题目内容

【题目】—It’s hot today. Why don’t we go swimming in Jinjiang Park?

—_________

A.It doesn’t matter.B.That’s a good idea.C.You are welcome.D.I don’t want to.

【答案】B

【解析】

句意:——今天天气炎热。我们为什么去锦江公园游泳呢?——这是一个好主意。

本题考查情景交际。A. It doesn’t matter.没关系;B. That’s a good idea. 这是一个好主意;C. You are welcome.不用客气;D. I don’t want to我不想去。根据Why don’t we go swimming in Jinjiang Park?可知,此处表示建议,同意对方的建议,应说这是个好主意,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给)

Thirty engineers were working as a team in a company. They were young and e1 to learn. The management decided to teach them about finding real solutions to problems. One day, the team was called for a game in a hall. They were quite surprised and all reached the hall holding v2 thoughts. As they entered, they found a box placed in the center, full of flat balloons.

The manager asked everyone to pick a balloon and how it up. Then they were asked to write their names on their respective(各自的)balloons c3 so that the balloons wouldn’t blow out. All tried, but not everyone was successfully. Five balloons blew out due to pressure(压力).Those who failed to m4 their names on the balloons were ruled out of the game. As a result, 25 engineers came to the next level. All the balloons carrying their names were collected and then put it into a room, here and there.

The engineers were told to p5 the balloon with his or her names on. All the 25 engineers began to search for the respective balloons in a rush. It was almost 15 minutes but no one was able to find the right one. The second level of the game was over. Then came the final level. The engineers were asked to pick any balloon and give it to the person named on the balloon. Within a c6 of minutes, all balloons reached the hands of the respective engineers.

The manager announced this was the real solution to the problem. Many times in our life, s7 and helping others give us real solutions to problems.

【题目】 Some people may sneeze after touching a cute dog. Others may find it hard to breathe after eating a certain food. Why does this happen? That’s because they have allergies (过敏).

When a person is allergic to something, his or her immune system (免疫系统) mistakenly believes that this thing is harming the body. Some allergies may cause uncomfortable eyes or sneezing. Others may even make people stop breathing.

But why do people have allergies?

It can be because of their genes, which control what they look like, how they grow and how they develop.

You may be at risk for developing allergies yourself at some point in your life if one of your parents has eczema (湿疹) or food allergies, and they may develop in a certain order, Ogden told Gizmodo, a US technology and science website. A person may first have eczema in his or her childhood, and later see it develop into a food allergy.

But not all allergies are caused by genes. Some experts say that if we experience fewer infections (感染) when we are young, we are more likely to have allergies when we grow up.

According to Matthew Greenhawt from the University of Colorado, our immune system deals with infections and allergies. It tries to keep a balance between the two. But modern medicine protects us from developing various infections. This breaks the balance. Our immune system becomes more easily affected by allergies. It may think that normal things, such as certain foods, are dangerous and will try to protect us with an immune response.

根据材料内容选择最佳答案。

1People who have allergies may ________ according to the text.

A.be likely to have cancerB.find it hard to fall asleep

C.have uncomfortable eyesD.have a cold easily

2What does the underlined word “they” refer to?

A.Allergies.B.Parents.C.Genes.D.Points in life.

3Which can make us more likely to have allergies when we grow up?

A.Not taking exercise.B.Eating unhealthy food.

C.Not having allergies before.D.Experiencing fewer infections.

4Which of the following is TRUE according to the text?

A.Few people are allergic to animals.

B.Parents can’t pass allergies on to their children.

C.People may stop breathing when they have allergies.

D.Modern medicine has no influence on our immune system.

5What does the text mainly talk about?

A.How to treat allergies.B.Why people have allergies.

C.When people may have allergies easily.D.What people have done with allergies.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网