题目内容

18.
(1)WANTED
  Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 556-779!
 
(2)SUMMER JOB
  Do you like to talk with people?Do you like write stories?①If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558-366.
 
(3)HELP WANTED
  Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 766-588.$80 or more.Today!Hurry!
 
(4)DRIVER WANTED
  Can you drive?If you have driven for more than ten years,please call us this evening at 18:00~21:00 at 633-810.
56.The job ads(广告)on the left are probably fromA.
A.a newspaper       
B.a storybook
C.a science book       
D.a picture book
57.If you like children and have two free days,you can call atC for a job.
A.556-779          B.558-366          C.766-588         D.633-810
58.If Tom has driven for nine years,can he get the driver job?B
A.Yes,he can.B.No,he can't.C.I don't know.D.Maybe.
59.D are needed in AL Hotel.
A.Cleaners          B.Baby-sitters       C.Reporters        D.Waiters
60.If you enjoy writing during your summer vacation,you may be more interested in the job inB.
A.ad (1)B.ad (2)C.ad (3)D.ad (4)

分析 短文介绍了四个广告的内容,详细的说明了工作的内容,要求,及其联系方式等.

解答 答案:56.A  细节理解题.根据整片短文内容及其句子(1)WANTED;(2)SUMMER JOB;(3)HELP WANTED;(4)DRIVER WANTED.可知结合选项,应是来自于报纸.故选A.
57.C   细节理解题.根据表格三句子Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 766-588.你喜欢孩子吗?你能照顾一个婴儿两天吗?如果你确定能照顾好,打电话766-588.可知你可以打电话766-588.故答案为C.
58.B   细节理解题.根据表格四句子If you have driven for more than ten years,please call us this evening at 18:00~21:00.如果你的驾龄超过十年,请给我们打电话,今天晚上18:00~21:00.可知需要超过十年.故答案为B.
59.D   细节推理题.根据表格一句子Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 556-779!你喜欢与人见面吗?如果你的回答是"是",那么我们有一份服务员的工作给你.打电话给酒店556-779!故选D.
60.B  细节理解题.根据表格二句子Do you like to talk with people?Do you like write stories?①If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558-366.你喜欢与人交谈吗?你喜欢写故事吗?①如果你想做我们杂志社的记者,请拨打凯伦的电话558-366.可知是广告2.故选B.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关题目
5.最近,你们学校来了一比交换生,在相互交流时,大家不约而同地谈起了一件事;父母亲们并不完全理解自己.下面是部分同学的谈话内容.
Susan:I hope my mum will not look at the text messages in my mobile phone.
Jack:I hate my mother sitting beside me when I am doing homework.
Tom:My father is often not at home and never talks with me about my study.
Mike:How I wish I could watch some TV every day.
以下是你写给父母的一封信.请结合上述信息完成(1)~(4)题,并根据自己的实际情况完成第(5)题.
Dear Mum and Dad.
I am writing to tell you that today we had a talk with some visiting students.One topic was about parents.
One student said that her mother often looked at(1)(her/the)textmessages(inthe/hermobilephone).Another said that he hated his mother(2)sittingbeside(him) when he was doing homework.Also someone hoped his dad would be (3)(at)home and talk with him about his study because very often he needed his father's help.There was one student who wished he could (4)watch(some)TV(everyday).
I know both of you love me very much,but I think I am growing up and I hope you will really understand me.So it will be nice of (5)youtrustme/canspendmoretimewithme/Iamallowedtogooutwithmyfriends moreoften/….Don't you think so?
Best wishes.
Love.
9.It is morning rush hour on the 8:08subway into New York.People are(26)A in their own worlds,keeping everything out-especially with their CD players and laptops.We enjoy these last few(27)A before jumping into the workday.The last thing anyone can hear is the one-sided telephone conversation of a fellow passenger.
That's why I felt(28)D when my phone went off.The call was coming from home.It was Louise,sounding (29)D.Another mother,a close friend of mine,had complained about my daughter against her son."It was a misunderstanding,"Louise said."But she didn't (30)Dme."I'd known this friend very well,and knew she loved Louise almost as much as I did.I also knew(31)C any mother's first instinct(本能) is to protect her own hurt child.And I don't know what a nine-year-old girl is really (32)C.I always found it hard to know about my daughter's thoughts:I explained all this to Louise in a(n)(33)B voice so as not to bother the man sitting next to me.(34)B him was an opened New York Times.He was probably sorry he'd chosen this (35)D.
"We'll talk (36)C when I get home,"I said.I (37)A my phone quickly and went back into my silence,feeling so alone in the crowded subway,trying to do my mothering over the phone.
"I couldn't help hearing your (38)D,"the man said."I thought it was very(39)B."Suddenly I felt relaxed.I smiled.
The 8:08pulled into the station.(40)A those sweet words,the ride became a pleasant one.

26.A.lostB.goneC.hurtD.injured
27.A.minutesB.weeksC.monthsD.years
28.A.happyB.crazyC.wildD.embarrassed
29.A.worriedB.excitedC.interestedD.disappointed
30.A.seeB.hearC.findD.believe
31.A.whenB.whyC.thatD.where
32.A.readingB.eatingC.thinkingD.playing
33.A.angryB.lowC.loudD.beautiful
34.A.BehindB.In front ofC.OnD.Over
35.A.newspaperB.bookC.phoneD.seat
36.A.lessB.leastC.moreD.most
37.A.shutB.droppedC.soldD.forgot
38.A.dreamB.jokeC.quarrelD.conversation
39.A.boringB.sweetC.differentD.terrible
40.A.Thanks toB.As forC.With the help ofD.Instead of.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网