题目内容
【题目】Characters: a judge(法官) Mike(a painter) Peter(a cook)
Setting: a courtroom(法庭)
A judge is sitting behind a desk. Mike and Peter are standing in front of her.
Peter: Your honor. This man lives in a room above my restaurant. I heard him telling a friend that he was stealing from me.
Mike: Smells, your honor! I just take the smells of the food coming up from the restaurant.
Judge: (Looking at Mike)What do you do with the smells?
Mike: The smells help me imagine that I am eating a fine dinner.
Judge:(To Peter)And how much do you want for these smells, sir?
Peter: The 5 coins he always carries.
Mike: But my mother gave me the coins to save me when in need.
Judge: (To Mike) Drop the coins onto the table, one at a time. (Mike drops the coins.)Case dismissed(结案).
Peter: What do you mean? I didn't get paid!
Judge: You want the SMELLS paid. Mike has now paid you in SOUNDS—the sounds of the coins
【1】___________ lives in a room above the restaurant.
A.The judgeB.MikeC.PeterD.No one
【2】Peter wanted to get __________ from Mike.
A.the smellsB.the foodC.the soundsD.the coins
【3】From the material, we can see that the judge is __________.
A.poorB.richC.stupidD.wise
【4】The material above is probably ____________.
A.a playB.a poemC.a noticeD.a diary
【答案】
【1】B
【2】D
【3】D
【4】A
【解析】
本文是一个场景扮演的剧本,场景是法庭上,人物是法官,迈克(画家)和皮特(厨师),主要讲的是三人在法庭上的对话。
【1】
细节理解题。根据“Your honor. This man lives in a room above my restaurant”(这个人住在我餐馆楼上的房间里)可知,皮特说迈克住在他家餐厅的楼上,故选B。
【2】
细节理解题。根据“Judge:(To Peter)And how much do you want for these smells, sir? Peter: The 5 coins he always carries.”可知,皮特想要迈克随身携带的5枚硬币,故选D。
【3】
推理判断题。根据文中“法官让迈克把硬币一个个扔到地上,用硬币发出的声音来支付食物的气味”的做法可知,这个法官是明智的,故选D。
【4】
推理判断题。根据文中出现的场景,人物及角色可知,本文可能是一个剧本。故选A。
【题目】
After-school Activities | |
Would you like to be a singer? Teacher: Miss White Place: In the music room Time: Monday, 16: 00 — 18: 00 Age Over 4 years old | Do you enjoy playing chess? Teacher: Mr. King Place: In the library Time: Friday, 15: 30 — 18: 00 Age: Over 7 years old, under 10 |
Are you good at painting? Teacher: Mrs. Hunt Place: In the art room Time: Saturday, 9: 00 — 10: 30 Age: Over 6 years old, under 14 | Are you interested in ball games? Teacher: Mr. Green Place: On the playground Time: Sunday, 14: 30 — 16: 30 Age: Over 10 years old |
【1】If Jane wants to learn to sing, she has to be over ________ years old.
A.fourB.sixC.ten
【2】When can Simon go to play chess on Fridays?
A.From 15: 30 to 18: 00.B.From 9: 00 to 10: 30.C.From 14: 30 to 16: 30
【3】Dale is interested in drawing pictures, so he can go to the ________ on Saturdays.
A.libraryB.playgroundC.art room
【4】Cindy is 12 years old and she likes playing soccer. Who can teach her?
A.Miss White.B.Mrs. HuntC.Mr. Green
【5】Which of the following activities is not mentioned in the passage?
A.Ball gamesB.DancingC.Painting