题目内容

【题目】 I'm awfully sorry for bringing you so much trouble.

______

A.Of course not.B.You're welcome.C.It doesn't matter.D.It's a pleasure.

【答案】C

【解析】

句意:——我非常抱歉给你带来那么多麻烦。——没关系。

考查情景交际。Of course not.当然不;You're welcome. 不客气(通常用于回答别人的感谢);It doesn't matter.没关系(通常用于对sorry的回答);It's a pleasure.不客气(通常用于回答别人的感谢);根据I'm awfully sorry for bringing you so much trouble. 我非常抱歉给你带来那么多麻烦;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Mickey, Minnie, Donald Duck, and more Disney characters have one thing in commongloves. Although there are many surprising facts about Disney's most famous characters, putting gloves on animation(动画)characters is a pretty change.

The answer to why so many characters wear gloves is that animation is a very hard process. It takes time and precision(精确)to create the characters you know and love. Animators wanted to make their job a little easier and faster with a few methods and skills. One of these methods and skills was using round edges(边缘)instead of angles(棱角). So this also meant keeping features(特征)simpler, such as hands, to make the animation process quicker.

In the age of black and white cartoons, separating characters' round-edge hands from their black bodies was hard. Gloves were an easy way to make their hands stand out. In fact, Walt Disney might have been the first one to put gloves on his characters. Once animation moved away from black and white, Mickey and his friends kept their features, white gloves.

Besides keeping the animation simple, Walt Disney told the New York Times that the gloves exist(存在)for another reason: to humanize the mouse. "We didn't want him to have mouse hands because he was supposed to be more human, we gave him gloves. But five fingers seemed like too much on such a little character, so we took away one. That was just one less finger to animate"this nostalgic Disney talk makes us want to go back and look at these wonderful photos of Mickey Mouse.

1According to Paragraph 2, which statement is wrong?

A.Animators prefer angles to round edges.

B.With the help of methods and skills, the animators may work faster.

C.The simpler features are, the quicker the animation process will be.

2What does the underlined word nostalgic mean?

A.可爱的B.怀旧的C.生动的

3Which of the following is NOT true?

A.The mouse in the animation only has four fingers a hand.

B.Most Disney characters have one thing in common-gloves.

C.In the color cartoons, Mickey and his friends no longer wore white gloves.

4How many reasons of wearing gloves are mentioned in the passage?

A.TwoB.ThreeC.Four

5What's the best title of the passage?

A.How Were Animation Characters Created?

B.Why Do Most Disney Characters Wear Gloves?

C.What Are the Disney's Most Famous Characters?

【题目】 I was walking along a busy road when I noticed a young man standing near the crossing selling toys. Usually I would hurry past such sellers. But I found this young man was blind, I wanted to see how he sold his things. So I stood for some time without crossing the street.

Soon, a young mother with a little girl came by and the child set her eyes on one of the teddy bears. The mother asked about the price and it was only one dollar. She pulled out a 10-dollar note from her handbag and told the young man that she was giving him 10 dollars and wanted the change back. I was wondering how he was going to do it. He told the young mother to put the money in the bag hanging around his neck and take out her change.

I realized that this young man depended on believing people not to cheat him. There was no way for him to know how someone would take out more than they should have. I was so moved. I bought a model car from him that I didn't need. As I walked down the street, I gave the model car to a kid walking with his father.

I kept thinking that the world would be a better place if we could all learn to trust (信任) others more, like the young blind street seller.

1Did the young blind man trust the young mother?

____________________________________________________

2How much is a teddy bear?

____________________________________________________

3Why did the writer buy a model car that he didn’t need from the blind man and then gave it to a kid?

____________________________________________________

4Do you believe the world will be a better place if we always trust others? Why or why not?

____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网