题目内容

【题目】补全对话

A: Wasn’t that a great talent show?

B: Yes!

A: 【1】

B: Oh, I thought Eliza was the best. She’s an excellent piano player.

A: Yeah, She was great.2

B: Me, too. I couldn’t stop laughing!3

A: Yeah, I’d say she was the most creative actress! I don’t know many people who can play the guitar upside down.

B:4

A: Oh, Dennis! He was terrible. He can’t juggle at all.

B: I know.

A:5

B: Well, they were the loudest.

【答案】

【1】G

【2】B

【3】F

【4】A

【5】D

【解析】

试题分析:这是一篇讨论节目是否好笑的对话。

【1】G句意:你认为谁是最好的?回答说“I thought Eliza was the best.”,意为“我认为艾丽萨是最好的”,由此可知应该问“你认为谁是最好的?”。Who引导询问人的特殊疑问。故选G。

【2】B句意:并且我认为史蒂夫和他的狗屎最滑稽的。根据后文的回答“I couldn’t stop laughing!”可知B是忍不住开怀大笑的,所以A说的表演应该是滑稽的。故选B。

【3】F句意:那么维拉呢?她难道不是具有创造力的吗?根据回答“我得说她是最具创造力的女演员”可知,应该问有关维拉创新的问题。故选F。

【4】A句意:你认为谁是最糟糕的?根据回答“丹尼斯!他非常糟糕。他一点也不会耍杂技。”可知,应问有关表演糟糕的问题。故选A。

【5】D句意:你认为这个数学老师怎么样?后问的回答是对某人的看法。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】福建省漳州市2015年中考英语试题】阅读理解(A、B、C、E篇:每小题2分,D篇:每小题1分.计45分)

A、B、C篇:根据所提供的内容,从四个选项中选择最佳答案。

B

For ten weeks, in a great house on the island of St Thomas , John C. Lilly tried to teach a six-year-old dolphin to speak English Margaret Howe, an experiment (试验) helper, would live day and night with Peter, a dolphin. And they would eat, bathe, sleep and play together from Sunday to Friday, with only Saturdays off for Margaret. She lived her 1ife in swimming clothes -- with a coat on colder evenings --- and cut her hair short so that she could get on with Peter more easily.

After a few days, Peter was becoming more and more interested in winning her attentions. He threw a ball against her shower towel to get her to play. As time went by, he only wanted to play ball with her and not on his own.

The problem was that, just at the time Peter and Margaret began to get on well just as two best friends, the experiment ended and the lab was closed. After a few weeks, Margaret received the sad news that Peter had killed himse1f by refusing to breathe, and sinking to the bottom of his pool.

Dolphins may not speak English --- but, just like humans, they know all about broken hearts.

【1】 Peter is the name of________

A. a doctor B. dolphin

C. a scientist D an experiment helper

【2】Margaret worked days_____a week during the experiment..

A. four B five C six D seven

【3】To live with the dolphin, Margaret couldn't _______.

A. cut her hair short

B. have a common life-like others

C. wear swimming c1othes

D. eat, bathe and play together with him

【4】The ending of the story was that _________ .

A. Margaret didn't leave the lab

B. the lab was closed and the dolphin died

C. the dolphin could speak English at last

D. Dr John C. Lilly was satisfied with the experiment

【5】From this passage, we can learn that __________.

A. dolphins aren't worth studying

B. dolphins can't be humans' good friends

C. dolphins can't communicate with humans

D. dolphins may have feelings just like humans

【题目】两篇根据短文内容,从每小题A、B、C三个选项中选出一个最佳答案。

Do you like to play the game Angry Birds? Maybe your answer is yes. As a kind of online game, it’s popular with people of all ages. It’s really an interesting game. But do you know there will be a lot of Angry Birds-themed activity parks around the world?

The first two parks opened in Finland in 2012, and a few other parks are going to open in the UK. However, people still don’t know when and where Angry Birds-themed activity parks will open.

Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for children to play. They like them very much. People can see the characters (人物) and colors from the game in the park. People can also play the Angry Birds game on large screens in the park.

Peter Vesterbacka is an officer of Angry Birds Company. The company wants to invite people to go out and have fun in Angry Birds-themed activity parks.

【1】Angry Birds is a _______.

A. game B. story C. film

【2】Angry Birds is popular with _______.

A. children B. boys C. people of all ages

【3】How many Angry Birds-themed activity parks opened in Finland in 2012?

A. One. B. Two. C. Three.

【4】What does Peter Vesterbacka do?

A. He is a postman.

B. He is an officer.

C. He is a scientist.

【5Which of the following is Not true?

A. Angry Birds is very interesting.

B. There are large screens in Angry Birds-themed activity parks.

C. Angry Birds-themed activity parks will open in China in 2015.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网