题目内容

【题目】根据句意及首字母或汉语提示完成单词
(1)"I like basketball best. "means" Basketball is my (最喜欢的). "
(2)Nothing is difficult if you put your (心) in it.
(3)In the future, students won't need to have s. They will use small computers.
(4)The famous band is warmly welcomed (到处).
(5)Flying in the sky is an exciting e.

【答案】
(1)favourite
(2)heart
(3)schoolbags
(4)everywhere
(5)experience
【解析】
⑴句意:我喜欢篮球,意思是 篮球是我最喜欢的。故填favorite。
⑵句意:如果你用心就没有什么难的。故填heart。
⑶句意:在将来,学生将不需要书包,他们将使用小电脑。故填schoolbags。
⑷句意:这个著名的乐队到处都受到热烈的欢迎。故填everywhere。
⑸句意:在天空飞翔是一个令人激动的经历。故填experience。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
Millions of people have seen Disney films and TV programmes. They have made friends with all the Disney heroes: Mickey Mouse, Donald Duck, Snow White, and Peter Pan. Millions more have visited Disney Parks. Probably no other company has pleased so many children. It is not surprising that it has been called a dream factory.
Walt Disney was born in Chicago, Illinois. Then his family moved to Missouri. He grew up on a farm there. At the age of 16, Disney began to study art in Chicago. Four years later, he joined the Kansas City Film Ad Company. He helped make cartoon advertisements to be shown in cinemas.
In 1923, Walt Disney moved to Hollywood, California to join his brother Roy. He wanted to be a film producer or director. But he failed to find a job. So he decided to make animated films. In these films, drawings are made to move in a lifelike way. We call them cartoons. Disney wanted to bring his pictures to life.
Disney opened his first company in the back of an office. For the first, several years, he had to work hard for a living, but he believed that cartoon films could be popular.
Mickey Mouse was drawn with a group of circles. The public first saw Mickey Mouse in a film called Steamboat Willie. Walt Disney himself provided the voice for Mickey Mouse. The film was produced in 1928. It was a huge success. Mickey Mouse appeared in hundreds of cartoons during the years that followed. He became known all over the world.
(1)The first paragraph tells us that millions of people enjoy Disney Company's .
A.parks
B.TV programmes
C.films
D.All of the above
(2)Where did Walt Disney grow up?
A.In Illinois.
B.In Missouri.
C.In Kansas.
D.In California.
(3)Which of the following is the right order of the events about Walt Disney?
a. He moved to Hollywood to join his brother.
b. He was born in Chicago, Illinois.
c. He opened his first film company.
d. He helped to make cartoon advertisements in a company.
e. He moved to Missouri with his family.
A.a-c-d-e-b
B.b-d-a-c-e
C.b-e-d-a-c
D.b-d-e-c-a
(4)When did people see Mickey Mouse for the first time?
A.In 1923.
B.In 1927.
C.In 1928.
D.We don't know.
(5)The best title of this passage is .
A.Walt Disney
B.Dream Factory
C.Mickey Mouse
D.Disney Company

【题目】阅读填空阅读下面短文,然后根据短文内容补全答题卡上对应表格中所缺失的信息.每空仅填一词, 数字算一个词。

Everyone needs to understand something about money: Where it comes from, how to save it and how to spend it wisely. Too many parents dont take time to teach their children about money, and as a resulut, many of those children dont know how to deal with money when they grow up.

When should parents begin teaching their children about money? Experts agree that its never too early. The more children learn about money, the more wisely they will be able to deal with money as they grow older. To begin with, parents can teach kids how to count money.

Next, parents can teach kids to save money. For example, your children want a new bike. You can teach them to save part of their pocket money for that bike, while still keeping some money for ice cream and movies. In this way they will begin to understand the meaning of saving.

Also its never too early to teach your children different ways to make money. For example, they can wash cars, clean gardens, look after babies and so on. Sit down with your children and talk with them about some ways they can make money. Youll be surprised and glad at the effort they will begin making.

Teach your children about money when theyre young and their future will be brighter.

What parents should do

Parents should 【1】ther time teaching their children about money.

How parents teach their children

At first, parents can teach their children how to【2】 money.

Then, children can be taught how to 【3】money by their parents.

Parents can teach their children different ways to make 【4】.

Why parents need to do these

If parents teach their children about money early, their childrens 【5】will be brighter .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网