题目内容

【题目】 Hello, everyone! Welcome to Class 2. I'm your English teacher. Now let _____ tell you our class _____ First, you can't be _____ class. You must arrive _____ time. Second, you must bring your textbooks and notebooks to every lesson. Third, you must _____ English during(在……期间)the pair work activities. If it's _____ for you, you can ask me _____ help. Fourth, you must use green pens to correct(改正)your exercises. You mustn't use red _____. Fifth, if you have any _____, you must put up your hands. You can't talk or stand up without permission(允许). These are all the rules. They are good for you, ______ you must follow them. I hope we can have a good time every day.

1A.her B.me C. them D.us

2A.timeB.homeworkC.storiesD.rules

3A.late forB.good forC.good withD.busy with

4A.ofB.atC.forD.on

5A.tellB.sayC.speakD.talk

6A.easyB.difficultC.longD.short

7A.aboutB.forC.fromD.of

8A.pensB.rulersC.erasersD.books

9A.exercisesB.questionsC.dreamsD.habits

10A.butB.afterC.soD.or

【答案】

1B

2D

3A

4D

5C

6B

7B

8A

9B

10C

【解析】

本文讲述了2班的英语老师告诉学生他们班英语课的一些规则。首先,上课不能迟到,必须准时到达。第二,每节课都必须带课本和笔记本。第三,在小组活动中一定要讲英语。第四,你必须用绿色的笔来修改你的练习。第五,如果有任何问题,请举手。未经允许,不能讲话或站起来。

1句意:现在让我告诉你我们班的规则。

her她;me我;them他们;us我们;根据上一句“I'm your English teacher.”可知我是你的英语老师,可推测出此处是“我”,故选B

2句意:现在让我告诉你我们班的规则。

time时间;homework作业;stories故事;rules规则;根据“First, you can't be late for class.”可知你上课不能迟到,可推测出此处是规则,故选D

3句意:首先,你上课不能迟到。

late for迟到;good for对……有好处;good with擅长于和……打交道;busy with忙于做什么;根据“You must arrive on time.”可知你必须准时到达,可推测此处是“不迟到”,所以用“late for”,故选A

4句意:你必须准时到达。

of属于;at在;for为了;on向,接近;on time表示“准时”,根据“First, you can't be late for class. ”可知首先,你上课不能迟到,可推测出此处是“准时”,所以用“on”,故选D

5句意:第三,在小组活动中一定要讲英语。

tell告诉(故事、笑话);say说(内容);speak讲(语言);talk交流;根据“English”可知是语言,所以此处用“speak”,故选C

6句意:如果你有困难,你可以找我帮忙。

easy容易的;difficult困难的;long长的;short短的;根据“you can ask me for help”可知你可以找我帮忙,可推测出此处是“困难”,故选B

7句意:如果你有困难,你可以找我帮忙。

about关于;for(表示对象、用途等)对;from从;of属于;ask sb for help表示“向某人寻求帮助”,根据“you can ask me ___7___ help. ”可知缺介词for,故选B

8句意:你不能用红笔。

pens钢笔;rulers尺子;erasers橡皮;books书;根据“you must use green pens to correct your exercises.”可知你必须用绿色的笔来修改你的练习,可推测出此处是“红钢笔”,所以用“pens”,故选A

9句意:第五,如果你有任何问题,请举手。

exercises练习;questions问题;dreams梦想;habits习惯;根据“you must put up your hands. ”可知请举手,可推测出此处是“有任何问题”,所以用“questions”,故选B

10句意:它们对你有好处,所以你必须遵守它们。

but但是;after之后;so所以;or或者;根据“They are good for you, ___10___ you must follow them.”可知它们对你有好处, 你必须遵守它们,两句话之间是因果关系,所以此处用“so”,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Matt and Kate took a trip to Beijing last August. They went there to visit Kevin. Kevin is a friend from their old neighborhood in Chengdu. He moved to Beijing five years ago. They went there by train because they wanted to see more of the country.

They arrived in Beijing in the evening. Kevin met them at the train station. They were so delighted to see him. He looked the same as before. The next day, they went to see the Great Wall. They had Beijing Duck for lunch. At the restaurant, they saw many foreign friends come in and out. The next day, they visited Peking University. Kevin teaches music there. Matt and Kate liked the university. They thought that it was very big and very beautiful.

They saw all of the interesting places in Beijing before they left. Kevin took them everywhere! They went back to Chengdu by plane because they didn’t have time to go back by train. Kevin was sad to see them go and they were sad to leave.

All in all,Matt and Kate had a wonderful trip. They visited all of Beijing. They had a great visit with Kevin. They both wanted to go there again next summer!

1Why did Matt and Kate go to Beijing by train?

A.They thought it was cheaper.

B.They thought it was more comfortable.

C.They wanted to see more places on the train trip.

D.They wanted to make more friends on the train trip.

2What does the underlined word “delighted” in Paragraph 2 mean?

A.boredB.happyC.surprisedD.sorry

3According to the passage, what can we know about Kevin?

A.He is a music teacher.

B.He is Matt's old classmate.

C.He moved to Beijing last year.

D.He looked very different from before.

4How did Matt and Kate go back to Chengdu?

A.By train.B.By boat.C.By car.D.By plane.

5What's the passage mainly about?

A.A warm hug on the train.

B.A nice trip to Beijing.

C.A delicious dinner with an old friend.

D.A special visit to the Peking University.

【题目】 I need to get some things to clean the house this weekend so I went to a local store. While walking around, I realized that I wasn’t smiling at anyone. That was usual for me. I almost always smile at strangers with the______ to make their day a little brighter. But in that special moment, I was thinking of what had______ me earlier in the day, not really in the mood(心情) to smile.

When I went to check out my things, I met with a very long line. People were buying Christmas gifts. To make the first line short, a second register(收银台) opened up. I turned to it ______. After a few moments, I began to notice that all the people before me had lots of things to check out. I wasn’t______ any longer, so I turned to the first line. After a short while, all the people in the second line checked out. I was still standing in the first line.

At last, it was my turn to check out. I found that the man behind the resister seemed to happy! He greeted me with a huge smile.

“It’s nice to see a smiling face ______ in this store,” I said to myself.

He replied, “I love to smile, because you never know what people are going through.” At that moment, he made me think of myself.

Something in me changed, and we began talking about kindness—about how it goes a long way. There was no one behind me, so we talked and laughed for a while. What a ______ it is, to be cheered up by this kind young man! I suddenly had all the time in the world.

1A.hopeB.planC.suggestionD.decision

2A.pleasedB.troubledC.relaxedD.treated

3A.on timeB.so farC.at onceD.in surprise

4A.patientB.nervousC.politeD.silent

5A.luckilyB.suddenlyC.usuallyD.finally

6A.giftB.pityC.chanceD.surprise

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网