题目内容

【题目】用方框中所给单词完成下面小短文

lights, sell, manager, began, was, just, worked, wonderful, till, arrive

Mr Tang 1 to work in a car company four years ago. At first, he was 2 a worker. Mr Tang 3very hard in the company. Soon, the company asked him to 4cars in Shanghai. In the big city, Mr Tang worked harder than before. He was always the first man to 5. When others left, the 6 in his office were still on.

In 2013, there 7 a car show in Shanghai. The company asked Mr Tang to have a 8 plan for the car show. To get it, he worked 9 12 o'clock every night. After his hard work, the company was very pleased(满意的) with his idea. Now Mr Tang is the 10 of the car company in Shanghai.

【答案】

1began

2just

3worked

4sell

5arrive

6lights

7was

8wonderful

9till

10manager

【解析】短文大意:唐先生四年前开始在一家汽车公司工作。他工作很努力,总是第一个到达办公室,当其他人离开时,他办公室的灯还在亮着。现在唐先生是上海汽车公司的经理。

1句意:唐先生四年前开始在一家汽车公司工作。begin to do sth.开始做某事,结合句意可知,答案为began。

2句意:起初,他只是个工人。后文提到现在唐先生是上海汽车公司的经理,而最初只是一个普通的工人,故答案为just。

3句意:唐先生在公司里工作很努力。work hard努力工作,结合句意可知,答案为worked。

4句意:不久,公司就让他在上海销售汽车。不定式to后跟动词原形,结合句意可知,答案为sell。

5句意:他总是第一个到达的人。根据后面的句子When others left,可知,唐先生总是第一个到达,最后一个离开,故答案为arrive。

6句意:当其他人离开时,他办公室的灯还在亮着。be on上映,()亮着,故答案为lights。

7句意:2013年,上海有一个汽车展。此句考查的是There be句型,故答案为was。

8句意:公司要求唐先生为汽车展览制定出一个极好的计划。形容词修饰名词,结合句意可知,答案为wonderful。

9句意:他每晚工作到十二点。until直到,结合句意可知,答案为until。

10句意:现在唐先生是上海汽车公司的经理。结合句意可知,答案为manager。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 As our skin(皮肤)is what the world sees of us,we all want our skin to look good.If your skin is clear and healthy,you will feel good about yourself.How do you get great skin?

First,its important to proctect your skin against the sun.If you are going to be outside,especially inthesun in summer,you should put on sun scream.And its better to use it about half an hour before going outside.Wearing a hat is a good way to proctect your face.A wide brimmed hat is the best,as it will proctect your ears and neck as well.Whats more,youd better stay in the shade(阴凉)as often as possible.

Second,you should wash your skin correctly.Wash your body all over once a day.Use a mild soap(温和的香皂)and warm water to wash your body.Wash the soap off,or it couldirritateyourskin.Wash your face using a face cloth and soap pr clenaing cream,and then wash with cool water.Twice a day is enough,as too much cleaning can harm your skin.

What else should you do?Remember to drink lots of water ---your skin loves it.Regular exercise is good for your skin.Eat healthily,so that your skin get things it needs to carry out all the jobs it has to do.

1To protect your skin against the sun,you should __________.

A.wear a wide brimmed hat

B.wash your skin with wild soap

C.stay in the sun as often as possible

D.go out without putting on any sun cream

2Washing your face _______ a day is enough.

A.onceB.twiceC.three timesD.four times

3The underlined wordirritatein the passage means _______.

A.make your skin sore

B.make your skin healthy

C.make your skin look great

D.make your skin feel comfortable

4According to the passage,you cant _______to make your skin great.

A.eat healthy food

B.drink lots of water

C.get regular exercise

D.wash your face as often as possible

5The best title of the passage is _________.

A.How to Get Great Skin

B.Wash Your Skin Correctly

C.The Ways to Keep Healthy

D.The Importance of Protecting Skin

【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words.(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给)

My name is Lemuel Gulliver. I was born in England. At age of 16, when I was a y1man, I studied to be a doctor. I worked in London at first, but it was not easy to make money there. I decided to work as a ship’s doctor. I liked t 2and I made several voyages (航行) .

It was an interesting life. One ship I worked on was called the Antelope. Our voyage went very well at first, but one day there was a great storm. The ship hit the rock in the sea, and began to sink. I managed to j 3into one of the ship’s lifeboats with some sailors, and we thought we were safe. Then there was a big wave, and the little boat turned over in the water. We all began to swim. I s4 lost sight of the other sailors, and I never saw them again. I think they all drown.

I swam for many hours in the water, and I was very t5. All of a sudden I realized that no deep any more---- my feet touched the ground! I walked a long time, and then I came to the beach. It was evening, and I was exhausted (疲惫的). I fell a6on the sand.

When I woke up it was morning. I tried to stand up, but I could not move at all. I raised my h7a little, and I could see ropes on my body. They were tied very tightly. I did not know what had happen to me.

Then I saw a very small creature(生物)walking along my body. I looked again, and I was very surprised to see that this creature was a really tiny man!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网