题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。

Sleep is a beautiful thing. Not only is it quite comfortable, it's also a very important activity that can help us to recharge and reset (恢复体力和调整)daily.

1But there are also quite a few of us who find it's really hard to fall asleep when we need rest. It often makes us crazy.

2Here are the 3 things that I've found to be the most useful for helping me fall asleep faster and finally get a better night' s sleep:

● Put down your phone.

The first decision that I've found to be really helpful in getting me to sleep faster at night is not to end my night by being on my phone.3Of course, it' s of great help.

●Meditate (冥想).

I've heard that some people say when they try meditation, they can' t seem to focus ( 集中注意力) and as a result they fall asleep.4I often choose to guide myself through my bedtime meditation and it helps me sleep.

●Write it out.

The last tool I'd like to suggest is keeping your diary. 5After writing out what happened in the day, you simply end your day with ease.

A. So, how to get a better night' s sleep?

B. But don't we want to have a good sleep?

C. More and more people now find it hard to fall asleep.

D. Some of us have little difficulty in falling asleep anywhere.

E. Every day I try to put my phone away at least one hour before bed.

F. I personally love to just let my mind say everything it wants to, so that it feels heard.

【答案】

1D

2A

3E

4F

5C

【解析】

短文内容与睡眠有关,主要讲述获得更好睡眠的三件事:放下手机、冥想和写出来。

1根据下文But there are also quite a few of us who find it's really hard to fall asleep when we need rest.可知,很多人发现当我们需要休息的时候很难入睡。句中“But”表示转折,故上文应与下文进行对比,即:我们中的一些人在任何地方都不难入睡。故选D

2根据上文“But there are also quite a few of us who find it's really hard to fall asleep when we need rest. It often makes us crazy.但是也有很多人发现当我们需要休息的时候很难入睡。它经常让我们发疯。”及下文“Here are the 3 things that I've found to be the most useful for helping me fall asleep faster and finally get a better night' s sleep以下是我发现最有助于我更快入睡并最终获得更好睡眠的三件事”可知,中间应起到承上启下的作用,即:那么,怎样才能睡个好觉呢?故选A

3根据上文The first decision that I've found to be really helpful in getting me to sleep faster at night is not to end my night by being on my phone.可知,应与手机有关。分析选项,选项E意思是:每天我都尽量在睡觉前至少一小时把手机收起来。故选E

4根据上文“some people say when they try meditation, they can' t seem to focus ( 集中注意力) and as a result they fall asleep有些人说,当他们尝试冥想时,他们似乎无法集中注意力,结果就睡着了”可知,陈述一些人的观点。此处应是陈述作者自己的观点,即:我个人喜欢让我的大脑说出它想说的一切,让它感觉被听到。故选F

5根据下文“After writing out what happened in the day, you simply end your day with ease. 写下一天发生的事情后,你就轻松地结束了一天。”可知,陈述写日记的好处。上文应陈述在什么情况下需要写日记,即:现在越来越多的人发现很难入睡。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 One day, I was in front of the mall cleaning my car. A man was coming my way from across the parking lot. From the______of him, I could tell that he had no car, no home, no clean clothes, and no money. He sat down in front of the bus stop, but looked like that he had no money to ___the bus.

"That's a very___________car." He said. He was badly-dressed but looked satisfied. I answered, "Thanks," and then _____ cleaning my car. I thought he would ask me for money, but that never came.

After a while, I said to _____,"Ask him if he needs help." I was sure that he would say "yes" "Do you need any help? "l asked. He answered in two _____ but meaningful words "And you?" I had been feeling high, successful and important until those two words_______ me. I did need help, and maybe it was not for a bus ticket or a place to sleep. I_______my wallet and gave him enough money to get a warm meal and a place to sleep for the day.

This homeless stranger taught me an important lesson. No matter how much you _____, no matter what you have achieved, you need help, too. No matter how little you have, no matter how your life are filled with ____even without money or a place to sleep, you can give help.

1A.wordsB.soundsC.actionsD.looks

2A.buyB.takeC.driveD.stop

3A.niceB.oldC.commonD.cheap

4A.finishedB.stoppedC.continuedD.began

5A.himselfB.itselfC.herselfD.myself

6A.harmfulB.strangeC.newD.simple

7A.examinedB.shockedC.createdD.believed

8A.went outB.found outC.took outD.worked out

9A.eatB.haveC.useD.think

10A.shynessB.happinessC.sadnessD.problems

【题目】

Become a Scholastic News Kid reporter!

How to join the Scholastic News Kids Press Corps for the 2019 school year?

The application (申请) process for the 2019 Scholastic News Kids Press Corps is now OPEN!

In order to be considered, you must be between the ages of 10—14 (must be 10 years old by November l, 2019) and complete an application, which includes writing a news story and an essay.

Download the 2019 Scholastic News Kids Press Corps Application here.

Send your completed entry (登记) to:

Scholastic News Kids Press Corps/ Apply

557 Broadway

New York, NY 10012—3999

All applications MUST be postmarked by September 25, 2019. NO LATE APPLICATIONES WILL BE ACCEPTED!

Kid reporters are chosen by Scholastic News Kids Press Corps editors, and 2019 Kid Reporter team will be announced in early November.

Have questions about the application? Email kidspress@scholastic.com.

About the Scholastic News Kids Press Corps:

Members of the Scholastic News Kids Press Corps cover news stories for scholastic.com/ news and select scholastic classroom magazines. The program is open to all students aged 10—14 with a desire to be a journalist. The selection of Kid Reporters is based on writing ability, interviewing skills and attention to detail.

1Who is the passage mainly written for?

A.Parents.B.Teachers.C.Children.D.Reporters.

2According to the passage, we can know that_________.

A.applications should be emailed to kidspress@scholastic.com

B.applicants who fail to meet the deadline will be considered as well

C.applicants only need to fill in an application to apply for the post

D.decisions will be announced in November

3What can be learned from the passage?

A.The address of the Scholastic News Kids Press Corps is 557 Broadway, New York.

B.You must be at least 10 years old by September 25, 2019.

C.Kid reporters will be chosen by school teachers.

D.You can't send your completed entry until November 1, 2019.

4The selection of Kid Reporters will not be based on

A.previous experienceB.interviewing skills

C.attention to detailD.writing ability

5Where does the passage probably come from?

A.A poster.B.A websiteC.A textbook.D.A storybook.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网