in good health.

A. a lot B. lot of C. lots of D. a lots of

C 【解析】句意:汤姆经常锻炼身体,吃很多健康的食物,所以他身体很好。考查形容词短语辨析题。A. a lot很多,副词短语,修饰动词;B. lot of表达错误,需在前面加a;C. lots of许多,相当于a lot of,后接名词;D. a lots of许多的/大量的,后接名词。food食物,名词需用形容词修饰;根据句意语境,可知选C。
练习册系列答案
相关题目

Jim is my best friend.He is a nice boy.He lives in Nanjing.He studies(学习) in a middle school.He gets up at six o’clock every day.He likes English.He is a clever(聪明的) boy.He paints well.After school,he often reads newspapers with his grandmother.At seven o’clock in the evening,Jim eats dinner at home.He does his homework at eight o’clock and goes to bed at nine o’clock.

On Sunday afternoon,he usually takes his grandparents to the park near his house.They exercise there.His grandmother plays table tennis.His grandfather plays basketball.Jim either plays volleyball or takes a walk.At four o’clock,they go home.

1.What is Jim like?

A. He is nice and clever. B. He is nice and active.

C. He is clever and active. D. He is active and smart.

2.What time does Jim do his homework?

A. At eight in the evening. B. At seven in the evening.

C. At eight in the morning. D. At nine in the evening.

3.What does Jim usually do on Sunday afternoon?

A. He takes a walk with his parents.

B. He takes his grandparents to the park.

C. He sees a movie with his grandparents.

D. He swims with his grandparents.

4.What does Jim’s grandfather do on Sunday afternoon?

A. Play baseball.

B. Play table tennis.

C. Play basketball.

D. Play volleyball.

1.A 2.A 3.B 4.C 【解析】试题分析:短文介绍了“我”的好朋友吉姆日常的学校生活和周末活动。 1.题意:吉姆是什么样的人?考查细节理解题。根据He is a clever boy.,结合全文内容,吉姆周末打各种球,可知很活泼,故选A。 2.题意:吉姆什么时候做作业?考查细节理解题。根据He does his homework at eight o’c...

阅读短文,根据短文内容,从所给的六个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,使短文意思完整、连贯。(有两项为多余选项)

Perhaps you’ve already watched or heard about Readers, a TV show that has recently become popular. It invites different people to read aloud on the

stage. 1.They can read everything, like poems, books, and letters.By reading aloud,the words on the paper come to life.

Many people are fans of the show and begin to enjoy reading aloud at home. Now, the show gives people a special place to read across China. 2.They are now in many cities included Shanghai, Hangzhou and Xi’an.

The pavilion is very small. Only one person can come into it each time. There is a microphone in it and it records people’s voices. 3. They can read anything they like.The show will pick some of the readers and invite them to read on TV.

4.“Reading should be just like singing and talking,” said Dong Qing, the host and producer(制作人)of the show. “We can express our true feelings by reading aloud.”

The TV show and the pavilion are promoting (推动) reading among the public, reported China Youth Daily. In fact, this is also what our country is trying to do now.

A. It is a reading pavilion (亭子).

B. You should avoid making any noise.

C. People of all ages read in the pavilion.

D. It is awful to read alone in the pavilion.

E. Everyone can read for three minutes in the pavilion.

F. The show also tells the moving stories behind those people.

1.F 2.A 3.E 4.C 【解析】文章讲述了中央台的节目“朗读者”。 1.根据They can read everything, like poems, books, and letters.By reading aloud,the words on the paper come to life. 和选项可知上句是这个节目也讲述了这些人背后的故事;故选F ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网