题目内容
【题目】(A)
![]()
![]()
【1】Linda’s father doesn’t ______ at home.
A. do the washing B. take out the trash
C. sweep the floor D. fold the clothes
【2】How does Celina go to school?
A. By bike. B. By bus.
C. By car. D. By subway.
【3】The underlined phrase “hangs up” means “______” in Chinese.
A. 闲逛 B. 晾晒 C. 熨烫 D. 清洗
【4】Whose father does most of the housework?
A. Linda’s. B. Celina’s. C. Paul’s. D. Bill’s.
【5】Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Linda is one year older than Celina but one year younger than Bill.
B. Celina’s father needs to learn how to do housework.
C. Paul’s mother is angry with his father because he never helps her with housework.
D. Bill’s grandmother helps Bill with his schoolwork.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【4】D
【5】A
【解析】这是一篇说明文。介绍了琳达、Celina、保罗和比尔四个人的父母在家里做家务的一些情况。
【1】细节理解题。根据表格第一栏中琳达的表述,她的爸爸在家里洗衣服,扫地,倒垃圾,没有叠衣服,故答案为D。
【2】细节理解题。根据表格第二栏中Celina的表述My father makes the bed and drives me to school可知,Celina坐小汽车去上学,答案为C。
【3】词义猜测题。根据表格第三栏中的句子“after my mother does the laundry”,在我妈妈洗衣服后,爸爸帮忙晾晒,答案为B。
【4】细节理解题。根据表格第四栏中比尔的描述,他的妈妈是个医生,几乎没有时间做家务,基本上都是爸爸来做,故答案为D。
【5】细节判断题。根据表格中列举的年龄:“Linda14岁,Celina13岁,Paul16岁,Bill15”可知,琳达比塞莉纳大一岁,但比比尔小一岁。答案A正确。
【题目】
![]()
1. Posted by: Monica, Canada April 24 10.41 |
Black bread with honey— A friend of mine stayed in a hotel in India and the manager gave this to her for stomachache. It really works. Just take a piece of bread and toast it until it’s black. Then put honey on the bread and eat it. It doesn’t look good, but it can really help. So if you get stomachache, try this remedy (治疗法). |
2. Posted by: Norma, USA April 24 9.25 |
An onion—If you get a high temperature, use an onion. It sounds strange but it helps. Cut one large onion in half and tie the half an onion to the bottom of each of your feet. You shouldn’t wear socks of course! I use this on my kids and it works every time. The remedy came from a relative from down south. |
3. Posted by: Hell, Australia April 23 18.03 |
A wet teabag—Here is my tip for toothache. You should put a wet teabag on the sore tooth. I always have a wet teabag in the fridge so it’s there when I need it. |
4. Posted by: Lameed, England April 23 16. 15 |
Salt water—When I was a chil, I got a lot of headaches and my grandmother always did this for me. Put a few drops of warm salt water in your ears. Don’t use really hot water. Do this three or four times for both ears. Then lie down and close your eyes for about ten minutes. |
【1】The topic of the postings (帖子) is _____.
A. school problems B. home remedies
C. food and drink D. outdoor sports
【2】_____ gave a tip for toothache.
A. Hell from Australia B. Norma ’s kids
C. A friend of Monica’s D. Lameed’s grandmother
【3】According to the postings, you can _____ if you have a headache.
A. tie half an onion to your feet
B. put a wet teabag on your head
C. eat a piece of bread with honey
D. drop warm salt water in your ears
【题目】假如你是王林。你所在学校的“爱心协会(Helping Hands Society)”将招收新会员。你想加入该协会, 请根据下面表格中的内容及图片, 用英语写一封自荐信。
姓名 | 王林 | 性别 | 男 |
本人特点 | 身体健康;学习刻苦;乐于助人;与同学友好相处 | ||
“爱心”表现 | (见图片) | ||
加入目的 | 1.……2.…… | ||
![]()
![]()
要求:①语句通顺, 意思连贯;②要点须包括表格和四幅图片中的信息, 但不得使用真实姓名和校名;③表格中“加入目的”一栏内容由考生自拟;④词数:90左右。