题目内容

【题目】–This watch is too expensive. Do you have a one?

–What about this one? It’s thirty-nine dollars.

A.cheaperB.cheapestC.more expensiveD.most expensive

【答案】A

【解析】

句意:这个手表太贵了,有便宜点的吗?—这个怎么样?它39美元。

A. cheaper比较便宜的(cheap的比较级形式);B. cheapest最便宜的(cheap的最高级形式,且前面要加the);C. more expensive比较贵的(expensive的比较级形式);D. most expensive最贵的(形容词最高级形式,且前面要加the),根据所给空前面的句子This watch is too expensive以及下面的What about this one?可知,是两者比较,要用比较级形式,排除BD,由too expensive“太贵”可知,应该是便宜点的手表,排除C,故答案选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It's 5: 00 in the morning when the alarm rings in my ears.I roll out of bed and walk blindly through the dark into the bathroom.I turn on the light and put on my glasses.The house is still as I walk downstairs while my husband and three kids sleep peacefully.Usually I go for a long but today I choose my favorite exercise DVD.Sweat(汗水)pours down my face and into my eyes.My heart races as I face my body to finish each movement.As I near the end of the exercise.I feel extremely tired.but a smile is on my face.It's not a smile because the DVD is over, but a smile of success from pushing my body to its extreme limit(最大极限).

Some people enjoy shopping,smoking or even chocolate.But I need exercise to get through each day.Some shake heads when they see me run through the town.Others get hurt when I refuse to try just one bite of their grandmother's chocolate cake.They raise their eyebrows, surprised by my “No, thank you.”or by my choice to have salad.Over the years,I have learned it's Okay to just say no.I shouldn't feel sorry for refusing food that I don't want to eat.

So what drives me to roll out of bed at 5:00 am? What gives me the reason to just say no to ice cream?Commitment, a commitment to change my life with a way that reduces daily anxiety. Increases self-confidence and energy and above all improves my body shape.This is the point where a smile appears on my face as I look at myself in the mirror or try on my favorite pair of jeans that now fit just right.It's through commitment and sweat that I can make a difference within myself inside and out.

1There is a smile, on the author's face in the morning because she_________.

A.sees her family sleeping peacefullyB.feels a sense of success

C.enjoys the interesting DVDD.finishes her favorite exercise

2The second paragraph tells us that_________.

A.she treats others impolitely

B.she likes to make others surprised

C.others don't understand what she does

D.others try to help her by offering her food

3What does the underlined word “Commitment”in the last paragraph probably mean?

A.A strong will.B.A good choice.

C.A healthy diet.D.A good habit

4What can we learn about the author from the text?

A.She usually acts in a strange way.

B.She enjoys looking different from others.

C.She doesn't get along well with others.

D.She wants to develop a good body shape.

5Which of the following is the best title for this passage?

A.Early to Bed.Early to Rise.

B.What leads to Success.

C.The Way to Keep Fit.

D.Never Care about Others Opinions.

【题目】 Everyone knows the strange feeling of your fingers wrinkling up (起皱) when they’re wet. Sometimes when in water, it seems as if your hands have aged 30 years in a second. But is this an accident? Or is it something that nature has built into our bodies?

Scientists at the University of Newcastle in the UK recently did a test. They asked people to pick up things (some wet and some dry). And take them from one place to another. Some people did this with dry hands, while others had to leave their hands in water for 30 minutes first so that their skin was wrinkled. The study found the second group with wet hands had an advantage when carrying things that were also wet.

The scientist Tom Smulders said that “this wrinkling of our fingers in wet conditions could have helped with gathering food from wet vegetation or streams. Wrinkling happens when blood vessels contract (血管收缩) and pull the skin back.

A long time ago, humans lived a very difficult life in a brutal world, where the smallest advantage could make a huge difference. Having wrinkled skin might have helped people catch fish. This would help them get through the winter. These humans would then have had an advantage. Their genes would be accepted by natural selection.

1The test in paragraph two shows that _ .

A.people can carry dry things more easily than wet ones

B.people can carry wet things more easily than dry ones

C.people with dry hands carry wet things easily

D.people with wet hands can carry wet things easily

2Tom Smulders believes that the Wrinkling of our fingers _ .

A.is something nature has built into our bodies

B.does great harm to our health

C.has great advantages for people in wet conditions

D.happens when there is something wrong with blood vessels

3From the last paragraph, we learn that _ .

A.having wrinkled skin helped people keep warm in winter

B.humans lived on fish a long time ago

C.humans with wrinkled skin had an advantage over those without wrinkled skin

D.humans with wrinkled skin lived longer than those without wrinkled skin

4The underlined word “brutal” in paragraph 4 means __ in this passage.

A.beautifulB.hardC.peacefulD.harmful

5The article mainly talks about _ _ .

A.the advantages of the wrinkling of our fingers

B.the reasons for wrinkling of our fingers

C.some physical changes of people through history

D.problems of people with wrinkled skin

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。

Language is part of our daily lives, no matter where we live in the world. Similarly, music is part of many people's lives, whether it is played on the radio on your drive to work or played in a concert. Both language and music play a huge role in our culture and here are some of their similarities.

Both have a writing system.

In English we record language using the alphabet, which is a collection of letters. Similarly, we use notes to keep a record of music. Musicians read notes and create meaning in the form of music which we can hear. So just as you read English, you can read music. By writing pieces of text or music, we are able to share experiences through time. We can read the ideas or hear the composition of someone who lived hundreds of years ago, which is really quite exciting.

Both vary with culture.

You can make a good guess at where someone is from by listening to the language they use. In the same way, we know that styles of music are different around the world, giving us the opportunity to explore many different cultures through their music and providing us with music for every situation.

Both share emotion.

How do you know that I am angry? Of course you may be able to see it in my face, but you will know for sure through my words. Similarly, music can sound angry, sad or happy. Music can show you exactly how the composer was or is feeling, and allows us to share that emotion. When you feel happy, you might want to sing and dance to a happy song to celebrate your happiness. In contrast, you probably also listen to sad music when you are feeling down. I think we have all used music to express or process our emotions, often combining it with language in the form of song lyrics.

How1are language and music?

2a writing system

Language is3with the alphabet-a collection of letters.

We use notes to keep a record of music.

Language and music can both be written and heard to share experiences and4through time.

Varying with culture

Language helps us tell where someone comes from.

Music carries a local colour because of its own5

Those different styles of music6us with music for every situation.

Sharing emotion

The words will7tell the writer's feelings and music shows us the8feelings as well.

We can express or process our emotions by combining9with language in the form of song lyrics.

Both language and music are of great10to our culture.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网