题目内容

【题目】阅读与表达(问答式)

Jamie got a new camera(照相机) for her birthday. She liked taking pictures, but this time, she wanted to do something special. She was going on a trip with her family to Washington D.C. Along the way, she wanted to take pictures to remember her trip.

The first place they stopped along the way was a beach in North Carolina. The sky was blue and the water was clear. She took great pictures of the sky and the sea. She really enjoyed swimming in the salty sea water, too.

Next, they moved along to Washington D.C. There were lots of things to see. There were museums and all kinds of buildings. She took many pictures of the buildings.

With only a few quick stops in museums and at a few parks on the way home, Jamie filled her camera completely. Finally, it was time to go home. It was hard to go, but she knew there would be more trips to wonderful places like Washington D.C.

Next year she hopes to go to the West. She wants to see the Hoover Dam and the Grand Canyon. Maybe she could see some of the Rocky Mountains. With a camera, there will be no end to what she wants to see, because each trip and each place is a new set of pictures!

1With whom did Jamie go to Washington D.C.?

2Where did Jamie take pictures first along her trip?

3What pictures did Jamie take according to Paragraph 3?

4Did Jamie spend much time visiting museums?

5When does Jamie hope to go to the West?

【答案】

1Her family

2On a beach in North Carolina.

3Pictures of the buildings.

4No, she didn't.

5Next year.

【解析】

本文是一篇记叙文,讲述了Jamie得到了一个新的相机作为生日礼物。她在华盛顿游玩时拍了许多照片,她还想用自己的相机记录其他的美景。

1根据She was going on a trip with her family to Washington D.C,可知她是和家人一起去的华盛顿,故答Her family

2根据The first place they stopped along the way was a beach in North Carolina,可知她去的第一个景点是一个沙滩,故答On a beach in North Carolina

3根据第三段的内容There were museums and all kinds of buildings. She took many pictures of the buildings,可知她拍摄的是一些建筑物,故答Pictures of the buildings

4根据With only a few quick stops in museums,可知她在博物馆没有停留太久,故答No, she didn't

5根据Next year she hopes to go to the West,可知她希望明年去西部,故答Next year

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A father who spent his life admiring Superman had his own superhero moment recently, although it came just after his death, when he saved two lives by giving away his kidneys ().

Chris Kmetz, a 41-year-old Washington father of two, fell into a pond on Feb. 23 while he was driving home. When doctors told his wife, Jackie Kmetz, that her husband wouldn't make it, she changed him into a "Superdad" shirt and put their two kids, 2-year-old Madelyn and 4-year-old Dexter, in their own Superman clothes to say goodbye. Chris Kmetz died on Feb. 28, 2015.

"During his childhood, Chris was introduced to picture books, and Superman became his first love," Jackie says. Chris kept over 1,000 such picture books in his bedroom and dressed as Superman every Halloween, and even sent videos telling superhero stories to his kids when he couldn't be home to put them to bed.

Before his death, Chris cared a lot about organ(器官) donation , Jackie says. In fact, one of their usual conversations was the fact that they were both ready to be donors. "It was very clear in the first few hours after Chris's accident that the damage to his brain was deadly, so I talked to the doctors about that because it was something very important to Chris," Jackie says.

Not all donors are able to save lives. Only one percent of hospital deaths meet the standards of organ donation, but Chris was one of them. Jackie said their children didn't yet know about their father's last act of kindness, but she will share his great stories with them later. "I'll make copies of the videos and news stories so we can see how heroic he was," she says.

1What happened to Chris Kmetz on Feb.23,2015?

A.He died in a pond.B.He had a car accident.

C.He became a superman.D.He gave away his kidneys.

2Why did Jackie dress her dying husband in a “superdad” shirt?

A.He was a true idol.B.It was made by her children.

C.He was a Superman fan.D.It could bring power to him.

3The underlined word “that” in Paragraph 4 refers to __________

A.his brain.B.the damage .C.his deathD.organ donation.

4In what order did the following events take place?

a. Chris donated his kidneys and saved two lives.

b.Chris died three days after the accident.

c.Chris and his two sons were dressed in Superman clothes.

d.Chris and his wife were ready to be donors.

e.Chris fell into a pond when he drove home.

A.a-e-b-c-dB.a-e-c-d-bC.d-c-e-a-bD.d-e-c-b-a

5What’s the main idea of the text?

A.Not all donors can save lives.B.Superdad saved two lives after his death.

C.It’s important to drive safely.D.Picture-books about Superman were popular.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网