题目内容

【题目】If you have a chance to visit London, one place you should not miss is Tower Bridge. London's Tower Bridge is one of the most famous bridges in the world. Its Victorian style comes from a law that forced the designers to create a building that would be in harmony(协调) with the nearby Tower of London. Plans for the Tower Bridge were made around 1876 when the east of London became crowded and a bridge across the Thames in that area of the city seemed a necessity. (A)It_took_another_eight_years_and_lots_of_discussions_about_the_design_before_the_government_started_to_build_the_bridge.

The bridge was completed in 1894 and nearly 450 workers worked for this 265meterlong bridge. It took 11,000 tons of steel to build the bridge. The bridge became one of London's most famous symbols. Tower Bridge is close to the harbor and it is in the direction of the sea, which requires the bridge to allow the passage of large ships. (B)开启大桥的秘密隐藏在两座塔里。 It used to open almost 50 times a day but nowadays it is only raised about 1,000 times a year.

(C)Taking_photographs_of_Tower_Bridge_is_a_favorite_London_tourist_activity,_but you can also go inside the bridge, where you'll have a great view over London from the walkway between the two bridge towers. Inside the bridge is a showing area that is around the walkway and the two famous towers where you can visit the Victorian engine room. Visitors can learn about the history of the bridge through photos and films.

根据短文内容,完成下列各题。

1What style does the Tower Bridge have?

________________________________________________________________________

2Why did the government decide to build the bridge?

________________________________________________________________________

3将画线句子(A)翻译成汉语。

________________________________________________________________________

4将画线句子(B)翻译成英语。

________________________________________________________________________

5写出画线句子(C)的同义句。

________ ________ a favorite London tourist activity ________ ________ photographs of Tower Bridge.

【答案】

1It has the Victorian style.

2Because the east of London became crowded and building the bridge seemed necessary.

3政府又历时8年并对桥的设计经过多番讨论后才开始修建这座桥。

4The secret to opening the bridge is hidden in the two towers.

5Itistotake

【解析】

文章介绍了伦敦塔桥的历史。

1根据Its Victorian style可知答案是It has the Victorian style.

2根据Plans for the Tower Bridge were made around 1876 when the east of London became crowded and a bridge across the Thames in that area of the city seemed a necessity.可知,建这个桥是因为伦敦东部很堵;故答案是Because the east of London became crowded and building the bridge seemed necessary.

3根据_took_another_eight_years花费8年,_lots_of_discussions_about_the_design关于设计的许多讨论,_started_to_build开始建造;故答案是:政府又历时8年并对桥的设计经过多番讨论后才开始修建这座桥。

4根据the secret to doing sth做某事的秘密;be hidden in被藏在---里面;故答案是The secret to opening the bridge is hidden in the two towers.

5根据Taking_photographs_of_Tower_Bridge_is_a_favorite_London_tourist_activity,给塔桥拍照时最喜欢的一个游客活动;可以用it’s ---to do sth结构来表达;故答案是(1). It (2). is (3). to (4). take

练习册系列答案
相关题目

【题目】We all want to live comfortably and safely, so here are a few simple rules which we think all residents(居民) should follow.

Rubbish Rubbish collection is on Tuesdays. Please do not leave rubbish bags out before Tuesday as birds and animals can break into them.

Washing There is a washing line for every flat in the garden next to the car park. Please only dry your washing on these lines so it does not disturb(干扰) people in the ground floor flats.

Cleaning The main stairs are cleaned twice a week by the Association(协会), so please try to keep them tidy and clean and do not leave furniture or bags on the stairs or in the hallways.

Lights The main lights are on a timer and they stay on for five minutes when you press them. Please tell the Association if any lights are not working.

Noise Residents are asked to keep noise to a minimum. Loud music, etc. can disturb other people and the Association will get in touch with you if you make too much noise.

Safety Make sure the main outside door is always locked and do not let anyone into the main building unless you know who they are.

Parking Each flat has one car parking space. These are numbered and are at the back of the building. Do not use another resident's space. If you have more than one car, you will have to park it on the road. Do not park where you are blocking entrances.

Problems If you have any problems or questions, please call the Association at 08000969000.

Parkrise Housing Association

1What's the purpose of the text?

A. To list the services offered by the Association.

B. To make an advertisement for the flats.

C. To ask the residents to follow the rules.

D. To warn people against possible dangers.

2According to the text, which of the following is done once a week?

A. Rubbish collection. B. Drying the washing.

C. Cleaning the main stairs. D. Cleaning the lights.

3What does the underlined word “minimum” mean in this passage?

A. 最大限度 B. 最低限度 C. 中等程度 D. 没有限度

4It can be learned from the text that ________.

A. people should leave the broken chairs on the stairs

B. the Association is always ready to help the residents

C. one can park the car at any numbered parking space

D. the lights will be on whenever you pass the main stairs

【题目】Antifreeze is a liquid(液体) that is added to water to keep it from freezingWhen water freezes and turns to iceit expands(膨胀)The force of water expanding is so great that it will break the hardest metalWater is used in car engines(发动机) to keep them cool while they runand if this water is allowed to freeze in winter it can break the iron block of the engineThat is why antifreeze is necessary

Water freezes at 0℃the usual kind of antifreeze will not freeze until the temperature is40℃A mixture(混合物) of five parts of water and four parts of antifreeze will prevent freezing at18℃four parts of water and five parts of antifreeze reduce this to 22℃

Alcohol is a kind of good antifreezebut when the air is running it becomes hot and the alcohol boils awayso it must be changed very oftenMost people use antifreeze that does not boil away when the engine is runningThere are several chemicals that do thisOne of the most popular is called ethylene glycol

1people use ________ to keep car engines cool

A. antifreeze B. water C. alcohol D. ethylene glycol.

2The usual kind of antifreeze freezes at ________

A. 0℃ B. 18℃ C. 22℃ D. 40℃

3We use antifreeze in order to ________

A. keep alcohol in water

B. stop ice from becoming water

C. make the freezing point of water lower

D. raise the freezing point of water

4Besides alcohol________ is another kind of popular antifreeze

A. water B. ethylene glycol C. any chemical D. any mixture

5The text is written to ________

A. tell us what antifreeze is

B. make people buy antifreeze

C. tell us that cars need antifreeze

D. show us how to protect car engines

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网