题目内容

【题目】Camping has always been the best way I know to be outside. Whether you prefer to be in the woods, mountains, or swimming in the river, camping is wonderful.

Before you just take off and go there are a few things you should know about before you leave. First of all you’ll need your boots, a tent and of course a backpack. The right boots are an important thing that you’ll need. Packs come in all different sizes. For over a week you will need at least a 6,000-inch pack. Your tent should have the main tent, the rain fly(防水布), along with the support(支撑) poles(柱,杆), and these hold up your tent. You should also bring along a piece of ground cloth. This is a piece of plastic that goes under your tent. It can keep your tent dry and clean from the ground.

During the camping, always remember to keep your things dry and keep them in a zip lock bag. Use fires only when you must. Fires scar the land. If you do use a fire make sure to use it in the fire rings if possible. Keep noise level down. This way you’ll have more of a chance to see wildlife. Always remember that hiking is depending on your personal health. Never be afraid to ask your hiking partners to stop for a break. It’s important.

Finally, keep your camera close by. Make sure you don’t miss out on the natural wonders. You’ll enjoy them later. It’s simply great fun to go on camping!

1The writer thinks the best way to be outside is .

A. camping B. climbing mountains C. swimming in the river

2The second paragraph is mainly about .

A. getting ready for the trip B. the right boots and packs C. keeping your tent dry

3Look at the chart below. Which can be in the empty box?

A. boots B. a backpack C. support poles

4During the camping, why do people try not to use a fire?

A. Because it can destroy the land.

B. because they don’t have the fire rings.

C. Because the smoke is bad for their health.

5The underlined word“wildlife”may be .

A. flowers B. animals C. stars

【答案】

1A

2A

3C

4A

5B

【解析】

1细节理解题。根据短文的开头Camping has always been the best way I know to be outside可知,作者觉得最好外出旅行的方式就是宿营。故应选A。

2细节理解题。这一段开头的第一句话是这一段的中心句,根据Before you just take off and go there are a few things you should know about before you leave可知,这一段作者要讲述的是出发之前你应该了解的事情,也就是为旅行做准备,故应选A。

3细节理解题。根据短文第二段中Your tent should have the main tent, the rain fly(防水布), along with the support(支撑) poles(柱,杆), and these hold up your tent. You should also bring along a piece of ground cloth可知,你的帐篷应该有主帐篷、防水布、支撑杆,这些东西可以支撑起你的帐篷。由此可知空格处缺少的是support poles,故应选C。

4细节理解题。根据短文第三段中Use fires only when you must. Fires scar the land可知,作者建议我们只有在必要的时候再用火,因为火会给土地留下伤痕。由此可知应选A。

5词义猜测题。根据文意可知,这篇短文讲述了在去野外宿营的时候应该注意的一些事情。根据划线单词所在的句子Keep noise level down. This way you’ll have more of a chance to see wildlife.可知,把噪音降下来,我们就能看到wildlife,A选项是flowers花,和C选项stars星星都跟有没有噪音没有关系,故wildlife应该指的是动物,如果声音很大,就会把动物吓跑了,故应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

There are many ways you can save money at the supermarket . Here are some of the best:

▲ Make a list and follow it.

The list is about your needs: the notebooks you’re out of and the food you need for daily meals. When you buy the things that are not on the list, you are wasting your money.

▲Compare the prices.

The biggest package isn’t always the cheapest. Sometimes it is cheaper to buy in bulk*. So it’s useful for you to compare the prices.

Ditch the basket or cart.

If you’re going to the supermarket just to pick up milk and bread, don’t use a basket. Baskets let people to buy more. Only use a basket or a shopping cart if it’s really necessary.

▲Make one large trip instead of several small ones.

Each time you enter the supermarket, you get another chance to spend. By reducing the times of your trips, you’re saving both time and money.

▲Shop when you are full.

If you go to the supermarket for milk on a Sunday morning without eating breakfast, you are likely to come home with bread, sandwiches and orange juice.

1How many ways are mentioned to save money at the supermarket ?

A. four B. five C. six D. seven

2The underlined word “ditch” in the third tip means “______ ” in Chinese .

A. 使用 B. 出售 C. 丢弃,不使用 D. 冲洗

3Which of the following is NOT true according to the passage?

A. You should make a list before going to the supermarket.

B. Sometimes the bulk items are cheaper than the biggest package.

C. Reducing your shopping times can help you save both time and money

D. You should shop when you are hungry.

4What is the passage mainly about ?

A. Shopping tips about saving money at the supermarket.

B. Compare the prices when you are shopping.

C. Make a list before you shop.

D. Shop when you are full.

【题目】Are you sorry for not traveling during the National Day? If you stay at home at that time, I think you are very lucky. Why? Because there are too many people everywhere. In many places of interest in China, it’s too crowded to do anything.

Look at the picture. It was too crowded in the West Lake on October 1st, 2015. You even couldn’t take photos for you or your friends. All what we could see where people. It was reported that there were about 13 people per meter by the lake. My friends told me they could see nothing but many tourists on the Broken Bridge (断桥). “We couldn’t walk if the people in front of us didn’t walk,” he said. He showed us a photo near the West Lake. In the photo, we hardly found him out, there were too many people.

So some people give the advice that we should not have the gold week (黄金周) any more. But other people say no about this advice. What’s your idea of it? Are you sorry now for not traveling during the gold week? I love staying at home more than traveling next National Day.

【1】When is the gold week in the passage?

A. In January. B. In April.

C. In August. D. In October.

【2】Why can’t the writer’s friends find themselves in the picture?

A. Because he didn’t go there.

B. Because there were too many people.

C. Because he was taking the photo.

D. Because their eyes were ill.

【3How did the writer feel about staying at home on National Day?

A. He felt lucky to stay at home on National Day.

B. He felt sorry to stay at home on National Day.

C. He believed it was boring to stay at home on National Day.

D. He believed it was interesting to stay at home on National Day.

【4】Which of the following is TRUE about the West Lake on National Day?

A. There were about 30 people per meter.

B. You could walk as you like by the West Lake.

C. There were about 13 people per meter by the lake.

D. You could find yourself easily on the photos you took that day.

【5】Where do you think is the article from?

A. www.chinabus.com. B. www.movies123.com.

C. www.chinatourist.com. D. www.storyhouse.com.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网