题目内容

【题目】

Sports Club

Doing sports is popular among the people of all ages. Come and join the Sports ClubYou will have a strong body. And it'll be great fun.

Place: Guang'an Stadium

Time: 830 am.1100 am. every day

Price: Free

Telephone: 08262468789

Music Club

Do you like music? Join the Music Club! We have many instruments here: violinspianosguitars and drums. You can choose what you want.

Place: Lingyun Road

Time: 930 am.500 pm. on Saturday and Sunday

Price: 300 yuan

Telephone: 08266223735

English Club

Do you want to learn English wellCome here and you can improve your English.

Place: Bingjiang English Classroom

Time: 600700 on Sunday evening

Price: 218 yuan

Telephone: 08262368987

Art Club

Are you a fan of artJoin us and you can see many famous works of art. There is also a painting class for you.

Place: Qingyuan Street

Time: 630 am.830 am. on weekdays

Price: 200 yuan

Telephone: 08265119876

1Tony loves paintingso he can join the________.

A.Sports ClubB.Music Club

C.Art ClubD.English Club

2Jean is in the Music Club. She can go there________.

A.on SaturdayB.on Monday evening

C.on Friday eveningD.every day

3How much will you pay if you want to join the Art Club?

A.Free.B.200 yuan.

C.300 yuan.D.218 yuan.

4You want to join the Sports Club.You should go to________.

A.Lingyun RoadB.Qingyuan Street

C.Bingjiang English ClassroomD.Guang'an Stadium

5Which number should you call if you want to join the English Club?

A.08262468789.B.08266223735.

C.08265119876.D.08262368987.

【答案】

1C

2A

3B

4D

5D

【解析】

本文是一篇应用文。文章通过表格的方式分别介绍了4个俱乐部,包括他们的地点、开放时间、票价以及联系电话等。

1细节理解题。根据Art Club中的“There is also a painting class for you.”可知,艺术俱乐部有绘画课。故选C

2细节理解题。根据Music Club中的“Saturday and Sunday”可知,音乐俱乐部的时间是周六和周日。故选A

3细节理解题。根据Art Club中的“Price: 200 yuan”可知,价格是200元。故选B

4细节理解题。根据Sports Club中的“Place: Guang'an Stadium”可知去运动俱乐部的地点是广安体育馆。故选D

5细节理解题。根据English Club中的“Telephone: 08262368987”可知,英语俱乐部的联系电话是08262368987。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A. If I won a million dollars, I would create a small business like hotels, a beautiful Retirement (退休) Home and a children's park. Also I would help some charities and visit different places around the world. Of course I'd make my first CD with all the songs that I wrote.

— Brewer

B. If I suddenly had a million dollars, I would realize my dream of writing books and self-publishing. I'd use something like http://www.createspace.com/ to try to sell my writing. I'd also make sure that I had plenty of time to travel to faraway places with strange names. Finally, I'd make some time to volunteer to give back to society with the rest of the money.

— Justin

C. I would take a vacation for a month, because I have cancer. I don't know how long I can live. And I would buy my 78-year-old mother a nice house; then I would pay off my house, and make some investment for my family, so they could be taken care of.

— Linsey

D. I think if I won a million dollars, the first thing I would do is to pay off our house. Help the kids out and with the rest of the money I would build a tall building for the homeless. There are too many homeless people in this world! If I had any money left after that, I would start a free hospital because there are too many people that can't afford the health care.

— Knerl.

1Someone volunteers to give back to society.

2Someone would visit different places around the world.

3Somebody will buy a house for his / her mother.

4Because there are too many people that can't afford the health care.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网