题目内容

【题目】

Become a Scholastic News Kid reporter!

How to join the Scholastic News Kids Press Corps for the 2019 school year?

The application (申请) process for the 2019 Scholastic News Kids Press Corps is now OPEN!

In order to be considered, you must be between the ages of 10—14 (must be 10 years old by November l, 2019) and complete an application, which includes writing a news story and an essay.

Download the 2019 Scholastic News Kids Press Corps Application here.

Send your completed entry (登记) to:

Scholastic News Kids Press Corps/ Apply

557 Broadway

New York, NY 10012—3999

All applications MUST be postmarked by September 25, 2019. NO LATE APPLICATIONES WILL BE ACCEPTED!

Kid reporters are chosen by Scholastic News Kids Press Corps editors, and 2019 Kid Reporter team will be announced in early November.

Have questions about the application? Email kidspress@scholastic.com.

About the Scholastic News Kids Press Corps:

Members of the Scholastic News Kids Press Corps cover news stories for scholastic.com/ news and select scholastic classroom magazines. The program is open to all students aged 10—14 with a desire to be a journalist. The selection of Kid Reporters is based on writing ability, interviewing skills and attention to detail.

1Who is the passage mainly written for?

A.Parents.B.Teachers.C.Children.D.Reporters.

2According to the passage, we can know that_________.

A.applications should be emailed to kidspress@scholastic.com

B.applicants who fail to meet the deadline will be considered as well

C.applicants only need to fill in an application to apply for the post

D.decisions will be announced in November

3What can be learned from the passage?

A.The address of the Scholastic News Kids Press Corps is 557 Broadway, New York.

B.You must be at least 10 years old by September 25, 2019.

C.Kid reporters will be chosen by school teachers.

D.You can't send your completed entry until November 1, 2019.

4The selection of Kid Reporters will not be based on

A.previous experienceB.interviewing skills

C.attention to detailD.writing ability

5Where does the passage probably come from?

A.A poster.B.A websiteC.A textbook.D.A storybook.

【答案】

1C

2D

3A

4A

5B

【解析】

本文介绍了申请加入学者型新闻儿童记者团的广告。

1推理判断题。根据In order to be considered, you must be between the ages of 10—14 (must be 10 years old by November l, 2019) and complete an application, 可知,本文主要写给1014岁的人,推断是面向学生,故选C

2细节理解题。根据and 2019 Kid Reporter team will be announced in early November.可知,决定将在11月宣布,故选D

3细节理解题。根据557 Broadway New York, NY 10012—3999可知,学者型新闻儿童记者团的地址是纽约百老汇大街557号。故选A

4细节理解题。根据The selection of Kid Reporters is based on writing ability, interviewing skills and attention to detail.可知,儿童记者的选择是基于写作能力、采访技巧和对细节的关注。因此不是根据以前的经验,故选A

5推理判断题。根据Download the 2019 Scholastic News Kids Press Corps Application here.“在这里下载2019年学术新闻儿童记者团的申请。”可知,本文摘自一个网站,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 What do you do if you're left on a lonely island? Surely you need to find a way to ____________the outside world. Your best chance of doing this is to draw the attention of a passing plane.   

Body signals   

Pilots from different countries understand body signals if they have the correct ____________. When you wave your arms up and down in a straight line, it means "yes". When you point downwards and swing your arm from side to side, it means "no".

Smoke signals   

The smoke from a fire can be seen from far away, so it's a good way to draw attention. If the weather is dry, it isn't ___________ to start a fire. But remember that fires can be very dangerous if they get out of control. Never light a fire unless you're sure that it can't spread. If the ground is dark, light smoke can be seen more easily. Green grass and leaves produce light smoke.   

Ground-to-air signals   

It's a good idea to ___________some signals, too. Use large pieces of wood to make the symbols (标记). If you can't find any wood, use earth. Some useful symbols are:   

F--I need food and water."   

II--I need medicine."  

I--I am badly hurt."   

X--I am unable to move from here."   

Pilots' replies   

If the pilot lowers the plane's ____________ from side to side, this means "message received and understood". If the pilots flies the plane in a clockwise (顺时针)circle, this means "message received but not understood".

1

A.keep in touch withB.make friends with

C.get along withD.shake hands with

2

A.sightB.test

C.trainingD.flight

3

A.possibleB.difficult

C.necessaryD.important

4

A.warnB.build

C.readD.watch

5

A.windowsB.chairs

C.doorsD.wings

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。

Sleep is a beautiful thing. Not only is it quite comfortable, it's also a very important activity that can help us to recharge and reset (恢复体力和调整)daily.

1But there are also quite a few of us who find it's really hard to fall asleep when we need rest. It often makes us crazy.

2Here are the 3 things that I've found to be the most useful for helping me fall asleep faster and finally get a better night' s sleep:

● Put down your phone.

The first decision that I've found to be really helpful in getting me to sleep faster at night is not to end my night by being on my phone.3Of course, it' s of great help.

●Meditate (冥想).

I've heard that some people say when they try meditation, they can' t seem to focus ( 集中注意力) and as a result they fall asleep.4I often choose to guide myself through my bedtime meditation and it helps me sleep.

●Write it out.

The last tool I'd like to suggest is keeping your diary. 5After writing out what happened in the day, you simply end your day with ease.

A. So, how to get a better night' s sleep?

B. But don't we want to have a good sleep?

C. More and more people now find it hard to fall asleep.

D. Some of us have little difficulty in falling asleep anywhere.

E. Every day I try to put my phone away at least one hour before bed.

F. I personally love to just let my mind say everything it wants to, so that it feels heard.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网