题目内容

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
Millions of people have seen Disney films and TV programmes. They have made friends with all the Disney heroes: Mickey Mouse, Donald Duck, Snow White, and Peter Pan. Millions more have visited Disney Parks. Probably no other company has pleased so many children. It is not surprising that it has been called a dream factory.
Walt Disney was born in Chicago, Illinois. Then his family moved to Missouri. He grew up on a farm there. At the age of 16, Disney began to study art in Chicago. Four years later, he joined the Kansas City Film Ad Company. He helped make cartoon advertisements to be shown in cinemas.
In 1923, Walt Disney moved to Hollywood, California to join his brother Roy. He wanted to be a film producer or director. But he failed to find a job. So he decided to make animated films. In these films, drawings are made to move in a lifelike way. We call them cartoons. Disney wanted to bring his pictures to life.
Disney opened his first company in the back of an office. For the first, several years, he had to work hard for a living, but he believed that cartoon films could be popular.
Mickey Mouse was drawn with a group of circles. The public first saw Mickey Mouse in a film called Steamboat Willie. Walt Disney himself provided the voice for Mickey Mouse. The film was produced in 1928. It was a huge success. Mickey Mouse appeared in hundreds of cartoons during the years that followed. He became known all over the world.
(1)The first paragraph tells us that millions of people enjoy Disney Company's .
A.parks
B.TV programmes
C.films
D.All of the above
(2)Where did Walt Disney grow up?
A.In Illinois.
B.In Missouri.
C.In Kansas.
D.In California.
(3)Which of the following is the right order of the events about Walt Disney?
a. He moved to Hollywood to join his brother.
b. He was born in Chicago, Illinois.
c. He opened his first film company.
d. He helped to make cartoon advertisements in a company.
e. He moved to Missouri with his family.
A.a-c-d-e-b
B.b-d-a-c-e
C.b-e-d-a-c
D.b-d-e-c-a
(4)When did people see Mickey Mouse for the first time?
A.In 1923.
B.In 1927.
C.In 1928.
D.We don't know.
(5)The best title of this passage is .
A.Walt Disney
B.Dream Factory
C.Mickey Mouse
D.Disney Company

【答案】
(1)D
(2)B
(3)C
(4)C
(5)A
【解析】本文介绍沃尔特迪士尼的成长历程。
(1)细节理解。第一段提到了Disney films and TV programmes;Disney heroes;Disney Parks等内容,所以答案是D
(2)细节理解。 由“Then his family moved to Missouri. He grew up on a farm there. ”可知他在密苏里长大,故选B。
(3)细节理解。根据第二到四段可知他出生在芝加哥,随父母搬到密苏里,20岁是帮忙制作卡通广告,1923年搬到好莱坞与兄弟Roy会合,最后创办了电影公司,故答案是C
(4)细节理解。由最后一段The public first saw Mickey Mouse in a film called Steamboat ……The film was produced in 1928可知Willie.米老鼠首次出现是在1928年的电影Steamboat Willie中。故选C
(5)主旨大意。本文介绍沃尔特迪士尼的成长历程,故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】If you are not happy with China’s high Internet fees (费用) and slow speed, you are not alone. So is Premier Li Keqiang. On April 14, he said in a meeting that the government should speed up the Internet and lower the fees.

“The first question people ask at a new place is ‘Is there WI-FI’ because Internet service fees are so high,” said Premier Li. According to a recent survey by CCTV, the average cost(平均费用) of 1GB mobile Internet data per month(每月) in China is 100 Yuan, while it is only 60 Yuan in the US and 40 in Japan.

However, high prices don’t necessarily mean good service. The average Internet speed in China was 4.25Mbps(兆比特每秒)in 2014. South Korea had the fastest average Internet speed-25.3 Mbps. People can download a 1 GB movie within 6 minutes in South Koreas, but in China it would take half an hour.

To improve Internet services, the key is to build more fiber(光纤) networks. Through them we can send text, pictures and videos globally(全球地) in less than a second(秒), which offer high speed Internet. Besides, the lack of (缺少)market competition is another problem. Having more operators(运营商)besides China Unicom and China Telecom may lower the prices.

1Why do people always ask for WI-FI at a new place in China?

A. Because they can’t use Internet without WI-FI.

B. Because they can communicate with their families.

C. Because they want to download movies.

D. Because Internet service fees are too high.

2In 2014, ____ had the fastest average Internet speed.

A. China B. USA C. Japan D. South Korea

3What is the key to improve Internet services?

A. To increase Internet service fees.

B. To build more fiber networks.

C. To learn from South Korea.

D. To make the government know the situation.

【题目】请根据短文内容, 完成下列任务。
This is a home of the future, a "smart home", where technology can do almost everything. Imagine we are in the year 2050, ①the computer wakes Tom up in themorning as usual. In front of him is a to-do list of the important events for the day, and it is provided by the computer too. According to Tom's request, the computer serves a list of possible dishes. All the dishes are nice.
As Tom eats breakfast, the computer reminds him to reply to Lucy. Before Tom finishes his next bite, Lucy's computer receives the message. Then Tom goes to the supermarket. The store's system checks his car when he drives to the pickup area and greets him by name. "Good morning, Tom! Your order is in Case4. Thank you for shopping.' When Tom removes his order from Case 4, all trades are completed automatically(自动地)over the information superhighway. That is, the money is electronically paid into the bank. Soon after arriving at the office, Tom reads another message from Lucy, telling him that she will go to dinner with him.
The smart home can also do many other things:
◆Find things like keys and mobile phones.
◆② (打开或关闭)machines and lights with your voice.
◆Clean your home from clothes to buildings automatically.
◆Record everything and everyone entering and leaving the house.
◆Take care of each member of the family, young or old.
With the development of technology, the smart home will come true in the future. It is sure to play an important part in our life.
(1)Does Tom need to take money with him while shopping? Why?
(2)请将①处画线部分句子改为被动语态。
(3)根据汉语提示, 完成②处所缺信息。
(4)Tom knows somebody visited his home because the smart home can .
(5)请将③处画线部分英语译成汉语。

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网