题目内容

【题目】It is Sunday today. Anna goes shopping with her mother. She wants her mother to buy a new coat for her. In Hongxing Shop, she finds a green coat. She tries it on. It’s too small. She wants a big one, but the big one is not green. Anna doesn’t like other colors.” Let’s go to another(另外的) shop to have a look.”her mother says. Then they go to Jiajiale Shop. The shop is big and they see many kinds of coats in different colors and sizes(尺码). Anna tries on a green one. It looks nice on her. So they take it for forty-five yuan.

【1】Anna goes shopping with her ____.

A. mother B. father C. friends

2Anna wants a new ____.

A. shirt B. skirt C. coat

3The green coat is too ____ for Anna in Hongxing Shop.

A. long B. big C. small

4____ is Anna’s favorite color.

A. Blue B. Green C. Red

5Anna’s new coat is ____ yuan.

A. 40 B. 45 C. 50

【答案】

【1】A

【2】C

【3】C

【4】B

5B

【解析】

试题分析:这篇文章讲述的是安娜和妈妈去给她买一件新外套,在史努比店里安娜看上了一件黄色的外套,但是太小了。安娜不喜欢其他的颜色。所以她们在其他的店子里买到了一件好看的黄色外套。

【1】A细节理解题。根据文章第二句Anna goes shopping with her mother.安娜和她的妈妈去购物。故选A。

【2】C细节理解题。根据文章第三句 She wants her mother to buy a new coat for her.她想让她的妈妈给她买一件新的外套。故答案选C。

【3】C细节理解题。根据文章第三句In Hongxing Shop, she finds a green coat. She tries it on. It’s too small.在红星商店,她看见了一件黄色的外套,她试了一下,这件衣服太小了。故答案为C。

【4】B细节理解题。根据文章中的句子She wants a big one, but the big one is not green. Anna doesn’t like other colors. 安娜不喜欢其他的颜色。可知,她最喜欢的颜色是绿色。答案为B。

5B细节理解题。根据文章最后一句they take it for forty-five yuan.他们花费45元买了这件外套。故答案选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Linda was a sixteen-year-old girl in Canada. She was feeling bad for several days. Her mother took her to a hospital and the doctors found out that she had cancer(癌).

Linda’s life changed. She began to go to the hospital often for treatment(治疗) and she also became depressed.

The hospital and the doctors were good but Linda did not have hope herself. Linda’s mother called a flower shop close to the hospital. “I want some beautiful flowers for my daughter. She is a teen girl with cancer.” She told the shop owner.

Later the flowers arrived. Then Linda saw something unusual. It was a card. It read

Linda

I own this flower shop. I had cancer when I was fifteen years old. I am 24 years old now. Good luck. My heart goes out to you.

Yours

Alice

Linda smiled. She finally felt some real hope. She found the will(意愿) to live.

Little things make a big difference. All of us can give little things like kindness encouragement(鼓励) and hope to others.

【1】 Why was Linda feeling bad for several days?

A. Because she was seriously ill

B. Because she had no friend.

C. Because her life changed

D. Because she had a cold

【2】What does the underlined word “depressed” mean?

A. Safe. B. Serious. C. Sad. D. Happy.

【3】Who sent Linda a card?

A. Her mother. B. A doctor.

C. A flower shop owner. D. The hospital.

【4】 What happened to Linda after she read the card?

A. She became hopeful about life.

B. She wanted to work with Alice.

C. She thanked her mother a lot.

D. She was still unhappy.

【5】Which of the follow can be the best title for the passage?

A. Be kind to yourself

B. Little things make a big difference

C. Try something different

D. The patient and the doctor

【题目】Wilbur is Fern’s pet pig. He is only 7 days ____. For the first week Wilbur is ____ a box.

Fern loves Wilbur very much. She ___to be with him to feed(喂) him to put him to bed. Every morning___she gets up she warms his milk gives the milk breakfast to him. Every____ when the school bus is in front of Wilbur’s home she ____of the school bus and goes to get milk for____. She feeds him at dinner time and just before____ to bed. Fern’s mother gives him a feeding at____ time each day when Fern is in school. Wilbur loves his milk and he is very____ when Fern is giving milk to him. He always____at Wilbur with his lovely eyes.

Mr. Arable Fern’s father makes Wilbur a small room a big box____straw(稻草).___ an apple tree.

“___he cold at night?” asks Fern.

“No says Fern’s father. “You watch and see what he does.

Every day Fern goes to Wilbur’s____ watches him feeds him and…

【1】A. old B.free C. longD. late

【2】A. in B. on C. under D. behind

【3】A. needs B. watches C. likes D. calls

【4】A. and B. afterC. because D. so

【5】A.morning B. afternoon C. eveningD. night

【6】A. comes inB.goes in C. jumps out D. swims out

【7】A. them B. him C. youD. me

【8】A. going B. comingC.taking D. playing

【9】A. noonB. morning C. evening D.afternoon

【10】A. free B.coolC. happy D. relaxing

【11】A. plays B. takes C. meets D. looks

【12】A. with B. in C. and D. on

【13】A. in B. onC. under D. at

【14】A. Aren’t B. Isn’t C. Don’t D. Doesn’t

【15】A. family B. store C. school D. room

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网